SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yapacak Bir Şey Yok"

0
Güncellendi - 2017-03-24 18:47:02
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un 3 maçlık cezasına yapılan itiraz Tahkim Kurulu'nca reddedilen oyuncusu Osman Fırat, "Bunda da bir hayır vardır" diye konuştu.

Fırat, şunları söyledi:

“Tabi her futbolcu sırasını beklemek zorunda. Bizde sıramızı bekledik, şansta geldi. Ben o şansı iyi kullandım ama neticede 90’ncı dakikaydı hakem hem beni hem de rakip oyuncuyu oyundan attı. Benim orada yaptığım bir hareket yoktu. Sadece profesyonelliğin verdiği bir şey, zaman geçirmeye yönelik bir hareketti. Neticede hakem takdirini böyle kullandı. Kulüp olarak itiraz ettik ama 3 maçlık ceza onandı. Bunda da vardır bir hayır yapacak bir şey yok. Ben Allah’ın adaletine inanan bir insanım.”

“MALATYA’YA BİR ÖZLEM VAR”

Fırat, iç saha maçlarını İstanbul’da oynamaları nedeniyle Malatya’ya bir özlem duyduklarını belirterek, “İstanbul’daki maçlarımızda da taraftarlarımız bizi yalnız bırakmıyor. Sağ olsunlar büyük destek veriyorlar ama futbol takımının kendi memleketinde oynaması farklı. Bunun farklı nedenleri var. Sahanın elverişsiz olması en büyük nedendi. Bütün takım olarak özlem var ama bize hiçbir yer fark etmez. İnşallah Malatya’ya döndüğümüzde yakaladığımız başarıyı burada da sürdürmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Fırat, Elazığspor maçının önemini takımdaki herkesin iyi bildiğini ifade ederek, “Tabi her maça çok iyi hazırlanıyoruz ama bu maç bizim açımızdan çok daha farklı olacak. Neticede bir rekabet var. Bütün takım arkadaşlarım çıkıp, elinden geleni yapacak. İnşallah güzel bir sonuç alıp, bunu taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Yapacak şeyler belli. Kart çıkacak olayların dışında durmak.
    0
    0
    Yanıtla