SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yediğimiz 3 Gol de Bireysel Hatalardan Geldi"

0
Güncellendi - 2021-03-07 03:28:46
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de deplasmanda Yukatel Denizlispor'a 3-2 mağlup olan Yeni Malatyaspor'un teknik sorumlusu Hakan Çalışkan, kalelerinde gördükleri 3 golün de bireysel hatalardan olduğunu bildirdi.

Çalışkan, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, müsabakayı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

İki takım için de önemli bir müsabakanın geride kaldığını anlatan Çalışkan, şöyle konuştu:

"Zaman zaman oyun içerisinde etkili işler yapmaya çalıştık. İlk golü biz bulduk. Daha sonra baraj hatası sonucu ve ardından ikinci bölgeden üçüncü bölgeye geçiş paslarındaki basit hatalardan dolayı 2 gol yedik. Maçın geneline baktığınız zaman Denizlispor'un da zaman zaman oyun içerisinde bizden daha iyi mücadele ettiği anlar oldu. Yediğimiz 3 gol de bireysel hatalardan meydana geldi. Denizlispor'u tebrik etmekten başka söyleyecek bir şeyimiz yok. Üzgünüz."

"GOLLER BİREYSEL HATALARDAN.."

Bireysel hatalardan dolayı goller yediklerini belirten Sportif Direktör Ali Ravcı da, "Yediğimiz 3 golde bireysel hatalardan oldu. Herhangi bir kontratak, hazırlanış olarak, pas olarak bir varyasyon olmayan gollerdi" dedi.

Denizlispor’un bulduğu gollerin bireysel hatalarından kaynaklı olduğunu belirten Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, “İki takım içinde çok önemli bir müsabakaydı. Zaman zaman oyun içerisinde etkili işler yapmaya çalıştık. İlk golü biz bulduk. Baraj hatası arkasında 2. bölgeden 3. bölgeye geçiş paslarında hatalardan dolayı 2 tane gol yedik. Maçın geneline baktığınız zaman Denizlispor’un zaman zaman oyun içerisinde bizden daha iyi mücadele ettiği anlar oldu. Şunu söyleyebilirim, yediğimiz 3 golde bireysel hatalardan oldu. Herhangi bir kontratak, hazırlanış olarak, pas olarak bir varyasyon olmayan gollerdi. Denizlispor’u tebrik etmekten başka söyleyecek bir şeyimiz yok. Üzgünüz” dedi.

