SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vatandaş Pazarlara Akın Etti

0
Güncellendi - 2021-05-08 14:16:46
Vatandaş Pazarlara Akın Etti
A- A+ PAYLAŞ

Covid-19 tedbirleri kapsamında açılan pazar yerleri hem vatandaşı hem de pazarcı esnafını sevindirdi.

En çok yoğunluğun görüldüğü semt pazarıysa Battalgazi ilçesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerine kurulan semt pazarı oldu. Vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren alışveriş için semt pazarına geldi Zabıta ve polis ekipleriyse pazar girişinde ve içerisinde vatandaşları Covid-19 tedbirleri konusunda uyardılar.

Alışveriş için semt pazarına gelen vatandaşlar fiyatlardan memnun olduklarını söylediler.

Malatya Valiliği, 'tam kapanma' önlemlerinin ardından yaptığı düzenlemeyle Malatya'da 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri açılacak olan 25 semt pazarının listesini açıklamıştı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ergün (2 yıl önce)
    Noldu kıtlıktan kırıldınız mı, hergün marketler açık, üstelik pazarlarda çok ta ucuz değil. Allah akıl fikir versin. Pazar tatil diye poşet poşet mal alıyor vatandaş, sanki bir günde onca malı yiyecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Herkesin durumu farklı kendine göre yorumlama bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vah ki ne vah (2 yıl önce)
    Sıra ile gidelim vatandaş fiyatlardan memnun deniliyor hangi fiyatlardan hangi vatandaş memnun buna ben anlam veremiyorum fiyatlar ateş pahası biz mi yoksa uzayda yaşıyoruz...ikincisi ise semt pazarları tam bir rezalet çünkü zabıta denetimi yok sosyal mesafe zaten sıfır zabıta efendileri görende yok zaten... üçüncüsü tam kapanma bu şekilde mi olacak herkez dışarıda tek bir polis yok denetleyen yok artı tam kapanma diyeceksin ama semt pazarlarına milleti tıklım tıkış dolduracaksın bu şekilde mi pandemiyi durduracaksınız milletin aklı ile dalga geçmekten başka bişey değil millete sabır sabır diyeceksiniz garibanlar eve haps olacak ama geri yandan semt pazarları gibi trajik komik bir olay atacaksınız ortaya... Yazık vallaha yazık yazık.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Porsuk44 (2 yıl önce)
    Kimi kime şikayet edek Mehmet gardaş .Adamın evinin altında manav var almaz.Yürüme bahanesiyle karşısında fırın varken başka semtteki fırına ekmek almaya gider, onlara bir şey denilmez.Dükkanlarınin önüne kürsü koyup sohbet eden kalabalığa siren çalıp gecilir.Ailesinin tamamını alıp markete gelene birşey denilmez.Kapısının önüne sigara çıkmaya inen kişiye ceza yazılır. Allah bu mübarek gecede kurallara uyanlara yardım etsin ,biran önce bizleri bu illetten kurtarsin insallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (2 yıl önce)
    Yoo Bostanbaşında ki semt pazarı gayet sakindi ne pazarcılar ilgi göstermişti ne halk
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Dün markette 8 lira yazan aynı domates bugün 3 liraya düşmüş.Kim bu halkın üzerinden fırsatçılık yapıyorsa burnundan fitil fitil gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Tam kapanma diye bişey yok herkez dışarıda herkez araçlar ile mahalle mahalle geziyor bir tane polis yok benim sinir olduğum biz kurallara uyuyoruz millet keyfinde Hatta adreste vereyim Malatya Battalgazi Hidayet mahallesi kapanma olmasaydı yollar bu kadar dolu olmazdı ya ALLAH aşkına herkez görevini yapsın
    0
    0
    Yanıtla