SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Wallace'de Yırtık ve Ödem Tespit Edildi, 2 Hafta Yok

0
Güncellendi - 2021-04-23 21:06:44
Wallace'de Yırtık ve Ödem Tespit Edildi, 2 Hafta Yok
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig takımlarından Helenex Yeni Malatyaspor, savunma oyuncusu Wallace Dos Santos'un sağ uyluk iç adalesinde yırtık ve ödem tespit edildiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, kulüp doktoru Cahit Günaydın, sakatlığı bulunan savunma oyuncusu Wallace Dos Santos'un sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Günaydın, Wallace ile ilgili açıklamasında, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor karşılaşması öncesi ısınırken sakatlanan futbolcumuz Wallace Dos Santos'un yapılan muayene ve tetkikleri sonucunda sağ uyluk iç adalesinde Grade-1 yırtık ve ödem tespit edilmiştir. Futbolcumuzun 1-2 hafta sahalardan uzak kalması öngörülmektedir."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ali (2 yıl önce)
    Malatya küme düşmez Rakiplerin birbiri ile oynaması ve kalan maçlarda Kasımpaşa ve Erzurum bay geçecektir .Yeterki Ankaragücü ne yenilmesin. Ayrıca umut bulut yerine Doğukan emeksiz yada Topalli ilk 11 çıksa birgün kötü mü olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)
    Çokk önemli bir isim. Ama malesef yok. Olsun işallah ligde kalacağız.önümüzdeki 3 maçta 4 puan alsak son haftada 3 puan alsak kalacağız. Herkes ankaraya kilitlenmiş. Kardeşim sabırlı olun. Kimsenin moralini bozmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Çankçı (2 yıl önce)
    Masa çalışmaları başladı tüm hesaplar Denizli Erzurum Malatya Kayseri düşsün diye yapılıyor. Size normal geliyor mu? Rize sahasında Gençlerbirliğine yenilecek. Oyun gayet güzel planlanmış . Malatyaspor Ankaragücünü ve Kayseri’yi yenmezse kesinlikle bu plan çok güzel işler. Tek çare Anlagücünü kesinlikle yenerek sonraki 3 karşılaşmadan en az 7 puan çıkarmalı yoksa kesinlikle küme düşer. Adil gevrek Allah seni bildiği gibi yapsın bari Ankaragücü maçına pirim Verde futbolcular oynasın. Adem büyük kaptanlığın gereğini yap düşe kalka oynama takımı lütfen ateşle. İrfan hocam kesinlikle takımı atak oynat ve maç boyunca oyunu rakip sahaya yık,yoksa Ankaragücünden fark yeriz 90 dakika rakibe top vermemeliyiz, topa hep biz hakim olmalıyız bu takım fenere 3 atmış bir takım iyi konsantrasyon ile Ankara’yı farklı yenebilecek güçte, yeterki onlardan hamle beklemeden kendi istediğimiz oyunu oynayıp rakibi de bu oyuna razı etmek aksi halde kabus olur ve bu durumunda sonraki maçlarda asla telafi edemeyiz. Ligde kalacağımızı ve masa oyunlarını bozacak tek çare Ankaragücü nü yenmektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazdıkların sonuna kadar doğru. Ama takım bu dediklerinin hiçbirini yapmaz. Alacağı alt tarafı 2 galibiyet albilirmi bizim beceriksizler bilmiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Gençlerbirliği maçı Ankara da oynandı.Maç temizdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    Son haftalara girilirken her zaman ki gibi yine maç satmalar başladı. Doğu takımlarını yine düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Başakşehir, Kasımpaşayı düşünmezler. Kayseri Gençlerbirliği ve Malatya arasında iki takım gidecek gibi. Ankaragücünü yenemezsek giden biz oluruz. Bu sonuçların ardından beraberlik bizi kurtaramaz. Tüm önlemler alınıp bu maçı almalıyız. Gerekirse bu hafta yardım kampanyası yapın oyuncuların parasını ödeyin fener Beşiktaş bile yaptı sizde yapın dusersek 10 sene dönemeyiz. Alanyayı yendik neden olmasın. Ankaragücü iyi takım Erzurum'a oynadığımız gibi oynarsak bize 5 atarlar lütfen ölümüne oynayın bu maçın dönüşü yok!!!
    0
    0
    Yanıtla