SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yazıhan'da Kütüphanesiz Okul Kalmayacak'

0
Güncellendi - 2021-12-01 02:53:59
'Yazıhan'da Kütüphanesiz Okul Kalmayacak'
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan İlçesi’nde "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi” çerçevesinde kütüphanesi olmayan okullarda çalışma başlatıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın okullar arası imkan farklılıklarını azaltmak için ekim ayı sonunda başlattığı "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi”, tüm hızıyla devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde yürütülen proje kapsamında Malatya'nın Yazıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti. Yazıhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç, Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan "Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi” kapsamında Yazıhan ilçesinde yapımı devam eden okul kütüphanelerini yerinde inceledi. Kılınç, kütüphane konusunda emek veren okul yöneticileri ve öğretmenlere teşekkür etti.

Yazıhan İlçesi Abdurrahman Serttaş, Kömüşhan Abdurrahman Serttaş, Sürur Abdurrahman Serttaş ve Tecirli İlköğretim okullarında yapımı devam eden kütüphaneleri inceleyen Kılınç, “İlçemizde de kütüphanesi olmayan okul kalmayacak kampanayı başlattık. Bu bağlamda Milli Eğitim Bakanlığımızın ve Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi için hayırseverleri kitap bağışında bulunmaya davet ediyoruz” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • fevzi (2 yıl önce)
    sayın müdürüm emeklerinize sağlık çalışmalarınızda başarılar dileriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Bu himaye işide olmasa idi cocuklarımız ne yapardı.keşke fakirleride himaye etseler,keşke doğrularıda himaye etseler,liyakatıda,insanlığıda,devletin bekaasınıda,adaletide en önemlisi insanca kardeşçe yaşamamızı himaye etseler...
    0
    0
    Yanıtla