SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaşlı ve Engelliler İçin Asansör

0
Güncellendi - 2018-12-17 18:20:11
Yaşlı ve Engelliler İçin Asansör
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından çevreyolu üzerinde bulunan yaya üstgeçitlerine yaşlı ve engelli vatandaşların rahatlıkla faydalanabilmeleri için asansör yapılıyor.

Çevreyolu üzerinde bulunan birçok yaya üstgeçidine asansör yaparak, yaşlı ve engelli vatandaşların takdirini kazanan Büyükşehir Belediyesi son olarak Fatih Lisesi önünde yapımı tamamlanan yaya üstgeçidine de asansör yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü tarafından yönetmeliklere uygun olarak yapılan yaya üstgeçitlerindeki asansörler 24 saat uzaktan cep telefonu ile izlenebilir şekilde kamera sistemleri ile donatıldı. Üstgeçitteki asansör içerisinde acil durumlarda aranmak üzere direk Belediye çağrı merkezi ile irtibatlı telefon sistemi de kuruldu.

“Yaşlılar Ve Engellilere Öncelik”

Fatih Lisesi önünde bulunan yaya üstgeçidine kurulan asansör tertibatı 24 saat vatandaşlara hizmet veriyor. Asansör, 07.30 - 19.00 saatleri arasında bütün vatandaşlara hizmet verirken, bu saatler haricinde kalan zaman içerisinde ise 65 yaş üstü vatandaşlar ile engelli vatandaşlar MOTAŞ tarafından kendilerine verilen kartlar aracılığı ile asansörleri kullanabilecekler.

Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi ile irtibatlı telefonlar konulan asansörlerde, herhangi bir olumsuzluk durumunda arızaya kısa sürede müdahale edilerek, olumsuzluk gideriliyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız