SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yaşanabilir Bir Türkiye İçin Geliyoruz"

0
Güncellendi - 2021-03-30 18:49:50
A- A+ PAYLAŞ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Yeniden büyük Türkiye, yaşanılabilir bir ülke ve adil bir dünya için geliyoruz." dedi.

Erbakan, Malatya'da bir otelde gerçekleştirilen mart ayı İl Başkanları Toplantısı'nda, Mardin, Elazığ ve Malatya'da gerçekleştirdikleri kongrelerde yoğun ilgi gördüklerini belirtti. Türkiye'nin ekonomik olarak kötü durumda olduğunu savunan Erbakan, milletin matematiksel olarak aç kalması, hayatta kalmaması gerekirken hayatta kalmayı başarabildiğini bu nedenle takdiri hak ettiğini ifade etti.

Mutlaka denk bütçenin gerçekleştirilmesi gerektiğini ifade eden Erbakan, “Kaynak ihtiyacımızın borçlanarak değil, milli kaynak paketleri ile karşılanması lazım. Bütün bunları sizin de çok iyi bildiğiniz gibi geçmişte yapan, Erbakan Hocamızın önderliğinde milli görüş anlayışıdır” diye konuştu.

Milli görüş olarak ikinci 40 yılda bütün bu adımları atacaklarını dile getiren Erbakan, “Bu ülkede adalet ve refahı ancak biz tesis ederiz, ancak Milli Görüş tesis eder. 80 parti var ve her hafta bir parti kurulmaya devam ediyor. Onlar da çok güzel söylüyor, adalet kalkınma, refah. Şimdi 'ne malum bunlar değil de Yeniden Refah Partisi mi bunları yapacak' diyebilirler. Bu noktada bizi sakın ama sakın diğerleri ile karıştırmayın. Çünkü bizim kapı gibi iş bitirme belgemiz var da onun için. Neymiş bu 76-77 koalisyonu, 77’deki koalisyon, 96’daki 54. Hükümet. Efsane hizmetler gerçekleştirildi. 54. Hükümette yaşanan bolluk bereket halen özlemle anılıyor, hatırlanıyor, halen Erbakan hocamıza dua ediliyor. Sizler de il başkanları olarak bizler de genel merkez olarak dolaştığımızda bu manzaralara şahit oluyoruz. 70’li yıllarda 200 sanayi tesisinin temeli atıldı. Bugün Türkiye’nin dört bir kenarında halen bir fabrika bacası tütüyorsa o dönem temeli atılan ağır sanayi hamlesidir” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi olarak, muazzam bir manevi mirasa ve tertemiz bir geçmişe sahip olduklarını ifade eden Erbakan, son dönemlerde yaşanan erken seçim tartışmalarına da değindi. Erbakan, “Erken seçime gitme ihtimali çok yüksek. 2022’de seçime gidilebilir, yani sadece bir senemiz kaldı demek. 1 sene gerçekten su gibi geçecek, göz açıp kapayana kadar geçecek bir zaman. Bizim Yeniden Refah Partisi teşkilatları olarak her pazar günü seçim olacakmış gibi o haftamızı değerlendirme mecburiyetimiz var. Milli Görüş kadroları olarak yeniden meydanlara inme zamanı gelmiştir" diye konuştu.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Mehmet (3 yıl önce)
    kps de yüksek puan alıpta mülakkatta eleme yapan akp karşı yeniden refah
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazım (3 yıl önce)
    Şimdiye kadar Akp'ye oy vermiş ama nihayet Akpnin gerçek yüzünü görmüş bazı kişiler Yeniden Refah Partisine yönelmiş galiba. Ama onlara kötü bir haberim var, bu partinin de Akpden hiç bir farkı yok, ve Akp o kadar kötü durumdaki seçim zamanı bu partinin kapısını çalacak ve Yeniden Refah Partisi cumhur ittifakına katılacak bence. Yani fazla umut bağlamayın. :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Umut olmazsa olmaz ayrıca emin olki Akp ile asla ittifak yapmayacak tek başına yoluna gidecek bir parti hocamızın emaneti bize kendisi
    0
    0
    Yanıtla
  • Isteseydi akp 'de vekilde olurdu bakanda olurdu demekki adamın derdi makam ve mevki değilmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazım (3 yıl önce)
    Hoş geldin %0.01
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (3 yıl önce)
    Yolun açık olsun sayın Erbakan,Milli Görüşten sakın taviz verme,arka kapıdan kaçanları affetme...........................
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (3 yıl önce)
    İşte Türkiye'nin gerçek lideri olabilecek biri işi biliyor havuz sistemini ve D-8'i getirse yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (3 yıl önce)
    Yaşanabilir bir Türkiye için bu seferki tercihim senden yana olacak Sayın Fatih erbakan hepsini denedik geçmişi gördük.Türkiye'ye artık yeni bir lider yeni bir nefes gelmeli hayırlısı olur inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zibetra (3 yıl önce)
    Yaşanabilir bir Türkiye için gelmeyin, gidin!
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (3 yıl önce)
    Aslandan aslan doğarmış aynı babası gibi güzel ve akıcı konuşuyor yaşına göre baya bilgili ve donanımlı inşallah ülkemize ve milletimize çok hizmetleri olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Lider olabilecek vizyon yok. Bu işler birilerinin oğlu yada kızı olmakla değil, kitleleri peşinden sürükleyecek inandırıcılık la olur. Bunada liderlik diyoruz. Türkiye parti cenneti oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Allah Allah senin demenlemi oluyor bu işler, bırakta millet karar versin??
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Fatih bey rahmetli baban gibi zarif,merhametli,kimseyi kırmayan ,incitmeyen , ülkesinin yararını her şeyin üstünde gören,malatya tabiri ile adam gibi adam görmedim benim tek liderim öylede kalacak keşke bilerek veya bilmeyerek yabancı güçlerin oyuncağı olanlar 28 Şubat'ı yapmasalardi bugün ülkemiz hayal edilemeyecek bir yerde olurdu ,savunmasız adam Necmettin Erbakan sizi rahmet ve minnetle anıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (3 yıl önce)
    İşallah rahmeti hocamızın yolunda izinde gidersin Allah yardımcın olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (3 yıl önce)
    allah rahmet eylesin erbakan hocama
    0
    0
    Yanıtla