SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yabancı Uyruklular Birbirine Girdi.. 5 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-06-13 00:03:24
Yabancı Uyruklular Birbirine Girdi.. 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da ikamet eden yabancı uyruklu iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Kırçuval Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet bulunduğu ileri sürülen Afganistan uyruklu iki grup Otçu Sokak'ta karşılaştı. İki grubun arasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bıçaklarında kullanıldığı olayda vücutlarının çeşitli yerlerine darbe alan 5 kişi yaralandı.

Yaralılardan 2 kişi Şehit İhsan Alpay Sokak'taki ikametine sığınırken, ihbar üzerine olay yerine polis sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılardan 19 yaşındaki Edip Ahmedi Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne diğer 4 yaralı da Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

Hastanede tedavileri süren yaralılardan Edip Ahmedi'nin sağlık durumun ciddiyetini koruğu öğrenilirken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    Türkiye'de her yer aynı ne idüğü belirsizleri sınırları açarak alırsak daha beterini de hazırlıklı olmalıyız. binlercesi şuan cezaevlerinde sizin benim vergilerimle milyonlarcası sokakta yine benim senin sırtından asalak gibi yaşıyor. çok değil böyle giderse 2030'da bir iç savaş çıkar bunlar sayesinde Devlet diye bir şey kalmaz. hep diyorlar ya "dış güçlerin oyunu" bu da "iş bilmeyenlerin oyunu" diyecek oluyoruz... özellikle afgan, pakistan uyruklular 15-25 yaş grubunda, suriyeliler malum her yaştan var dikkat edilmesi gereken gruplar bunlar. sair ülkelerden gelenler (cezayir, türkmenistan, azeri, çeçen, gürcü vb) bunların yanında sayıca az ancak organize bir şekilde çoğalıyorlar. hem nesillerimizi, hem toprağımızı hem de geleceğimizi korumak için geç kalınmamalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Memleket kaçak göçmenler yurduna döndü. Kendi memleketimizde olduk yabancı.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)
    Adamlar hiçbir kanuna tabi değil yasakta dışarı çıkabilir ceza yok, esnaflık yapabilir vergi yok, okula gider kalma yok ee haliyle kavga eder çünkü herhangi bir yaptırım yok şimdi bunlar sınır dışı edildi mi çok merak ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bu durumdan şikayetçi olanların birçoğu ölümüne akp savunucusu.Kendi düşen ağlamaz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kıvanç (2 yıl önce)
    Getireninde ve bizi bu hale sokanında Rabbim iki cihanda huzur vermesin, ülkenin haline bakın ya yazıklar olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sana ne oluyor be sanki siz hiç kavga etmiyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğrucu (2 yıl önce)
    Önceden ''AFGANLI'' diye yazıp, sonradan yabancı uyruklu demenizin sebebi nedir acaba? Yabancı uyruklu deyince sanki Amerika'lı, İngiliz, Fransız mı oluyor yani? Şehrimizde yabancı uyruklu denilince ya Suriye'liler var, ya Afgan'lar var..
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    Yeter artık gönderin şunları. Ülkelerinde savaş da bitti daha neyi bekliyorsunuz? Parklar, bahçeler, yeşil alanlar, çocuk parkları bunlarla dolu. En azının üç çocuğu var, çocuk parklarında yer bulamıyoruz. Çocuklarımızı parka, yeşil alanlara götüremiyoruz. Herkes ülkesine...
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (2 yıl önce)
    Başımıza bela ettiniz bu insanları. Gönderin gitsinler artık. Bizlere de yazık... Mecbur muyuz bunlarla birlikte yaşamaya?
    0
    0
    Yanıtla
  • Daha iyi günlerimiz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bunları yollarsak kim calisasacak bizim genclermi kim dolaşacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen..dediginiz gibi mecburmuyuz? Adım başı suriyeli..bu kadar başı Boş bir ülke olabilir mi?
    0
    0
    Yanıtla