SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaban Hayvanları İçin Doğaya Yem Bırakıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde kar yağışı sonrası yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için dağlardaki çeşitli noktalara yem bırakıldı.

Yaban hayvanları için doğaya yem bırakan Kaymakam Ökkeş Safa Türkoğlu, kışın şiddetli soğuk, fırtına ve kardan dolayı yeterince beslenemeyen yaban hayvanlarının, yaşamlarını sürdürebilmesi için yemlerle desteklendiğini söyledi.

https://youtu.be/PEmG_gbRx-Y

Yaban hayvanlarının en yoğun olduğu noktalara yem bırakıldığını kaydeden Türkoğlu, "Amacımız aç kalan yaban hayvanlarının beslenmelerini, onların doğal ortamlarında kalmasını sağlamak, vatandaşlarımızı yerleşim yerlerine inerek rahatsız etmelerini engellemek." dedi.

Kaymakam Türkoğlu ile mahalle halkı, asker ve polislerden oluşan ekip, Günpınar Vadisi'ndeki karla kaplı bölgede belirlenen noktalara yem, yeşillik ve kemik bıraktı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Doğru konuşan (2 yıl önce)
    Siyasi parti önünde bu soğuk da saatlerce nöbet tutturulan bekçilerin sorunlarına çözüm bulunması gerekir bu konuyla alakalı havalar çok soğuk hiç bir şekilde bir önlem alınmamış
    0
    0
    Yanıtla