SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"VAR'ın Nasıl Çalıştığına Anlam Veremedik!"

0
Güncellendi - 2021-03-20 19:29:59
A- A+ PAYLAŞ

Gaziantep Futbol Kulübü Yardımcı Antrenörü Rui Mota, Malatya'da olanların tam bir skandal olduğunu belirterek, "Biz VAR'ın nasıl çalıştığına halen anlam veremedik” dedi.

Mota, 2-2 berabere kaldıkları Yeni Malatyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün burada olanlar tamamen VAR'dan kaynaklı olan şeylerdi. Eskiden hakemler pozisyonları tamamen göremiyordu ama şuan bu teknolojiyle VAR ile her şey göz önünde. Nasıl bu tarz kararlar alınabiliyor anlam veremiyoruz. Her şey bir sert müdahaleyle başladı. Hakem bunu görmemiş olabilir, normal bir şey. VAR nasıl göremiyor bunu? Ben eminim, sizde pozisyonu izlediyseniz bize hak vereceksiniz. Bizim hocamızda böyle bir pozisyon karşısında doğal olarak takımını koruyup, böyle bir tepki verecektir. Hocamız ilk sarıyı gördü, daha sonra ikinci sarıyı ne için verdiğini anlamadık. O şişeye ayağıyla vurdu ve bu nedenle ikinci sarıyı gördü. Hiç kimseyle alakası yok, kimseye bir şey söylemiyor, kimseyle konuşmuyor ve ikinci sarı kartı görüyor bunun için. Buna hiçbir şekilde anlam veremiyoruz. Orada Malatyaspor'lu oyuncuya VAR'a gidilip, kırmızı kart gösterilseydi ne biz orada golü yerdik, ne de hocamız kırmızı kart görürdü.

İkinci penaltıda bizim oyuncumuzun iki eli arkasında bağlıydı. Üstelik topa arkası dönük, hiçbir şekilde bir faul yada herhangi bir müdahalesi yoktur. Zaten topu görmüyor arkasından geldiğinden ama VAR yine oradan penaltı çıkarıyor. Üstelik kolları arkasından bağlıydı. Biz bütün hafta boyunca çalışıyoruz, her şeyimizi veriyoruz gelip burada saha içerisinde varımız yoğumuzla oynuyoruz sonra bu tarz şeylerden kaynaklı bizim galibiyetimiz elimizden alınıyor" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • hangimiz sevmedik (3 yıl önce)
    Şimdiye kadar,yani ocak ayından bu yana,Deplasmanlarda hep yenilmiş G.Antep e puan getirememiş,(Sivas,Konya.Rize Vs.) komşu il takımının,Malatyayla,her türlü,Ekonomik,Siyasi,ticari,Akrabalık bağı olan bir ilin HASBELKADER YÖNETİCİSİ OLAN, GAZİANTEPSPOR YÖNETİCİLERİ gerginlik yaratmaya. gerek yok,Yazılı yada görsel Medya ya içi boş beyan vermeyiniz lütfen,sizin gibiler geçici,MALATYA-G.ANTEP DOSTLUĞU HER ZAMAN BAKİ DİR......................HERKESE SAYGILAR..............
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet KARADAŞ (3 yıl önce)
    Hakem atamasında belirtmiştim hem rakiple hemde 4 maç 2 de VarAvar hakemleriyle uğraşacak galip geleceksiniz diye.Allah aşkına bir hakem maç içinde 4 kere Vara gidiyorsa anlayın maçı nasıl katlettiğini.Malatya bu sarmaldan kurtulur ama masa başı oyunlarında ne yapar onu bilemem.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Şunu gördük,Antep Malatyadan puan çıkarmak için her türlü çirkinliği yaptı.
    0
    0
    Yanıtla
  • DİLAVER GÜR (3 yıl önce)
    Hadi ordan..VAR dan penaltı kazandınız..VAR dan oyuncumuz kırmızı kart yedi..Teknik Direktörünüzün cibiliyeti belli oldu ..kabadayılık, 4. Hakemin yüzüne tükürme..İlk Devre Gaziantepte SUMUDİCA da aynı şeyleri yapmıştı..Malatya ile derdiniz nedir ANTEP..
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (3 yıl önce)
    Bu hangi kırmızı karttan bahsediyor acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (3 yıl önce)
    Ey antepli hoca buna kurnazlik derler
    0
    0
    Yanıtla
  • Tomugi (3 yıl önce)
    Posizyona iyice bakın bal gibi penaltı kolunu açıyor top geçerken
    0
    0
    Yanıtla