SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Voleybolda İşler İyi Gitmiyor

0
Güncellendi - 2018-12-08 20:46:22
Voleybolda İşler İyi Gitmiyor
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B Grubu’nda Malatya Büyükşehir Belediyespor, evinde Ziraat Bankası’na 3-0 mağlup oldu.

Merkez Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı başhakem Mustafa Dost ile yardımcı hakem Nazmi Zeren yönetti.

Müsabakanın ilk setine Ziraat Bankası iyi başladı. Ankara ekibi iyi başladığı sette, teknik molaya üstün gitti. Ziraat Bankası, ilk seti 25-19 kazandı ve müsabakada 1-0 öne geçti.

İkinci sette Malatya Büyükşehir Belediyespor’un bireysel hataları vardı. İkinci set karşılıklı basit hatalarla başlarken Ziraat Bankası, teknik molaya 12-7 üstün gitti. Teknik mola dönüşü Malatya Büyükşehir Belediyespor hem hücum hem de savunma da üst üste hatalar yapınca, Ziraat Bankası seti 25-8 üstün tamamladı ve müsabakada durumu 2-0’a getirdi.

Müsabakanın üçüncü seti çekişmeli başladı. İki takımda karşılıklı sayılar üretirken, durum 9-9’a kadar geldi. Ziraat Bankası, üst üste bulduğu sayılarla durumu 11-9’a getirdi ve beraberliği bozdu.

Teknik molaya 12-10 Ziraat Bankası üstün giderken, mola dönüşü Malatya Büyükşehir Belediyespor durumu 12-12’ye getirmeyi başardı. Ziraat Bankası, eşitlikten sonra hücumda iyi işler yaptı ve müsabakada 15-12’lik üstünlük sağladı.

Üçüncü sette kalan bölümde hücumda iyi işler yapan Ziraat Bankası, durumu 21-15’e getirdi. Malatya Büyükşehir Belediyespor, aradaki farkı eritmeye çalışsa da başarılı olamadı ve Ziraat Bankası seti 25-19 üstün tamamlayarak, müsabakayı 3-0 kazandı.

Müsabakayı Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel, Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Barman, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir de izledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Metin (5 yıl önce)
    Transfer yapıldıda mı başarısız olundu çocuklar a ücretleri verildidemi başarısız olundu yazık günahh
    0
    0
    Yanıtla