SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yardımlaşma' Derneğine Kumar Baskını

0
Güncellendi - 2019-12-30 04:46:58
'Yardımlaşma' Derneğine Kumar Baskını
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir yardımlaşma derneğinde kumar oynarken yakalanan 3 kişiye, 3 bin lira idari para cezası uygulandı.

Kent merkezindeki bir yardımlaşma derneği binasında kumar oynatıldığı bilgisini alan İl Emniyet Müdürlüğü Aşayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, adrese operasyon düzenledi.

Söz konusu yerde kumar oynarken yakalanan 3 kişiye, toplam 3 bin lira idari para cezası kesildi. Bir dernek yetkilisi hakkında da "kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak" suçundan işlem başlatıldı. Ele geçirilen kumar malzemeleri ile 875 liraya el kondu.

Öte yandan, dernek yanında ruhsatsız olarak faaliyet gösteren ve kıraathane düzeninde umuma açık hale getirildiği tespit edilen bir iş yerinin mutfağında, 18 su şişesine doldurulmuş sahte rakı ele geçirildi. İş yeri yetkilisi bir kişi, işlemler için emniyete götürüldü.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bahri (4 yıl önce)
    Hangi yardım derneği adını yazın bilelim dikkat edelim. Ayrıca diğer yardım dernekleri töhmet altında kalmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalisi (4 yıl önce)Bahri isimli kullanıcı yorumuna
    Bahri bey doğru söylüyor hangi yardım derneği zaten ben oldum olası bu dernek vakıf cemiyet vb yerlere hiç olumlu bakmadım önüne gelen üç kisi bir araya geliyor kur bir dernek Ocak vakıf cemiyet bunların giderlerini kim karşılıyor bunların oyları var gibi ondan sonra siyasetçiler buralardan çıkmıyor.
    0
    0
    Yanıtla