SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Vizyoner Lider Eğitimi' Programı Sona Erdi

0
Güncellendi - 2019-10-21 04:39:10
'Vizyoner Lider Eğitimi' Programı Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi ile Fırat Kalkınma Ajansı tarafından organize edilen ve Ekim ayı boyunca devam edecek olan 'Vizyoner Lider Eğitimi' programı sona erdi.

MÜSİAD Malatya Şubesi salonunda düzenlenen eğitimin programın kapanış konuşması yapan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz, “Toplamda 30 saat olan eğitim programımızı bu gün tamamlamış olacağız. 2-3 Ekim tarihlerinde ‘Finansal Yönetim’ başlıklı sunumuyla, İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi hocalarından Prof. Dr. Oktay Taş, 9-10 Ekim tarihlerinde ise ‘Stratejik Yönetim ve Organizasyonel Davranış’ başlıklı sunumlarıyla İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi hocalarından Doç. Dr. Mehmet Erçek hocamız eğitim programlarını gerçekleştirmişlerdi. Bu gün ise yine İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi hocalarından Dr. Çiçek Ersoy ‘Sözleşme ve Rekabet Hukuku’ başlıklarında sunumlarını gerçekleştireceklerdir. Toplamda 6 saati bulacak olan bu eğitim çalışmasında, sözleşme, sözleşmede uyan anlaşmalar, dikey anlaşmalar, bayilik ve satıcılık sözleşmeleri, birleşmeler, devirler gibi başlıklarda sunumlarını detaylı olarak yapacaklardır. Şimdiden programımızın verimli ve hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

FKA Genel Sekreter vekili Abdulvahap ise bu tür programların iş insanlarının önünü açtığını belirterek, "Fırat Kalkınma Ajansı teknik desteği kapsamında bugün Müstakil İşadamları Derneği Malatya şubesi ile birlikte iş insanlarımızın küresel rekabette daha iyi yer alabilmeleri için bu tür eğitimler düzenliyoruz. Malatya MÜSİAD şubesi gerçekten, tebrik ediyorum kendileri böyle bir programı düşündüler ve planladılar bize başvurdular bizlerde arkadaşlarımızla birlikte değerlendirdik ve bu eğitimi ekim ayında beri devam ettiriyoruz. Bugün de son günü bugüne kadar çok değerli hocalarımız sunum yaptı bu eğitimler gerek farkındalık düzeyinde iyi oluyor gerekse bilgi düzeyinde iyi oluyor” diye konuştu.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız