SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaşlı Şahıs Hayatına Son Verdi

0
Güncellendi - 2021-02-17 10:29:26
Yaşlı Şahıs Hayatına Son Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 87 yaşındaki şahıs evinde sabah saatlerinde av tüfeği ile kendini vurarak, hayatına son verdi.

Olay, sabah 07.30 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Selçuklu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Buhara Caddesi (Çevre Yolu) üzerinde bulunan bir apartmanın 3'üncü katında ailesiyle birlikte yaşayan 3 çocuk babası 87 yaşındaki A.R.Ç. girdiği bunalım sonucu başına av tüfeği ile ateş etti.

Silah sesi üzerine odaya giren aile yakınları şahsı kanlar içerisinde bulurken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

A.R.Ç.'nin cenazesi Cumhuriyet Savcısı ile polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Dertli (3 yıl önce)
    Lütfen Konfüçyüs un hayatını okuyun.Cinayet ve intiharlardan kimin sorumlu olduğunu ogreneceksiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Turna (3 yıl önce)
    Geçim sıkıntısı ,pandemi insanlarin hayatlarini alt üst etti bu tür vakalar artışda ,çok yazik .Allah rahmet eylesin ailesine sabirlar versin
    0
    0
    Yanıtla
  • 20 yıldır ülkeyi yönetenlerin hiçbir şekilde ekonomik şartlardan sorumluluğu yoktur. Artan intihar ve suç oranları vatandaşların kendi tercihi. Reisimiz çok yaşa!
    0
    0
    Yanıtla
  • Eymn44 (3 yıl önce)
    Intihar vakaları o kadar arttiki artık yasa başa da bakmıyor.Bu konu araştırılmalı her yönden ele alınarak incelenmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Spartaküs (3 yıl önce)Eymn44 isimli kullanıcı yorumuna
    Kim inceleyecek daha önemli işleri var çünkü
    0
    0
    Yanıtla