SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan'da Kar Mücadelesi

0
Güncellendi - 2021-02-01 01:16:56
Yazıhan'da Kar Mücadelesi
A- A+ PAYLAŞ

Gece geç saatlerden itibaren yağan yoğun kar yağışı nedeniyle özellikle kırsal kesimlerde zaman zaman 1, 1.5 metreyi buldu. Malatya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Yazıhan’daki karla mücadele çalışmalarını inceleyen Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ve başkan Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.

Yoğun yağışla birlikte kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için gece gündüz çalışan Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Yazıhan İlçesi’ne bağlı yollarda yoğun bir mesai sürdürüyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Memet Mert, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ile birlikte çalışmaları inceledi. Memet Mert, yaptığı açıklamada, “7/24 esasına dayanarak gece itibariyle yağan yoğun kar nedeniyle ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. İnşallah akşam saatlerine kadar kapalı hiçbir yol bırakmayacağız. Şu an sadece burada değil 13 ilçemizde aynı özverili ekip çalışmasını görebilirsiniz” dedi.

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ise “Kar rahmettir, kar bereket demektir. Büyükşehir Belediyemiz ve Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanımızla birlikte yapılan kar çalışmalarını incelemek üzere şuan sahada bulunuyoruz. Yaklaşık 10 mahallemizin yolları kapalı. Yolların bir kısmının açıldığını ve geriye kalan diğer yolların da akşam saatlerine kadar açılacağını söyleyebiliriz. Özellikle Mezra ve Kılçık yollarının hiç birinin yolları kapalı olamayacak. Bu vesileyle başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve Yol Altyapı Dairesi Başkanımıza Malatya’nın her tarafından göstermiş oldukları gayretin aynısını Yazıhan’ımızda da gösteriyorlar. Mahalle sakinlerimize gönüllerini ferah tutsunlar hiçbir yolları kapalı kalmayacak ‘’ diye konuştu.

Yazıhan Grup Yolu’nda çalışmalarının sürdüğünü dile getiren AKP Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş ise, “Civril, Epreme Grup yolunda ekipler yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Büyükşehir Belediyemiz Yazıhan’la ilgili sabahın erken saatlerinden itibaren grup ve mezra yollarının yüzde 80’nini açmış durumdalar. Bu hususta Büyükşehir Belediye Başkanımıza Yol ve Altyapı Daire Başkanımıza ve İlçe Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızdan her hangi bir şikâyet alamadık. Bu konuda başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve İlçe Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız