SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Wallace Çin'e Gidiyor, Semih Kaya Rize Yolunda

0
Güncellendi - 2022-01-23 03:48:44
Wallace Çin'e Gidiyor, Semih Kaya Rize Yolunda
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'a geçtiğimiz sezon yaz transfer döneminde İtalya Serie A ligi ekiplerinden Lazio'dan transfer edilen 28 yaşındaki defans oyuncusu Wallace Fortuna dos Santos'un bir Çin takımına transfer için ön anlaşma yaptığı belirtilirken, bir diğer defans oyuncusu Semih Kaya'nın da Rizespor'la görüşmekte olduğu bildiriliyor.

'ALACAKLARINI BIRAKTI, 200 BİN EURO KAZANDIRACAK'

Kendi youtube kanalında spor programı ve yorumları yapan Ertan Süzgün, sosyal medya hesabından Wallace'nin bir Çin takımına transferini duyurdu. Süzgün, Brezilyalı futbolcunun Yeni Malatyaspor'daki alacaklarından vazgeçtiğini ve ayrıca kulübüne 200 bin euro kazandırarak transferi gerçekleştirdiğini bildirdi.

Yeni Malatyaspor, Eylül 2020'de transferin son günlerinde Lazio'da forma giyen Wallace'yi 2 yıllığına transfer etmişti. 1994 Rio de Janeiro doğumlu olan Wallace Fortuna dos Santos’un o günkü güncel piyasa değeri 3,5 milyon Euro olarak göstriliyordu. Wallace, Yeni Malatyaspor'un 22 Ocak Cumartesi günü kendi sahasında Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmada kadroda yer almamıştı.

SEMİH KAYA RİZE YOLUNDA..

Bu arada, Hamza Hamzaoğlu'nun geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor'da göreve başlamasından sonra transfer ettirdiği defans oyuncusu Semih Kaya'nın, Hamzaoğlu'nun halen görev yaptığı Rizespor'a transferi için görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

Geçtiğimiz günlerde de yine Malatya'da iken Bursaspor'dan transfer ettirdiği Kubilay Kanatsızkuş'u Rizespor'un kadrosuna katan Hamzaoğlu'nun Yeni Malatyaspor'dan ikinci transferinin Semih Kaya olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Her iki transferle ilgili olarak Yeni Malatyaspor'dan herhangi bir bilgi alınamazken, Wallace ve Semih Kaya TFF'deki resmi kayıtlara göre halen Yeni Malatyaspor'un kadrosunda gözüküyorlar.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Sayın başkanı anladık sitemim yönetim kuruluna değerli üyelerimiz lütfen bu kulüpte ne olup bitiyor kamuoyuna bir açıklama yapıp istifa eder ayrilirsiniz sayın Ali ravci bu kulübü çok iyi biliyorsun kamuoyuna açıklama yapmasan bile sayın vekillerimize ve belediye başkanımıza bilgi verebilirsiniz düşmek çıkmak bunlar normal bir durum bizim korkumuz düşersek Allah korusun efsane gibi Malatya amatöre gideriz bir 10 yıl 1.ligi bile göremeyiz,ben şahsen Sivas başkanı yıllardan beri borç batağında olmadan fazla futbolcu satmadan nasıl yönetiyor, Sivaslı dostlardan aldığım bilgi çok iyi direk oynayacak nokta transferler yapıyor kesinlikle kulüp bütçesini asmamaya dikkat ediyor ve israfa izin vermiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Kulüp değil resmen dingonun çiftliği ne kulüp başkanı ne basın sözcüsü çıkıp bir açıklama yapıyor.Futbolcular kendi kafasına göre gidip geliyorlar.Takım küme düşsün futbolcuların hiçbiri bir daha malatya ya gelmez.Sözleşmesi devam edenler dahil
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Hadi hayırlısı. Yerlerine kuzey avrupa ülkelerinden oyuncu alınabilirse süper olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (2 yıl önce)
    E artık stoperdede ben oynarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • faho (2 yıl önce)
    Semih gidişine çok sevindim
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Batan geminin malları kimin alıcısı varsa sat ,gemi su almaya başladı ,aman ha batirmadan gitme,seyret malatyam iyi seyirler.1982 yılından beri tek sevincim malatyasporumdu çok iyi kötü günler gördük bu seneki tuzu biberi oldu ,bu sene tam sahipsiz kaldık bir insan istediğini yapıyor şehirde bir yetkili dur yeter demiyor veya diyemiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Yönetim takviye yapacağına eldekileri de kaçırıyor, anlaşılan takımı düşürüp sonra eyvallah deyip gidecekler. Malatya bu kadar mı sahipsiz Allah aşkına hesap sorun şunlardan artık!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (2 yıl önce)
    Walles in transferi tam başkana göre bi transfer. Hem alacaklarından vazgeçmiş hemde para kazanmış.Ama geriye dönüp baktığında kimi getirdin desek yine hüsran.Campi diyecek o da ne durumda allah bilir.Semih için bişey demiyor kimse ancak sonuç yine hep takıma zarar verecek durumlar bunlar.Hep böyle yapa yapa takımı bu duruma getirdi.
    0
    0
    Yanıtla