SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'den Defansa Sürpriz Transfer..

0
Güncellendi - 2017-07-08 00:27:17
EYMS'den Defansa Sürpriz Transfer..
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, geçtiğimi sezon Medipol Başakşehir’in formasını giyen defans oyuncusu Yalçın Ayhan ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Sarı siyahlı takım transfer çalışmaları kapsamında bir süredir görüştüğü tecrübeli defans oyuncusu Yalçın Ayhan ile her konuda anlaşmaya vardı. Malatya ekibi, adı birçok Süper Lig kulübüyle geçen Ayhan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Takımın sportif direktörü Ali Ravcı, transfer çalışmaları kapsamında tecrübeli defans oyuncusu Yalçın Ayhan ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydetti.

Süper Ligi iyi tanıyan bir oyuncuyu renklerine bağladıklarını ifade eden Ravcı, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda tecrübeli bir oyuncuyu kadromuza kattık. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Yalçın Ayhan, takımımıza önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

Bu sezon Medipol Başakşehir ile Süper Lig’de 27 karşılaşmaya çıkan tecrübeli stoper, 3 gol attı, 1’de asist yaptı. Tecrübeli stoper, Türkiye Kupası’nda 1, Avrupa Ligi elemelerinde ise 3 karşılaşmada görev aldı. Ayhan, Medipol Başakşehir ile 101 karşılaşmaya çıktı 10 gol kaydederken, 5’te asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

