SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ve Nihayet.. Hamzaoğlu YMS'den Gönderildi

0
Güncellendi - 2021-02-21 22:09:17
Ve Nihayet.. Hamzaoğlu YMS'den Gönderildi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdığı bildirildi.

Sezon başından beri takım tercihleri, yıldız transferlere yönelik takıma da olumsuz yansıyan tavrı, forma adaletsizliği, oynatılan 'kişiliksiz ve kalitesiz' futbol, neredeyse tüm '6 puanlık' maçlardaki kayıplar, en son 3-2'lik iç saha yenilgisi nedeniyle büyük tepki gören Hamzaoğlu'nun gönderilmesiyle ilgili olarak kulübün resmi hesabından, "Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Hamza Hamzaoğlu ve ekibine kulübümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, futbol yaşantılarında başarılar dileriz." açıklaması yaptı.

Yeni Malatyaspor, Hamza Hamzaoğlu nezaretinde çıktığı 25 Süper Lig maçında 7 galibiyet, 9 mağlubiyet, 9’da beraberlik yaşarken, 30 puan toplayabildi. 51 yaşındaki teknik adam, Perulu oyuncu Cueva ile yaşadığı sorun sonrası oyuncuyu kadro dışı bırakmış ve sarı siyahlı kulüp, bu oyuncuyla yollarını ayırmıştı. 

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi (www.yenimalatya.com.tr)- malatyahaber.com

FOTO: Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile Başkan Adil Gevrek, 3-2 mağlubiyetle sonuçlanan Yeni Malatya- Konya maçı öncesi Umut Bulut'un 504. maçına çıkacak olması nedeniyle düzenlenen plaket töreninde bu görüntüyü vermişlerdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

40 yorum yapılmış

  • Talip (3 yıl önce)
    Arkadaşlar ertuğrul sağlamla başlayan ve erol bulut sergen yalçın kemal özdeş hikmet karaman ve hamza hoca hepsi kötüydü de bir tek iyi kim acaba yönetim mı futbolcular mı alanya gaziantep hatay karagümrük gibi yürekten oynayan takımlar var imrenmemek elde değil kaldı ki biz hatayı yendik alanya ve gazianteple berabere kötüsü erzurum ankaragücü ve kayseri maçlarında kaybettik ve konya maçı yönetimin bence futbolcuların verdiği mesajı dikkate almaları gerekir diye düşünüyorum elbette...
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandas (3 yıl önce)
    klasik anadolu klubü tarzı.leblebi gıbı t.dırektor harcayın sucu sakın kendınızde aramayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyyupk (3 yıl önce)
    Bülent korkmaz prosinecki veya İsmail Kartal Bunlarda prosinecki daha mantıklı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor Taraftarı (3 yıl önce)
    Yerine getirilmesi gereken Bülent Korkmaz tam ihtiyacımız olan bir profil
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Kurt (3 yıl önce)
    Sayın başkan hemen de açıklama yapmış tazminat ödemedik Acelen vardı maddi bişeyler açıklamaya hikmet karaman a ne kadar ödedin tazminat onu da açıklasana net ol net tazminat da ödersin sözleşme bedeli de ödersin bunlar futbolun içinde var yaklaşık 3 milyon ödediğin gönderdiğin hocalarda açıklama yok adam sessiz sedasız öyle yada böyle başarılı başarısız tartışılır orası, efendi gibi gidiyor sen alel acele şeffaflık olgusuyla açıklama yap. Net ol net bence kime ne verdiysen çık konuş yada hep sus
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan aydın (3 yıl önce)
    2018-2019 sezonu erol bulut 29.hafta maından sonra takımdan ayrılıyor ve takım 30.hafta malatya 2 kasımaşa 1- 31.hafta akhisarsor 0 malatyaspor 2- 32 .hafta malatyasor 3 erzurumspor 1- 33.hafta antalyasor 3 malatyasor 0 ve 34.hafta malatyasor 1 bursaspor 2 olak üzere 5 maçta 3 galibiyet 2 ağlubiyet ile 9 puan alıyor. sizce takıın başında kim vardı takıın 3 milyon 5 milyon para alan havaalanında karşıladığınız ligde her yıl 2-3 takım değiştiren yukarda isimleri verilen hocalardan birisi alabilirmiydi 5 maçta 9 puan neden gözünüzün önündeki emektarınız ali ravcı ismine şans vermiyorsunuz haala piyasa ismi dolaşan 3-5 tüccar hocadan birine takımın milyonlarını vermeye çalışıyorsunuz anlaşılır gibi değil
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (3 yıl önce)hakan aydın isimli kullanıcı yorumuna
    Hakan Aydın aynı duyguları paylaşıyorum umarım dediğin olur gerçekten şu an Ali ravcı ile sezonu bitirmek en mantıklısı ??????❤️?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Fatih (3 yıl önce)
    Hele şükür Kurtulduk. Birde Umut,Kubilay ve Ahmet ten kurtulursak bu takım ligde kalır. Lütfen takım kuracak düzgün yabancı bir hoca getirin , yerliden hayır gelmiyor, gelecek hoca baştan uyarılmalı Umut Kubilay Ahmet ıldız yedeğe alınsın , mümkün se acilen gönderilsin
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (3 yıl önce)
    okan buruk, ibrahim üzülmez gibi hocalarla anlaşsalar süper olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıza (3 yıl önce)
    Malatyaspor uzun zamandır yapması gereken hamleyi yaptı Malatya haberide internet sitelerini yenileyip gerçek haberciliği bizlere daha güzel sundukları için teşekkür ediyorum bir sonraki yenilemeniz yıllar sonra olmaz umarım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    İnsan olarak iyi birisiydin ama hoca olarak tanıdıkların dışındaki oyunculara hiç şans vermedin o şans verdiklerin 11 dakikada 3 gol yiyerek maçı verdiler herşeye rağmen erzurum ve konya maçını nasıl yenildik anlamadım hocam yolun açık olsun kulüplerin yayıncı kuruluş dışında gelirleri yok gelir ve gider dengesi çok önemli hocaların kaderi biri geliyor biri gidiyor futbolumuz yerinde sayıyor sıkma canını haftaya bir takıma kesin imza atarsın bak hikmet hocaya mübarek evliya çelebi gibi geziyor bu aralar Yılmaz Vural hocamı görmüyoruz inşallah sağlığı yerindedir yılmaz hocayi getirin fenerin başına açık ara şampiyon olur Erol hocayı takan yok futbolcuların yanında eziliyor aynı futbolcular oyundan çıkarken fatih hoca ve Sergen hocaya el kol hareketi yapsınlar yapamazlar .
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (3 yıl önce)
    kına yak malatya haber com
    0
    0
    Yanıtla
  • MalatyaSevdalısı (3 yıl önce)
    Her ne kadar Hamza hoca daha garantici daha defansif oynattıysada, aslında ofansif futbola uygun bir takımımız var. Bu bağlamda Okan Buruk düşünüle bilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • sari-kirmizi (3 yıl önce)
