SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Valimizle Güzel İşler Yapacağımıza İnanıyorum"

0
Güncellendi - 2018-11-28 04:57:56
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Aydın Baruş, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Kurumlarla ortak çalışma vurgusu yapan Başkan Gürkan, “Sayın valimizle güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Malatya Valisi Aydın Baruş, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a iadeyi ziyarette bulundu. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  Malatya’ya güzel hizmetler yapacaklarını belirterek, “Sayın valimi burada görmekten ve ağırlamaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Biz geldiklerinde sayın valimizi ziyaret etmiştik ve başarı dileklerinde bulunmuştuk. Bugünde sayın valimiz iade-i ziyaret maksadıyla bizleri ziyaret etti. Kendilerine bu inceliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz belediyeler olarak, sayın Valimiz genel idare olarak ortak çalışma noktasında bütün kurum ve kuruluşlarla, sivil toplum örgütleriyle hep birlikte olmaktan onur duyduk. Bizim yol haritamızı ve yön pusulamızı oluşmasında temel esası istişare ve katılımcı belediyecilik anlayışına dayanır. Sayın valimizle güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Şimdiye kadar sayın Valilerimizle olan çalışmalarımızla güzel sonuçlar, güzel fiziki yapılar ortaya çıktı. İnşallah bundan sonraki süreçte de sayın valimiz ile birlikte nasip olursa Büyükşehir’de, Büyükşehir olana kadar da Battalgazi ölçeğinde birlikte çalışma imkanı bulacağız. Ben Valimizle aynı ortamda, aynı ilde çalışmaktan onur duyduğumu biliyorum” dedi.

Malatya Valisi Aydın Baruş ise, “Valilik görevine başladığımdan itibaren gerek Malatya’daki kamu kurumları, belediyelerimiz, vatandaşlarımızın sıcak karşılamalarına şahit oldum. Malatya çok sıcak bir il, gerek insan yapısıyla, gerek doğasıyla, ekonomisiyle, hizmetin en iyisine layık bir kent. Ziyaretimize gelen kamu kurumları, belediyelerimiz, sivil toplum örgütlerimizin iade-i ziyaretlerinin yerine getirilmesi kapsamında da Battalgazi Belediyemizi de ziyaret ediyorum. Sayın başkana bu sıcak karşılaması için öncelikle teşekkür ediyorum. Bizim valilik olarak amacımız, misyonumuz bütün kamu kurumları, belediyelerimiz ile, sivil toplum örgütlerimizle, vatandaşlarımızla el ele vererek Malatya’nın gelecek günlerini daha aydınlık, daha güzel kılmak. Bu anlamda da her türlü iş birliğini, gönül birliği halinde gerçekleştireceğimize inanıyorum. Başkanımızın sunmuş olduğu projeleri gördük ve mutlu oldum. Sosyal belediyecilik anlamında çok önemli çalışmalar bunlar” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ESNAF (5 yıl önce)
    Aman Başkanım vekillere dikkat et yanlış bişe yapmayasin size güveniyoruz
    0
    0
    Yanıtla