37 yorum yapılmış

  • Ahmet (6 yıl önce)
    Yönetimi tebrik eder,bu şekilde bizi heyecanlandıracak transferlerin devamını isterim.Emeği geçenlere teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • gokler789 (6 yıl önce)
    başkan ve yönetime her sezon salladınız da salladınız ne oldu hiçmi yüzünüz kızarmıyor yönetim ve teknik heyet hersenede başarılı oldu yav arkadaş bırakın herkes işini yapsın bizlerde malatyasporumuzu destekleyerek başarıları ile sevinmek olsun transferler gayet güzel hocamızda on numara yalçın ayhan transferide cuk diye yerini bulmuş tırmalamayın artık yapıcı olun bence
    0
    0
    Yanıtla
  • A.A (6 yıl önce)
    Cok yerinde, isabetli bir transfer, emegi gecen herkesten Allah razi olsun, suana kadar yapilan en dogru transer.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    GERÇEKTEN ÇOK YERİNDE BİR TRANSFER YAŞLI DİYENLERDE ZATEN FUTBOLDAN ANLAMAYAN BİR KESİM FUTBOLCU KENDİNE BAKTIKTAN SONRA 40 KADAR OYNAYABİLİYOR.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    hayalimde malatya spora yakıştırdığım bir stoperdi . çok iyi transfer ! tebrikler!
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz ist. (6 yıl önce)
    Yönetim çok iyi transferpolitikası izliyor bu sene herkes bizden bahsedecek göreceksiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Suphi (6 yıl önce)
    Malatyaspor'un şimdiye kadar yaptığı en iyi transfer.Türkiyedeki en iyi stoperlerden biri.Yaşlıymış yahu bu adam stoper.Bu mevkiye tecrübeli futbolcu alınır..Beşiktaşın transfer ettiği pepe 36 yaşında,Beşiktaş,bu adamın transferi için ne kadar uğraştı.Senin ifadene göre şampiyon olmuş BJK de kilerde bu işi bilmiyor.Buraya illa birşeyler yazmak zorunda değilsiniz.Bir konu ile ilgili birşeyler yazacaksanız önce o konu ile ilgili bilgi sahibi olun.Sallamayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (6 yıl önce)
    Memeleketimizde malatyalidan çok başka şehrin insanlari yaşadıkları için burda da böyle abuk sabuk yorumlar görmemiz gayet normal bence..su anki maltyaspor yönetimi futbol isini iyi öğrendi..bence çok yerinde kararlar (irfan hocanın ve birkaç ise yaramaz ve tecrübesiz oyuncularin gonderilmesi) alıyorlar ve çok isabetli transferler (ertuğrul hoca ve yeni alinan tüm oyuncular) yapıyorlar..yani şeker var un var helva yapacak adam var..takım adeta yeniden kuruluyor.oyuncular hızlı kaynaşır ve uyum saglarsa yönetimde paralarini düzenli oderse bu sene ilk onun içine çok rahat gireriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • V. Selim Güler (6 yıl önce)
    Yaşlı ya da bu yönetim transfer yapamıyo diyen zihniyete sesleniyorum? Yalçın Ayhan, süper ligin stoperlerinden ilk 10 a kesinlikle girer. Cok kuvvetli ve tecrübeli. Ayrıca her takım ayağını yorganına göre uzatıyo. Malatyaspor'u, FB, BJK ya da GS Transferleri ile kıyaslamayın. Lige yeni yükselen bi takım olmasına rağmen gayet yerinde hamleler yapıyo.
    0
    0
    Yanıtla
  • serhat (6 yıl önce)
    Tecrübeli ve iyi bir stoper, hem abilik yapar takıma hem de defansı derler toplar.alanyaspor aldı diye haber çıkınca üzülmüştüm.iyi adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Yanlış transfer,çok yaşlı.Ravcı,nerede baston ile gezecek adam varsa onları transfer ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Buffonu tanıyormusun (40'yaşında juventus da)pepe yi duydunuz?(36 yaşında) bunlar yaşlı.Benim bir yeğenim var 13 yaşında çok genç .futbol topuyla geçen sene tanıştı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet,Türkiye'nin en genç oyuncuları Altay'da bulunuyordu.Altay 3.lige düştü.Geçen yıl aldığı tecrübeli oyuncularla 2.lige zor çıktı.Anladınmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yanlış transfermiş,yürü git.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet,senin bildiğin kulübüyle anlaşmamış,mukavelesi dolmuş Süper ligi 2.bitirmiş şampiyonalar ligine katılacak olan bir takımın stoperi olan, Yalçın Ayhan dan daha iyi bir stoper varsa buraya yazarmışsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin06 (6 yıl önce)
    Bende merak ediyordum bu transfere ne diyecekler .Yok arkadaş bizim taraftara bişey beğendiremezsin.Genç alırsın bu daha çocuk derler,tecrübeli alırsın bu yaştaki bu adama bu paramı verilir derler...Takım yener iyi oynamadan yendi derler,yenilir işte ben demedim mi der...Takım üst lige çıkar yine tatmin olmaz daha yükseği ister..Yemin ediyorum bu takım şampiyonlar ligi finali oynasın yine bu taraftarlar bişey bulurlar...Bunlar aslında uzar gider yazsanız...
    0
    0
    Yanıtla
  • hay ağzına sağlık malatya taraftar profilini çok güzel özetlemişsin eksiği var fazlası yok söylediklerinin
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (6 yıl önce)
    Bence iyi transfer
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet aydin (6 yıl önce)
    Cok guzel bi transfer bircok maclarini canli olarak izledim hava toplarinda muthis yirmilik futbolcu kadar guclu yerinde bi transfer defans hatti harika oldu. Yanliz dikkatimi ceken su oldu boy ortalamasi cok uzun boylu oyuncu grubu oldu hava toplarinda sanirim kolay gol yemeyiz ama cok kolayda gol atariz cunku ortasaha ve kenar oyunculari kisi ve driplingli ve suratli olduk kisa ve bundan sonrak iyi i transferler yapilirsa gercekten cok guzel bir takim oluruz su an yuzde yetmis guzel takimm oldu bundan sonra malatyalilara gorev dusuyor hep destek tam destek parolasiyla artik sehrun takimina cikma zamani gelmistir.sevgilerimle
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (6 yıl önce)
    Yalçın ayhan şimdiye kadar yapılmış en iyi transfer tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Sacmalama yın LİGİ İKİNCİ BİTİREN BASAKSEHİRDE 27 MAC OYNADI. ON NUMARA TRANSFER 1 YIL İÇİN DEFANSI AYAKTA TUTAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • pirlo70 (6 yıl önce)
    bırakın millet... bizde sallasan teknik direktöre denk gelir.atanda tutanda burda. klavyede yazmak çizmek kolay.bu işleri ne sanıyorsunuz ya .pazardan seçerek meyvemi sebzemi alıyorsunuz..kusura bakmayın ama futbol zekası olanda yazıyor olmayanda...ya bu millet neyin kafasını yaşıyor anlamış degilim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cercis karaca (6 yıl önce)
    Çok çok iyi transfer süper ligde ilk yılımız tecrübeli stoper sakatlık aksi bir durum olmaz ise lig de tutunmamız için iyi bir sigorta diyebiliriz.Hayırlr olsun.Yönetim iyi bir iş başardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Tecrube iyi bir transfer takima faydaliolacaktir
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (6 yıl önce)
    Bu yaştaki adama bu kadar para verilmez.Gençleri alın Ali Ravcı ile buiş yürümez
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne kadar para verilmiş neye göre yorum yapıyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir adama ne kadar para verilmiş.Biliyormuş gibi yazmışsın.Yalçın Ayhan Türkiyenin en iyi defans oyuncularından biri.Göztepe ve Alanyasporda bu transferin peşindeydi alamadı.Bu takımlarda bir şey bilmiyor ama sen hem futbolcuyu ,arada da ali ravcıyı atlamamış,eklemişsin.Bu engin bilgilerini tuttuğun takımına kullan Bu İyi transferi beğenmediğine göre,Belliki Malatyaspor taraftarı değilsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • 1-mehmet ali,Ali ravcıyı sen beğensen ne olur,beğenmesen ne olur.Bu adam başarısını kanıtlamış 2-Türkiyede ,Yalçın Ayhanı beğenmiyen iki kişi var biri sen,diğeride ahmet turan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen anlamıyorsun konuşma ligin en iyi Türk stoperi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne kadar para vermişler M. Ali de biz de öğrenek...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (6 yıl önce)
    Problemli futbolcu diyen arkadaşın ya kafasi iyi yada topdan anlamiyor. Yıllardır izlerim istikrarlı hırslı ve bi o kadarda nefisli oyuncudur yalçın. Tecrübesiyle bize güç katacaktır. Yönetimi tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferhat (6 yıl önce)
    Çok iyi transfer. Tebrikler yönetime
    0
    0
    Yanıtla
  • Şükrü (6 yıl önce)
    Başakşehire büyük emeği olan ,Defansda güçlü bir futbolcu.1 yıllık anlaşma yapıldı.Zaten yaşı büyük.Bu futbolcu için Göztepe de devredeydi.Yerinde bir transfer.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet turan (6 yıl önce)
    yanlış transfer. problemli bir futbolcu. tam çok iyi transfer politikası izliyor derken gene menajer kumpasına gelmişiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aferin Ahmet turan adam istikrar abidesi bence sende problem var
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet turan (6 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    ben silmiyorum, sen de silme yazdıklarını. ilk yarının sonunda görelim bakalım kim haklı kim haksızmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet turan sen hangi takımın taraftarısın?
    0
    0
    Yanıtla