    Bence Robert Prosinečki ile anlaşılmalı. Kayseri'yi geçen sene ölü alı diriltti. Futbol bilgisi üst düzey.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkam (3 yıl önce)
    Sıra GEVREK TE
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Başgül (3 yıl önce)
    Gec bile kalindi , cok şükür kurtulduk bu hamsadan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yördem (3 yıl önce)
    Her maç % 28 le oyun seyretmekten sinir sistemimiz bozulmuştu.giderken rekortmen,ini götürmeyi unutma..
    0
    0
    Yanıtla
  • İhsan (3 yıl önce)
    Geç bile kalındı inşallah iyi bir hocayla anlaşırlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Şükürler olsun kurtulduk kaprisli ve egoist ten antrenör olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Okan Buruk ikna edilebilirse tam bizim takıma göre
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    2 gündür 50 defa siteye giriş yaptım ki bu müjdeli haberi göreyim. Elhamdülillah çok şükür, inşallah Malatya mız için daha iyi bi teknik direktör buluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (3 yıl önce)
    Nihayet.Hamza Hamzaoğlu'nun gönderlmesi iyi oldu.Son maçlarda başarısız sonuçlar alınmasında onun katkısı çok fazla müsabakanın sonlarına doğru oyuncu değiştirmesi akıl alır gibi değildi.Yönetim Kurulu iyi bir hoca ile anlaşmaları halinde bundan sonraki maçlarda iyi sonuçlar alacağı inancındayım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Boztepeli (3 yıl önce)
    Cuevayı yedi.Takımı böldü.Torpil yaptı.Adaletli forma dağıtmadı.Oyuna müdahalede gecikti.Oyun mantalitesi berbattı.Çok sevindim inşaallah hayırlı olur takımımız için.Genç,hırslı,başarıya aç tok gözlü bir hoca gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    2-0 dan maç veren hocanın gönderilmesi gayet normal.Zaten haftalardır ligin en kötü oynayan takımıydık.Ligin en iyi golcüleri den olan Tettehi bile yok etti.Yolun açık olsun güle güle..
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur (3 yıl önce)
    Çok şükür yarın iş yerinde herkese tatlı ısmarlayacam Hamza hocanın gitmesi şerefine
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (3 yıl önce)
    Yeni gelen teknik direktör Abdulsamet yerine ertaç oynatirsa, umut ve Kubilay i yedeğe çekerse ligden düşmeyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayisikentli (3 yıl önce)
    Allah'a şükür varan bir kalan dört Adil Gevrek Umut Bulut Kubilay Kanatsızkuş ve Ahmet ildiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Esas sorun yeni başlıyacak hamzanin prensleri takımı sabote etmeyeler sayın başkanım bunu yapmalarına müsade etmeyiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (3 yıl önce)
    Gitmesi çok iyi oldu. Mevcut durumda takım sanki kesin küme düşmüş gibi bir havaya girmişti. Şimdi orta halli bir hoca dahi gelse yeni bir heyecan olur da inşallah bir kıpırdanma görürüz. Yoksa geçen yıl yaşadığımız hüsranı aynen yaşardık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Enver (3 yıl önce)
    Takımın içini boşaltıp gitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • He Ronaldo ve Messi yi beraberinde götürmüş
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyyah (3 yıl önce)
    Günün en güzel haberi
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (3 yıl önce)
    Allah’a çok şükür kurtulduk. Umuta rekor kırdırma görevini yaptı. Yönetim uyudu. Oyun bilgisi olmayan bir hocaydı.Taraftar aylardır ızdırap çekti. İnşallah Malatyaspor’umuz için hayırlı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (3 yıl önce)
    Bize savunma oynatmaya teknik direktör gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (3 yıl önce)
    Çok şükür mükemmel bir haber hiç beklemeden şu torpilli futbolcularıda bir an evvel gönderseler ne çileydin ne hoca bir daha Malatya nin levhasına bile yaklaşma...
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (3 yıl önce)
    Geç kalınan ama yerinde bir karar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (3 yıl önce)
    Çok şükür nihayet .elindeki maçı nasıl oldu da verirsin.geçen seneki tablo yine yaşanmaz inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (3 yıl önce)
    başarısızlığın asıl sahibi olan başkan halen koltukta oturuyor. bu kafayla her 3-5 ayda bir teknik direktör getirsin. tazminat öde dur para çok nede olsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (3 yıl önce)
    Çok şükür
    0
    0
    Yanıtla
  • abdullah (3 yıl önce)
    İnşallah hayırlı olur. Bezdik artık.
    0
    0
    Yanıtla