SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İlçede Vatandaşlarımızın Gelir Durumu İyi Bir Hale Geldi'

0
Güncellendi - 2021-01-25 01:24:08
'İlçede Vatandaşlarımızın Gelir Durumu İyi Bir Hale Geldi'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ile Hakan Kahtalı, Doğanşehir İlçesi’ni ziyaret ederek, bir dizi temaslarda bulundu.

AKP Doğanşehir İlçe Teşkilatına gerçekleştirilen ziyarette konuşan AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, teşkilatların kendileri için en kıymetli yerler olduğunu ifade etti. Milletvekili Kahtalı, teşkilatların siyasi partilerin omurgası olduğunu belirterek, bu anlamda her zaman teşkilatlara büyük önem verdiklerini kaydetti.

Doğanşehir ilçesinin çevresinin değiştiğini dile getiren Kahtalı, “Büyükşehir ile birlikte Doğanşehir artık kırsal bir ilçe değil, merkez ilçe konumunda bulunuyor. İlçelerimiz arasında da nüfusu artan tek ilçemiz, Doğanşehir. Ekonomik geliri de gayet iyi. Burada yapılan tarım ve hayvancılık yatırımlarıyla vatandaşlarımızın gelir durumları iyi bir hale geldi” dedi.

Kahtalı, AKP hükümetleri döneminde Doğanşehir’e çok büyük yatırımların yapıldığını kaydederek, “Meslek yüksekokulu bitti. 100 yataklı devlet hastanemiz bitme aşamasında. 40 milyonluk bir sağlık tesisini de Doğanşehir’imize kazandırıyoruz. Bununla birlikte birçok alanda tesislerimizi ilçemize kazandırıp, yatırımlarımızı gerçekleştirdik” diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise Doğanşehir’e çok ciddi yatırımların yapıldığını ifade ederek, bu yatırımların devam ettiğini belirtti. Milletvekili Çakır, hizmetlerin üretilmesinin kolay olmadığını vurgulayarak, “Hizmet üretmek güçlü bir lider ve ekip işidir. Aynı zamanda vizyonel bir bakış açısı gerektirir” dedi. Türkiye’nin kalkınması, gelişmesi ve dünyada saygın bir yere gelmesinde güçlü bir lider ve kadrolarının emeklerinin olduğuna dikkat çeken Çakır, haliyle Malatya’da yapılan çalışmalarında çok önemli olduğunu kaydetti.

Çakır, Doğanşehir’in gelişen ve nüfusu artan çok önemli bir ilçe olduğunu ifade ederek, “Doğanşehir, güçlü mahalleleri olan bir ilçemiz. Merkezi yapılanması da aldığı yatırımlarla birlikte büyüyen bir ilçemiz. Elmalı Göleti, 2 bin 500 dekar arazi sulayacak ve 14 milyon maliyetle 2021 yılına yetişecek. Doğanşehir tren istasyonuna yaya altgeçidi ihalesi 2 milyon 300 bin lira bir bedelle yapıldı. Bu yıl içerisinde bitilecek. Sağlık evleri ve lojmanları kazandırıldı. Her alanda ilçemize yatırımları kazandırdık” dedi.

