SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yangın Müdahalesine Katıldı, Zor Anlar Yaşadı

0
Güncellendi - 2021-09-01 20:54:50
Yangın Müdahalesine Katıldı, Zor Anlar Yaşadı
A- A+ PAYLAŞ

MALATYA'YA GELDİ, GÜRKAN'I DA ZİYARET ETTİ.. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Tunceli'de çıkan yangınlarda alevlerin arasında kalarak zor anlar yaşadı.

Türkiye'de son zamanlarda meydana gelen yangınlarda ilk kez bir milletvekili yangınlara müdahale etti.

Tunceli'deki orman yangını ikinci haftasında bölgede inceleme yapan CHP heyetinden CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba söndürme çalışmalarına katıldı.

Yangın söndürme alanına giderek alevler arasında kalan Ağbaba “Biz yangın söndürme alanına gidip gönüllülere destek olduk. Milletvekilinin görevi buradaki durumu kamuoyu ile paylaşmaktır ve sahadaki insanın dertlerine çözüm bulmaktır." diye konuştu.

Bingöl ilcesine bağlı Yayladere ilçesinde çıkan yangın alanında da incelemelerde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Tunceli ve Bingöl'de yangınlara havadan müdahale edilmesi gerektiğini ifade etti.

GÜRKAN'I ZİYARET ETTİ..

Bu arada, Ağbaba, doğu illerindeki gezisinin ardından geldiği Malatya'da Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Beraberindeki heyetle birlikte CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı Büyükşehir Belediyesinde ağırlayan Başkan Gürkan, yapılan ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Başkan Gürkan yaptığı açıklamada, “ Veli bey sahada görüp tespit ettiklerini ve bizlerle ilgili olan iş ve işlemlerin yapılması noktasında bir ziyarette bulunarak düşüncelerini ifade ettiler. Kendilerinin ziyareti bizi onurlandırmıştır. Bu anlamda kendilerine teşekkür ediyoruz. Veli beyin Malatya noktasındaki çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Özellikle belediye ile ilgili ve hayır işleriyle ilgili kendilerine yapmış olduğumuz taleplerde de geri durmamıştır. Bu anlamda kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, “Bizleri ağırlamasından dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz. Sahada gezdiklerimizi, gördüklerimizi, eksikleri başkanımıza iletiyoruz. Gittiğimiz yerlerde güzel hizmetlerde var eksik yerlerde var. Başkanımıza bunları ifade ettik. Yapmış olduklarından dolayı hem Sayın Başkanımıza hem de ekibine çok teşekkür ederiz. Birçok yerde de başkanımızın güzel hizmetlerini gördük. Bunun için kendilerini tebrik ediyoruz. Malatya’da çeşitli kurumlar var bunlar şehrin ortak paydaları. Bunlardan birisi Büyükşehir Belediyemiz. Büyükşehir Belediyemizin başkanları farklı siyasi görüşlerde olsa da sonuçta şehri temsil ediyorlar. O nedenle büyükşehrimizin konumunu kıymetli buluyoruz. Bizde Malatya’nın milletvekili olarak büyükşehrimize karşı her zaman yapıcı eleştirilerde bulunmaya, yapıcı şeyler söylemeye çalışıyoruz. Bunların bir diğeri Valilik bir diğeri ise Malatyasporumuz. Ona da aynı şekilde sahip çıkmaya çalışıyoruz. Zaman zaman eksik görsek de onları kendi içimizde iletmeye çalışıyoruz. Malatya kıymetli bir şehir özel bir şehir. Hakikaten gezdikçe bazen arıyorlar bu kadar nasıl geziyorsunuz diye? insanın içinde Malatya sevgisi olunca gittiğim yerlerde mutlu oluyorum.

Malatya’nın bazı değerleri var onun yaşaması noktasında da Battalgazi Belediye Başkanlığı döneminde Sayın Başkanın çok emekleri oldu. Eski Malatya’da başkanımızın çok önemli hizmetleri var. Malatya’nın da aynı şekilde değerlerini koruması lazım. Bunlardan birisi hepimizin gururu olan Arslantepe. Bizzat Sayın Başkanın özel ilgisinden dolayı büyük emekleri var, kendilerini tebrik ediyorum. UNESCO dünya kültürel miraslar listesine girdi buda önemli bir başarı. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Biliyoruz ki Sayın Başkanın Arslantepe konusunda özel duyarlılığı var. Zaman zaman söylüyorum bizi biz yapan değerlerimiz var. Onlara sahip çıkılmasını söylemek istiyorum. Kayısı Festivalinde söylemiştim. Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    Malatya yine Malatyalıların omuzlarında yükselecektir...
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Güzel bir tablo. İşte biz böyle görmek istiyoruz siyasetçileri. Farklı partilerde de olsa, konu Malatya olunca kol kola olmalarını istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla