SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vatandaş Memnuniyeti Birinci Önceliğimiz"

0
Güncellendi - 2022-01-05 02:14:29
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi,  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fırıncı mahallesinde 4.5 kilometre ve Çolakoğlu mahallesinde 5 kilometrelik sathi kaplama öncesi stabilize temel serim çalışmalarının startını verdi. Gerek ilçe merkezi gerekse de kırsalda milyonluk ulaşım yatırımlarını hayata geçirerek ilçenin değişimine ve gelişimine büyük katkı sağlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yapımı devam çalışmaları yerinde inceleyerek, birim müdüründen bilgiler aldı. Başkan Güder, 2023’de asfaltsız yollarının kalmayacağını belirterek, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’mizde yol yapım çalışmalarında bugüne kadar örnek çalışmalara imza attıklarına da dikkat çekti.

Kazım Aksu isimli vatandaş, “Battalgazi Belediyesi tüm imkanlarını ilçedeki vatandaşlar için seferber etmiş durumda. Üzerine düşen görevi fazlasıyla yapan bir başkanımız şuan mevcut. Önceden bu yollarda arabayla gidemiyorduk. Şimdi ise asfaltsız yolumuz kalmadı. Bahçe aralarında bile stabilize yolumuz kalmadı, hepsi asfalt oldu. Başkanımız dört dörtlük bir insan ve yaptığı işlerde kendisi gibi dört dörtlük” derken, Bayram Öndüç isimli vatandaş ise “İlçemizdeki hizmetler takdire şayan hizmetler. Başkanımız Osman Güder çok güzel işler yapıyor. Asfaltsız yolumuz kalmıyor. Başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Çolakoğlu Mahallesi Muhtarı Şahin Çolakoğlu, “Başkanımızı seviyor ve çalışmalarını takdir ediyoruz. Çok başarılı bir başkana sahibiz. İstek ve taleplerimize anında cevap veriyor. Başkanımızdan memnunuz. Burası Çolakoğlu mahallesinin İmamoğlu mezrası. Tapulaştırmadan dolayı açılan bir yoldu ve çamurdan geçilemiyordu. Talebimizi başkanımıza ilettik, sorunumuz anında çözüldü” derken, Fırıncı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Fırıncı ise, “Başkanımıza ve ekibine özellikle teşekkür ediyoruz. Bölgemiz de bizi anlayan dertlerimizle dertlenip belediyenin tüm imkanlarını vatandaşlar için seferber eden başkanımızın ve çalışmalarından memnunuz. Başkanlığı layıkıyla yerine getiren başkanımızın yolu açık olsun. Takdire şayan çalışmalara imza atıyor. Başkanımızın her daim yanındayız ve destekçisiyiz” şeklinde konuştu.

“VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZDİR”

2023’te Battalgazi’de asfaltsız yolun kalmayacağını vurgulayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak amacımız insanların daha rahat yaşayacağı bir Battalgazi’yi oluşturmak. Bunun içinde mesai kavramı gözetmeden çalışmalarımızı 7 gün 24 esasına göre sürdürüyoruz. Battalgazi’deki vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim birinci önceliğimizdir. Bugün Fen İşleri Müdürlüğümüzün mahallelerde yaptığı çalışmaları yerinde inceliyoruz. Geçen hafta Beydağı, Mamurek ve Söğüt mahallelerimizin çalışmalarını tamamladık ve ekiplerimiz şimdi Fırıncı, Bağtepe, Hatunsuyu ve Çolakoğlu mahallelerimizde çalışmalarını başlattı. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Görev sürecimiz içerisinde alt yapı ve yollarla alakalı bir sorun kalmayacağını ifade etmiştik. Bu sözümüzü yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze katmış durumdayız. Battalgazi’deki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamanın gururunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızla sohbet ederken yapılan hizmetlerden dolayı mutluluklarını dile getirdiklerinde, bizlerde onlardan daha mutlu oluyoruz. Bizler vatandaşlarımıza hizmetkar olmak için bu göreve talip olduk. İnşallah 2023 yılında Battalgazi’mizde asfaltsız yolumuz kalmayacak” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız