SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yatırımlarımız Artarak Devam Ediyor"

0
Güncellendi - 2021-01-13 17:44:24
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, AKP iktidarı döneminde Türkiye ve Malatya’da büyük bir değişim ve dönüşümün yaşandığını ifade ederek, “Yatırımlarımız artarak devam ediyor. Malatya’nın her noktasına önemli yatırımlar kazandırdık, bundan sonrada kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili Ahmet Çakır, Yazıhan İlçesi’nde ilk olarak AKP Yazıhan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek, ilçe başkanı Veysel Ateş, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya geldi.

AKP Yazıhan İlçe Teşkilatı’nda istişarede bulunan Çakır, “Yapılan çalışmalar ve hizmetlerle Yazıhan’ı daha güzel bir hale getirdik. Daha sorunsuz bir ilçe yapmak ve hizmetleri her noktaya götürmek hepimizin görevi, geldiğimiz zaman zaten Yazıhan’da bunları görüyoruz. Belediye başkanı ve ilçe teşkilatının uyumu, meclis üyelerinin çalışmaları ve muhtarlarımızla olan diyaloglar Yazıhan’a çok iyi hizmetlerin gelmesine vesile oluyor” diye konuştu.

Milletvekili Çakır, Yazıhan’ın büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yazıhan’ın 10-15 yıl öncesini de biliyoruz. İlçeye girdiğimizde yollarına, caddelerine, altyapısına bakıyoruz. Yazıhan ilçemizin altyapı çalışmaları tamamlandı. Boztepe Barajı, ilçenin ekonomisini çok yakından ilgilendiriyor. Boztepe Barajı’ının Yazıhan ovasına 70-80 milyonluk bir değer katacak. Dolayısıyla Yazıhan, Malatya ve ülke ekonomisine büyük bir katkı sağlayacak.”

Malatya’ya önemli yatırımları kazandırdıklarını kaydeden Çakır, Malatya’nın her alanda önemli yatırımlar aldığını ve bundan sonrada almaya devam edeceğini belirtti.

AKP Yazıhan İlçe Teşkilatı Başkanı Veysel Ateş ise AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır’ın Yazıhan’a emektar olan bir vekil olduğunu söyledi. Ateş, “Teşkilat olarak vekilimize, ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yazıhan’ın her zaman birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam ettiğini dile getiren Ateş, “Uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman Cumhurbaşkanımız ve partimizin çizgisini takip eden bir teşkilatız. Bu teşkilat, 2023 seçimlerine de hazır bir teşkilattır” diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, daha sonra Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ü ziyaret ederek yapmış olduğu ve yapacakları çalışmalar ile alakalı bilgi aldı.

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Türkiye’nin ve dünyanın kovid-19 salgını dolayısıyla büyük bir sıkıntı yaşadığını ancak bu sürece karşın belediye olarak hizmetlere kesintisiz devam ettiklerini belirtti.

Öztürk, asfalt çalışmaları ve sokak iyileştirmelerini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Kamu kurumlarından almış olduğumuz desteklerle ilçemize hizmetleri kazandırıyoruz. Güneş enerjisi santralimizi aktif hale getirdik. Atlı cirit spor alanının ihalesini yaptık. Devlet demiryolları tarafından yapılan üst geçidimiz bitmek üzere. TOKİ konutlarının ihalesi yapıldı” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Yazıhan İlçesi’ndeki temasları kapsamında daha sonra esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • erol (3 yıl önce)
    Ben burdan şunu anlıyorum mütaahit oğlumla birlikte gelirlerimiz artarak devam ediyor anlıyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (3 yıl önce)
    boztepe barajı açılalı 3 sene oldu halen onu söylüyor yatırımlar nerede sahi bir covit aşılamasına dahi geçemediniz 1.5 milyon aşı kime yetecek kalan vatandaş ne olacak bunları söyleyin
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (3 yıl önce)
    Allah yalanı sevmez..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet taşkın (3 yıl önce)
    Başkanım sizi mumla arıyoruz valla, bizi perişan ettiniz belediyede sahipsiz kaldık :(
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru kardeşim 1.8 milyar borç nasıl oldu.vermişte vermiş eski başkan çakır.şimdide borç içinde yüzüyor belediye.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    sayın vekilim adil gevreği getirenlerin başında siz ve bülent tüfenkçi geliyor adil gevreği nasıl getirdiyseniz öylede göndermesini bilin. başta adil gevrek olmak üzere ve hamza hamzaoğlunun katkılarıyla malatya kenti futboldan soğudu şu an pandemi bitse türübüne seyirci alınsa bu ikilinin yüzünde maça kimse gitmiyecek. ve şunuda söylemeden geçemiyecem malatyaspor bu sezon küme düşecek takımların başında geliyor ayrıca süperlige çıktı çıkalı ucuza futbolcu alnıyor pahalıya satılıyor bu güzel gelişme ama bunun yanında borcun olmayıp kasada da paranın olması lazım diğer gelirlerle beraber. ama bakıyosunuz 100. milyon kredi neden kullanılıyor 170. milyon borç batağına girmiş. peki bu adamı getiren sizlersiniz bütün gelişmeleri takip ediyormusunuz. içişlerinde uzman ve bilir kişiler getirip hesapları inceletiyomusunuz. sayın milletvekilleri adil gevrek yönetiminde borç batağında bu takım düşerse vebali sizlersiniz. lütfen ne olup bitenleri takip edin. efsane malatyaspor gibi erim erim erimesin. vebalı siz olursunuz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Başkanım senin yaptığını anlamaları için aynı Münir Erkal gibi üzerinden 20 sene geçmesi lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir yıldız (3 yıl önce)
    ne yatırımı millet krathaneleri ve millet baçelerimi sayın MALATYA basını bir araştırınsana millet krathanelerinin kirası nekadar senelik ve kimse varmı acaba orda teyfiktemmeliden başlayın orda gözüme çarpmıştı
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (3 yıl önce)
    bu da sokağa indiğine göre oyları baya düşmüş...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek Malatya (3 yıl önce)
    Allah başımızdan eksik etmesin. Adam gece gündüz çalışıyor. Bakanların kapısını aşındırmış. Bütün yatırımları malatya ya kazandırmış. Daha ne yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (3 yıl önce)
    artık bıktık yani ekonomiye bir bakın covit aşısı yok gelen kime yetecek avrupa vatanadaşının yarısını aşıladı bizde tık yok cafeci lokantacı kahveler eglence yerleri kapalı burada calışanlar ne yiyor haberiniz varmı her şeyi geçtim basit bir grip aşısını bile paraylada olsa yaptıramıyoruz beleş maskeye döndü sahi artarak devam eden yatırımlar nerede
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (3 yıl önce)
    Şu yatırımlar neler bir anlatın öğrenelim.Akcadag da bir cezaevi görüyoruz.Eğer yatırım o ise helal olsun.Kernek parkını ne hale getirdiğinizi gördük.Malatyanın altın yumurtlayan tavugu soför okulunu zarar ediyor diye kapattınız.Vatandaş issizlikten kırılıyor.Kapatmadığınız satmadıgınız yer kalmadı.
    0
    0
    Yanıtla