SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Telefon Dolandırıcılığını Polis Engelledi

0
Güncellendi - 2019-11-15 20:00:02
Telefon Dolandırıcılığını Polis Engelledi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da telefonla dolandırıcılık girişimi, yakınlarının ihbarıyla polis tarafından engelledi.

Alınan bilgiye göre, kendisini polis, asker veya savcı olarak tanıtan şüpheli, telefonla aradığı Ş.K'den (53) kimlik bilgilerinin terör örgütü tarafından kullanıldığını belirterek, olayın çözülmesi için evinde bulunan değerli eşya ve parayı belirledikleri noktaya bırakmasını istedi.

Ş.K'nin evdeki 380 gram altın, 4 yarım altın, 4 tam altın ve 20 bin lirayı dolandırıcılara teslim etmek üzere evden ayrıldığını gören yakınları durumu polise bildirdi.

İlgili kurumlarla görüşerek telefon hattını kapattıran Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki kuyumcuların yakınlarında ulaştıkları Ş.K'yi bilgilendirerek, dolandırılmasını önledi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kral Çıplak (4 yıl önce)
    Emniyetimiz ve Jandarmamız, telefonla işlem yapılmaması gerektiğini neredeyse 20 yıldır tüm görsel ve yazılı medyada ve sms yoluyla söylemekte..Ancak bu olayların halen devam ediyor olması tuhaf.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tansiyon (4 yıl önce)
    Polisimizi ve polisimizi uyaran akrabalarını tebrik ediyorum
    0
    0
    Yanıtla