SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Validen Projelerin Titizlikle Takibi Talimatı

0
Güncellendi - 2018-12-10 16:59:24
Validen Projelerin Titizlikle Takibi Talimatı
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, resmi kuruluşları ziyaret ederek, yöneticilerinden brifing almayı sürdürüyor.

Malatya'da  hizmet veren kurumları daha iyi tanımak, genel durumu görmek, yapılan çalışmaları yerinde incelemek, kurumların sorun ve taleplerini tespit etmek için kurumlardan brifing almaya başlayan Vali Aydın Baruş, geçtiğimiz günler içerisinde Valilik (İçişleri) birimleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Defterdarlık, Vergi Dairesi Başkanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı 15. Bölge Müdürlüğü, İl Müftülüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı  (YİKOB) ve Orman İşletme Müdürlüğü’ne giderek kurum müdürlerinden iş ve işleyişler hakkında brifing aldı.

Kurum yetkililerinden detaylı bilgiler alan Vali Baruş, yürütülen proje, yatırım ve çalışmaların titizlikle takip edilmesini istedi.

Vali Aydın Baruş, bu program çerçevesinde Malatya’daki tüm kurumlardan 2018 yılı değerlendirmesi ile yapılması planlanan proje, yatırım ve çalışmalar hakkında brifing alacak.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • yasar (5 yıl önce)
    koltuk sevdasından gelip daha dogrusu getirtilip yapamayıp üstüne bide hastaneyi mahvedip giden zati muhteremler durumdan memnunmu acaba..yazık cok yazık..el atılacaksa eger olaya yukarda arkadaşın dedigi gibi nöbet tutmayıp kaçan personelin takibini yapamayanları görüp gözyumanları kısacası o idari tayfayı bi sorgulayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Haşim (5 yıl önce)
    Aşağıdaki yorumların hepsi Erhan Berk'i başhekim yapın diyen bir tek kişinin kaleminden çıkmış. Baskilli olması ihtimali yüksek.
    0
    0
    Yanıtla
  • VATAN44 (5 yıl önce)
    SAYIN VALİM MALATYA EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNDE NELER OLUYOR SÖYLENTİLER COĞALDI. DR.ERHAN BERK İN TEKRAR BAŞHEKİM OLMASI LAZIM.ANCAK ERHAN BEY DÜZELTİLİR. HEMŞİRELER İDARİ BÖLÜMLERDE OTURTULUYOR BAKANLIĞIN GENELGESİNE RAGMEN İDARECİLER GENELGEYİ UYGULAMIYORLAR. ACİLEN İDARİ BİRİMDE OTURTULAN HEMŞİRELERİN ASLİ GÖREVİNE İADE EDİLMESİNİ İSTİYORUZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • DRIJANLI (5 yıl önce)
    sayın Valim Eski başhekimimiz çok iyi hizmetler veriyordu ama sayın İl başkanı hakan KAHTALI kendi adamını atayarak hastanemizi bitirmeye çalışıyorlar hizmetler düştü işine gelen yok personel de kılık kıyafet yönetmenliğine uyanlar yok nöbet satmaya başlandı nöbetler personel arasında ikiye bölündü özelikle gece nöbetlerine erkek ile bayan beraber yazılıyor bayan personel gece 24 den sonra nöbeti bırakıp bırakıp gidiyor malatya devlet hastanesi ne bir el atmanız lazım yoksa başını almış gidiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • polat44 (5 yıl önce)
    Sayın valim malatya devlet hastanesinde söylentiler almış başını gidiyor. Hekimler randevu dışında hasta bakmıyor hastaları daha fazla kazanmak için gece polikliniklerine yönlendiriyorlar. Bir önce eski başhekim erhan bey gibi işin ehli bir başjhekim atanması gerekiyor. her şey kötüye gididyor. Malatya halkının sağlığı sizden sorulur sayın valim.
    0
    0
    Yanıtla