SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YB Selim Dağ'ı Transfer Etti

0
Güncellendi - 2018-12-24 17:58:48
YB Selim Dağ'ı Transfer Etti
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, santrafor Selim Dağ’ı transfer etti.

Grubunda ilk yarıyı 31 puanla ikinci sırada tamamlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ikinci yarı kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da gerçekleştiren turuncu yeşilliler, bir yandan güç ve kondisyon depolarken diğer yandan da kadrosunu güçlendiriyor. Malatya ekibi, transfer çalışmaları kapsamında son olarak Yeni Amasyaspor’da forma giyen 24 yaşındaki santrafor Selim Dağ’ı kadrosuna kattı.

Futbola 2006 yılında Orduzuspor’da başlayan Selim Dağ, 2008 yılında Evkur Yeni Malatyaspor’a transfer oldu. 2011 yılında yeniden Orduzuspor’a dönen Dağ, 2012 yılında Sivas Belediyespor’a transfer oldu. 2013 yılında Sarıkamış Belediyespor’un formasını giyen Selim Dağ, daha sona 44 Malatyaspor’un formasını giydi. 44 Malatyaspor’da bir dönem oynadıktan sonra yeniden Sarıkamış Belediyespor’a dönen Dağ, yeniden 44 Malatyaspor’a transfer oldu.

2014 yılında 44 Malatyaspor’dan Erzin Belediyespor’a transfer olan Selim Dağ, iki sezon sonra yeniden 44 Malatyaspor’a dönüş yaptı. 2015 yılında Kilis Belediyespor’un formasını giyen Dağ, Yeni Orduspor ve Araban Belediyespor’un formalarını giydikten sonra 2017 yılında Yeni Amasyaspor’a transfer oldu.

İki sezondur Yeni Amasyaspor’un formasını giyen Malatyalı oyuncu, devre arasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a transfer oldu.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un sportif direktörü Burak Acil, Yeni Amasyaspor’da başarılı bir performans ortaya koyan Selim Dağ’ı kadrolarına kattıklarını ifade etti.

Acil, ikinci yarı kapsamında hazırlıkların devam ettiğini belirterek, “Malatya Yeşilyurt Belediyespor olarak Selim Dağ ile anlaştık, hem kulübümüz hem de sporcumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum. 7 yıl aradan sonra tekrar Selim Dağ ile yan yana olmak mutluluk verici. Kadromuzu kaliteli bir oyuncuyla daha da güçlendirdik. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıp, sezon sonu şampiyonluk hedefimize ulaşmak istiyoruz. İnşallah bu yolun sonu şampiyonluk olacak” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız