SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ve Yeni Malatyaspor Tehlike Bölgesinde..

0
Güncellendi - 2021-09-28 00:40:27
Ve Yeni Malatyaspor Tehlike Bölgesinde..
A- A+ PAYLAŞ

Ligin 7. hafta kapanış maçlarında Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor 1-1, Kasımpaşa ile İttifak Holding Konyaspor ise 2-2 berabere kaldı. Deplasmanda Atakaş Hatayspor'u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe 7. haftada liderliğe yükseldi. Antalyaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, 14. sırada girdiği haftanın sonunda 17. liğe düştü ve tehlike bölgesinde yeraldı.

TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMU

Ligin 7. haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Altay-Beşiktaş: 2-1

Demir Grup Sivasspor-VavaCars Fatih Karagümrük: 4-0

Fraport TAV Antalyaspor-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor: 1-0

Adana Demirspor-Gaziantep: 4-0

GZT Giresunspor-Yukatel Kayserispor: 1-1

Medipol Başakşehir-Çaykur Rizespor: 3-0

Atakaş Hatayspor-Fenerbahçe: 1-2

Galatasaray-Göztepe: 2-1

Trabzonspor-Aytemiz Alanyaspor: 1-1

Kasımpaşa-İttifak Holding Konyaspor: 2-2

Bu sonuçların ardından, 4 takımın düşeceği Süper Ligde puan sıralaması şöyle gerçekleşti:

8. HAFTA MAÇLARI

Ligde 8. haftanın programı şöyle:

1 Ekim Cuma:

20.00 Fraport TAV Antalyaspor-Adana Demirspor (Antalya)

20.00 VavaCars Fatih Karagümrük-Medipol Başakşehir (Atatürk)

2 Ekim Cumartesi:

13.30 İttifak Holding Konyaspor-Aytemiz Alanyaspor (MEDAŞ Konya Büyükşehir)

16.00 Yukatel Kayserispor-Trabzonspor (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)

16.00 Göztepe-GZT Giresunspor (Gürsel Aksel)

19.00 Beşiktaş-Demir Grup Sivasspor (Vodafone Park)

3 Ekim Pazar:

13.30 Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Atakaş Hatayspor (Yeni Malatya)

16.00 Fenerbahçe-Kasımpaşa (Ülker)

16.00 Gaziantep-Altay (Kalyon)

19.00 Çaykur Rizespor-Galatasaray (Çaykur Didi)

İstanbul, AA- malatyahaber.com

FOTOĞRAF: Antalyaspor- Yeni Malatyaspor maçı seremonisinden

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • çakırrr (2 yıl önce)
    biz zaten düşüyoruz.bizden üsttekiler tehlike bölgesinde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçekler (2 yıl önce)
    Hiç istemem ama, istikrarlı gidiş böyle devam ederse 3-4 hafta sonunda puan tablosunun son sırasını görür bir daha da yukarılara çıkamayız, ligden düşerse de YMS diye birşey kalmaz, futbolcuların alacağı ödenemez, sözleşme fesihleri başlar sonra alacaklılar kapıya dayanır, ödeme yapılamayacağına göre transfer tahtası kapanır ve son sürat amatöre kadar iner, bu filmi daha öncede seyrettik, futbolculardaki isteksizlik ödemelerde sorun olduğunu anlatır gibi, ayrıca golcü diye alınan son müthiş transferin kapasitesi bu takımda oynamak için yeterlimi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Ligin en çok gol yiyen takımıyız.ve en kötü futbolu oynayanda biziz.Hatayspor maçındanda hüsran beklemeyen taraftar yoktur.irfan hoca hala pişkinliğe devam ediyor.bir kez puan tablosuna baksa yine yeter.demekki hiç puan tablosuna bile bakmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Mesele bu hafta Hatay maçından puan ya da puanlar almak olmamalı. Bu takımın böyle gitmeyeceği tüm kamuoyu tarafından anlaşılmışkan her geçen gün kötü sona bir adım daha yaklaşılıyor. Bunun çözümü İrfan Buz'la yollar biran önce ayrılmalı bu alınan 6 puan bizi 7 hafta kandırdı alınacak bir galibiyetle geçecek 5,6 hafta bu takımın sonu olur. Derhal İRFAN BUZ'un sözleşmesi fesh edilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Kardeşim ya siz bu işi bilmiyorsunuz yada maksatlı yazıyorsunuz TD deyisinca takım d üç duzelecakmi geçen sena Erzurum spor 20 TD deyisti sonuç ne oldu sonucu deyistiramadi bine panik daha ligin başındayız daha çok şey değişir eyer MS por dusarsa biz Gine MS orliyiz biz MS poru bırakmayız demeli malatyaligimiz kıl ustunda heran bırakabiliriz bukadar basit olmamali
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Ben ilgienmiyorum bunların yüzünde hasta oldum stent takıldı Canını seven malatya sporu unutsun Alman italya isbanyol liglerini takib edin yensede yenilsede etkilemez Allahında bulsunlar bizi bu duruma getirenler
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 yıl önce)FFM isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın FFM arkadaş çok geçmiş olsun sonuna kadar size hak veriyorum ALLAHINDAN Bulsunlar boğazlarında düğüm olsun bizi bu duruma düşürenler Hasta olan inan yalnız siz değilsiniz Bizlerde ne sinir ne sağlık bıraktılar. Yönetimde dedi galiba irfan Buz çıkardı o Düşürsün gidişat bunu gösteriyor UÇURUM
    0
    0
    Yanıtla
  • FM geçmiş olsun sana acil şifalar dilerim sen gineda.birakma benda kızdığım zaman ilgilenmiyacam diyorum Gine yediği zaman seviniyorum yenildiği zamanda ozuluyorum bu biza yapışmış bir kara sevda
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın hemşehrim,Çok geçmiş olsun.taraftar olduğumuz için son 3 senedir her sezon aynı şekilde yaşananları size,bize reva görenleri Allaha havale ediyoruz.sizinde söylediğiniz gibi ne diyelim Allahından bulsunlar.
    0
    0
    Yanıtla