SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yabancı Uyrukluların Karıştığı Olaylarda 4 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-09-18 07:22:32
Yabancı Uyrukluların Karıştığı Olaylarda 4 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Suriye ve Afgan uyrukluların da karıştığı iki ayrı olayda, 1'i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

İLK OLAY..

Tarafları Suriye uyruklu şahıslar olan ilk olay 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi.

Aynı işyerinde çalışan şahıslar arasında, işle ilgili konularda çıkan anlaşmazlık kavgaya dönüştü. Ragıp T. adlı Suriyeli, işyeri çıkışında 3 kişinin saldırısına uğrayıp, dövüldü ve bacağından bıçakla yaralandı. Yaralı şahıs, kendini dövüp yaralayanları tanımadığını öne sürerken, polis yaptığı araştırmalar sonucu olayın şüphelilerinden Muhammed E. ile İsa E. adlı Suriyelileri yakaladı, açık kimliğini belirleyemediği Yusuf adlı firariyi de aramaya başladı.

İKİNCİ OLAY..

Suriyeli ve Afganlıların yanı sıra yerli bazı kişilerin de karıştığı ikinci olay gece Taştepe Caddesi'nde meydana geldi. Bir fırında çalışan ve Suriyeli olduğu öğrenilen Ö.E.A. adlı şahıs, ekmek satış hasılatı üzerinde olduğu halde, arkadaşı İ.A. ile birlikte caddede yürürken, Türk uyruklu B.D. adlı şahıs ve 4-5 arkadaşı tarafından önleri kesildi. B.D. bıçak tehdidiyle Ö.E.A.'dan paraları istedi, ancak Ö.E.A. direndi. B.D. bıçakla Ö.E.A.'yı kulağından yaralarken, boğuşma sırasında Ö.E.A. da bıçakla B.D.'yi sırtından yaraladı. Ö.E.A.'nın yanında bulunan arkadaşı İ.A. da dövüldü.

Olayda yaralanan 3 şahıs hastaneye kaldırılırken, polis B.D.'nin arkadaşları olan Afganistan uyruklu R.H. ile Enes adlı şahsı yakalamaya çalışıyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Fatih (2 yıl önce)
    Akpınar mahallesinde bulunan bir ilköğretim okulunda sığınmacıların çeteleştiğini söyleyen bir öğretmenimiz ile biraz konuştum..ders aralarında lavaboya dahi gidemediklerini söyledi öğretmen..çünkü sığınmacı çocuklar çeteleşip bizim kendi çocuklarımıza saldırıyorlarmış..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Milyar dolarlarımızı bunlara harcadılar..Ben helal etmiyorum hakkım varsa
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (2 yıl önce)
    Bakma gibi bir zorunluluğumuz var sayın Öznur Çalık bu insanlara? Partinizin önde gelen isimlerindensiniz..bir cevap bekliyorum..ülkenin en az yüzde 80 i bu insanları istemiyor..neden halkınızı huzursuz ediyorsunuz? Olaya islami acıdan bakıyorum..Kur-an savaştan kaçma diyor..olaya insan hakları açısından bakıyorum..kendi sınırlarında bu insanlara destek verebilirdiniz..
    0
    0
    Yanıtla
  • alp (2 yıl önce)
    nedir bu kuzey avrupalilardan çektigimiz... ha pardon bunlar ensar olanlar !
    0
    0
    Yanıtla
  • YARIN DÜNÜMÜZÜ ARAYACAĞIZ (2 yıl önce)
    Biz ülkemizdeki zeki insanlarimizi şucu, bucu diyerek yada işsiz birakarak ( bir çok üniversite mezunu iş bulamadigindan ) yurt dışına çıkmaya mecbur edelim, eeee haliye gidenin yerini doldurmak için suriyeli, afganli ülkemize getirildi. Adamlarin ülkesinde kimlikleri bile yoktu burda kimlik verildi sayemizde kimlikleri bile oldu, Devlet Hastanesi ya da Turgut Özal Tip merkezine gidin Türkten çok suriyeliler var. Hasta olduk mu ne devletten ne bir yerden randevu alamiyoruz 14 gün sonraya veriyorlar, yada randevu vermiyor, korkumuzdan özel hastaneye gidemiyoruz gittik mi ilaciyla beraber 300 -400 tl altinda çıkamıyoruz (haliyle kendiliginden iyileşiyoruz, yada o halimize alışıyoruz) Adamlar pazardan alışveriş yapar gibi poşet poşet eczaneden devletimizin sirtindan bedavaya ilaç aliyor. Adamlar keyiflerinede düşkün Zevkindende taviz vermiyor, Biz1-2 çocuk oldumu nasil bakacağız nasil geçineceğiz diye kara kara düşünürken onlar son 9 yilda 4-5 çocuk yapmışlar, ondan sonrada keyif nargilesi. Bence bu günler hala bizim iyi günlerimiz. yarin dünü arayacagiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizim bunlara bakmak gibi bir mecburiyetimiz mi var?
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (2 yıl önce)
    bunlari doldurdular artik turklerin fabrikalarda bile degeri kalmadi bunlar issizligi arttirip iscinin degerini dusurdu oy moy vermeyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    2021 de oy falan yok size bunu bilin
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre Aslan (2 yıl önce)
    Sırf bu "yabancı" uyruklular yüzünden oy vermeyeceğim. Güzelim Malatya'nın içine ettiler içine !
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 yıl önce)Emre Aslan isimli kullanıcı yorumuna
    Tek Malatya'nın mı kardeş.... Ülkenin anasını ağlattılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Usta (2 yıl önce)
    Keşke bütün haberleri böyle ayrıntılı bir şekilde yayımlasanız çok memnun oluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    ülkemize artık yabancı uyruklular hakim olmaya başladı adamlarada artık sığınmacı kimliği kalmadı özgüven kazandılar her yerde her türlü olaya gözlerini kırpmadan giriyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Tamam artık bunların kavgası eksikti memlekette bunlar huzuru bozmaya başladı yavaş yavaş gönderin yeter istemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafirlermiş..miş..miş..geçici sığınmacı değilmiş kalıcı sığınmacıymış..güzelim ülke yi ne hale getirdiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Maşallah maşallah bu daha iyi günlerimiz... Yerliler bitti bide ithal ettik ???
    0
    0
    Yanıtla
  • w44 (2 yıl önce)
    avrupa bizi kıskanıyorrrr :)))))))
    0
    0
    Yanıtla