SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yakında Bu Bölgenin Gelişimini Görmüş Olacağız"

0
Güncellendi - 2021-02-10 07:34:01
A- A+ PAYLAŞ

BATTALGAZİ DEVLET HASTANESİ İNŞAATINDA İNCELEME.. AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci yapımı devam eden ve bu yıl hizmete girecek olan Battalgazi Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Burada açıklamalarda bulunan Tüfenkci son yıllarda yapılan sağlık yatırımları ile Malatya bölgenin sağlık merkezi haline geldiğini söyledi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, İl Sağlık Müdürü Recep Bentli, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam ile beraber yapımı devam eden Battalgazi Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Burada açıklama yapan Tüfenkci, önemli sağlık yatırımlarından bir tanesi olan Battalgazi Devlet Hastanesinin kaba inşaatının büyük bir bölümünün bittiğini ifade ederek hastanenin bu yıl tamamlanacağını aktardı.

Son yıllarda yapılan sağlık yatırımları ile Malatya'nın bölgenin sağlık merkezi haline geldiğini ifade eden Tüfenkci, "Onkoloji hastanemiz, Kadın Doğum Hastanemiz var. Arapgir’e hastane yapıldı. Doğanşehir’e yakında 100 yataklı hastane yapacağız. Kuluncak'ta 12 yataklı entegre devlet hastanesi var. Bu yatırımlarla insanlarımız en iyi şartlarda sağlık hizmetine kavuşmuş olacak. AK Parti olarak verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Yakında bu bölgenin gelişimini ve değişimini görmüş olacağız. Emeği geçen başta Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza, Milletvekili arkadaşlarımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, ilçe belediye başkanlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

İl Sağlık Müdürü Recep Bentli ise hastanenin Malatya'daki yoğunluğu azaltacağını dile getirerek, "2019 yılının ocak ayında ihalesi gerçekleştirilen, Mart ayında temeli atılan hastanemizin yağımı hızlı bir şekilde ilerliyor. Belirtilen tarihten önce teslim almayı öngörüyoruz. 300 yataklı 90 poliklinikli, 9 ameliyathaneli büyük bir hastane özellikle Battalgazi’mizin acil poliklinik ihtiyacını rahat karşılayacak bir hastane. Bu bölgeden hastaların Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçmesine engel olacak ve orayı rahatlatacak. Emeği geçen herkese teşekkürler. Sayın bakanımız bize o dönemde çok destek verdi’’ ifadelerini kullandı.

AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci de, "Temel atıldığı dönemde 'Burası yapılmaz. Öylesine temel atıldı' diyenlere inat Allah’a Hamd olsun bugün devasa bir hastane yükseliyor. AK Partinin 19 yıldır Türkiye’de yaptığı şaheserlerden bir tanesi Battalgazi’ye yakışır bir devlet hastanesi oldu. Emeği geçen Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza, Bülent Bakanımıza Sağlık çalışanlarımıza ve Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • tebrikler (3 yıl önce)
    battalgazi devlet hastanesi çok iyi düşünülmüş, orada yaşayan yerel halka fayda sağlayabilecek artık... çünkü şehrin doğusunda yer alan Turgut Özal Tıp Merkezi tüm ülkeye yönelik hizmet verdiği için yetersiz kalıyordu hep. emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat reis (3 yıl önce)
    Yapılacak hastaneyle birlikte inşallah Malatya'nın 30 yıllık hastane ihtiyacı karşılanmış olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Bek (3 yıl önce)
    O bölge zaten canlıydı.devlet hastenesini yıkarak o bölgenin gerilemesine kim neden oldu acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (3 yıl önce)
    covid19 dan dolayı özel hastanelerin önü açıldı millet özele akın ediyor randevi 10 gün sonraya veriliyor ne olacak halimiz
    0
    0
    Yanıtla