AKP Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ile Hakan Kahtalı, daha sonra ilçede esnaf ziyaretinde bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Doğanşehirliler şikayet etmeyin. Sayın vekil gelir durumunuzun iyi olduğunu tescil etmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • ismail (3 yıl önce)
    Sayın vekiller bizce halkın değil siz ve size yakın olanların gelirleri artmış demek daha doğru olur.Benim gelirim artmadı aksine son bir yılda yüzde 40 azaldı herşeye zam üstüne zam 5 lt yağ olmuş 75 tl geçenyıl bu zamanlar 30 tl civarıydı ülke büyüdü deniyor cebimize giren bişey yok işçi memur çiftçi herkes küçüldü sayın vekillerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (3 yıl önce)
    Bunların tuzu kuru zanediyorlarki herkesin geliri arttı ekonomi ile ilgili ne yaptınız esnaf çiftci emekli perişan
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (3 yıl önce)
    1000 TL doğal gaz gelmiş 1000 TL de kira sayın vekillerimiz inşallah haberiniz vardır vatandaşın durumundan kiralar ve elektrik doğalgaz vatandaşın belini buküyor
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    Doğanşehirde tütün ekimini yasaklayan,kıyılmış tütüne kaçak muamelesi yapan,tütünle uyuşturucuyu aynı kefeye koyan bendim değilmi sayın vekillerim.bizim millet işte böyle.doğru yoldasınız devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (3 yıl önce)
    Bukadar yapılmış da bir ay sonra seçim olsun yine Kazanacak akparti; başka kime verek, yapsında yesinler Diyen bi seçmen varken şikayet etmemek lazım Karunlar diye
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    Kış günü Mandalina Portakalın pazardaki fiyatını bir sorun bu vekillere. Bakalım biliyorlar mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Banazili (3 yıl önce)
    Ya bos konusmayi birakin bunlardan iyisi mi var kime oy verek diyip kosa kosa oy veriyorsunuz :))
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (3 yıl önce)
    resmen alay ediyorsun 150 tl zamla sizlerin gelir durumu iyi o bir tarafta nsl olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Sayfaya yorum yazanları birinin örgütleme ihtimali yok denecek kadar az bu da demek oluyor ki halkın içinden çıkan parti,halka sırtını dönmüş...kolay mı vallahi billahi hiç değil,nasıl da suvunurdum!şimdi ise diyorum ki; erimeye eridiniz bari milletle dalga geçmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet ö (3 yıl önce)
    seçimde yüzde bilmem kaç oy verirken düşünecektiniz doğanşehirli arkadaşlar. oh olsun size
    0
    0
    Yanıtla
  • Esnaf (3 yıl önce)
    Kötüye giden durumları kurtarma çabaları ama nafile.
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin (3 yıl önce)
    Bekleyin herşeyin bi sırası var elbet seçim günü gelecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    40 milyon yatırım
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (3 yıl önce)
    Bak ya şu yoruma dalga geçiyor resmen. İnsanlar elektrik ve doğalgaz faturasını ödemek için ekmeklerinden kısıyor. Zamlardan fiyatlardan haberleri yok. Allah kurtarsın bunlardan. Çünkü servetleri karunu geçti konuşanın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih malatya (3 yıl önce)
    Yandaşlarımızın demek istedi herhalde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (3 yıl önce)
    Bekleyin secim olursa oy alabilirsiniz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammet Bilici (3 yıl önce)
    Tok açın halinden anlamaz demiş atalarımız. Bunlar paranın içinde yüzüyor ne anlarlar işçinin memurun halinden pazar manav kasap bilmez bunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Economy (3 yıl önce)
    Vatandaşı bilmem de sizlerin gelir durumları bayağı bayağı iyi durumlara geldi, bu dünyayı geçtim öteki dünyanızı bile garanti altına aldınız. Hayırlı işler bol gezmeler..
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (3 yıl önce)
    Millet her yorumda işsiz perişan durumdayız diyor, bunlar gelir durumu iyi hale geldi diyor. Allahım sen büyüksün...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (3 yıl önce)
    Ağam eylenir bizimle ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Ilhan (3 yıl önce)
    Bu zatı muhterem başka ülkenin vekili galiba.Pazarda domates biberin fiyatını biliyorlarmi acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahri (3 yıl önce)
    Resmen dalga geçiyorlar, akp sen önce orta sınıf olup şimdi milyon dolarlık servet yapanlar halkın durumunu nerden bilecek
    0
    0
    Yanıtla
  • ali yılmaz (3 yıl önce)
    kuzey çevre yolu güzergahında bizimde arsamız olsa bizimde durumumuz iyi olurdu
    0
    0
    Yanıtla