Denizli, AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

61 yorum yapılmış

  • orhan (3 yıl önce)
    Maç sonu bir önceki maçın görüntülerini seyretmiyor musunuz. Kaç haftadır aynı terane tabii ki bireysel hata olmaz ise gol olmaz. Farkında mısınız ağır ağır dibe çöküyor takım. Alt sıradaki tüm takımlara üç puan verdiniz. Lütfen başka gerçekler varsa erken açıklayınız. Olmadı ne yapalım der valizlerinizle giderken bu şehrin insanlarına ve sporseverlerine kötülük yapma hakkınız yok. "2-0 önde olduğunuzda bile kaleden beş metre ilerde savunma yaparsınız sonra da herkes teknik direktör diye eflfnirsiniz. Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    1) Gençlerbirliği 2) Denizlispor 3) Yeni Malatyaspor 4) Kasımpaşa veya Rizespor düşecek gibi. Erzurum, Kayseri ve Ankaragücü iyi oynuyorlar ciddi rakiplerden puanlar almaya başladılar. Başakşehir Edin Visca sahalara dönüşü ile puanlar almaya başlar. Maalesef sanki Yeni Malatyaspor da bazı oyuncular teşvik pirimi almış dercesine kötü oynuyorlar. Eğer öyle durum varsa acilen yeni transferlere şans verilmelidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Başakşehiri küme düşecek takımlar arasında görmek talihsizliktir.Başak şehir zaten düşmez,düşürülemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid44 (3 yıl önce)
    Adil Gevrek amatör ruhla süper ligde başkanlık yapıyor...yesilyurtspor a gidip başkanlık yapsın...süper lig ,adil gevreğin kapasitesinin üzerinde bir lig.....süper lige ciktigimizdan beri komik bir yönetim şekline şahit olduk...Hatta Eskişehir o zaman bizim yerimize çıksaydı şimdi hep ilk 5 teydi..kısacası onlarında hakkını yedik...adil gevrekten bir hayır çıkmaz....maç takibini bıraktım 2 haftadır....
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtspora kurban olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Bizim takıma hoca dayanmıyor,geçen sene benimde begenmedigim Hikmet Karaman sonrasında Hamza hoca demekki suç hocalarda değil başka yerde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet KARADAŞ (3 yıl önce)
    Sayın hocam golü zaten kişisel hatadan ve rakibin becerisinden yersin herhalde dördüncü hakem veya saha müşahidinden yemezsin Elini vicdanına koy bu gün Kayseri Ankaragücü ve rakibin Başakşehirin maçlarını seyrettinmi hangisi bizden pardon sizin çalıştırdığınız takımdan daha pasif oynadı.Bu arada devre arası transferleri dünya kupası maçlarınamı saklıyorsunuz.İşin aslı tam bıçaksırtı durumdayız.Bu işler rakibi tebrik etmeyle çözülmez.Bu takım ligde kalırsa seneye tümden değişmesi gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kağan (3 yıl önce)
    TEHLİKE ZİLLERİ ÇALIYOR Alttaki takımların büyük kısmı maçlarını kazandı. Biz haftalardır galip gelemiyoruz Puan farkı kapandı. Kayserispor kendi öz evlatlarına takımı teslim etti. Onlarda bu durumu iyi değerlendirdiler ve başarılı oldular. Bizde kendi hemşehrilerimize teslim ettik. Fakat bizimkiler başarılı olamadı Bir an evvel tedbir alınmalı. Bunu da yapacak olan sayın başkandır Geç olmadan lütfen...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (3 yıl önce)
    Adem,umut gibi deneyimli futbolcuları alın karsiniza açık açık her şeyi konuşun gerekirse bire bir bütün oyuncularla görüşün proplemi tespit edin ödemeler konusunda gerçekleri oyuncularla paylaşınız en kötü şey verilen sözlerin yerine getirilmemesidir,bu saatten sonra oyunculari motive edecek bir hoca getiriniz inanın bu işler Havuzbaşinda yemek yemekle olmaz bu takımda takım içi benim tahminim ödemelerden kaynaklı sorunlar var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok isabetlisi ve doğru tespit. İnanın çok etkili olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (3 yıl önce)
    Bugün Ankaragücü, kayseri ve sivasspor un maçlarını izledim. O futbolcular canla başla ölümüne mücadele ediyorlar. Helal olsun. Onlarında ekonomik durumları içaçıcı değil. Ama o topçularını canpare mücadelesi gerçekten takdire şayan. Bizim futbolcular ise bitmiş yada onursuz lar. Acaba en bozuklar hep bizimi buluyor. Gidişat berbat bu takım yolcu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Malatya'ya yapılan resmen ihanettir geçen sezon ilk yarı 24 puan topla ikinci yarı 8 puan al küme düs bu sene ilk yarı 27 puan al ikinci yarı 8 maçta 4 puan al ve büyük ihtimal küme düşeceğiz böyle bir takım olurmu aklımızla alay ediyorlar yani bile bile kasten yeniliyorlar lütfen bunu görünüz bunların başları hangi futbolcularsa derhal gönderin acil tedbirler alin Ali ravciya teşekkür edin gönderin iyi bir hoca getirin sayın başkan malı kongrede yıl sonunda takımı bırakacağınizi açıklayın sayın adil bey gerçekten yoruldunuz artık bırakma zamanı geldi diyorum korkmayın yeri dolmayacak adam yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Sayın T.direktör olan hemşerilerim sizlerin eline geçen fırsatlar hiç kimseye nasip olmadı.Bunların yarısını değerlendirmiş olsaydınız şimdiye kadar onlarca takımdan teklif alıp,takım çalıştırırdınız.Kusura bakmayın görülüyorki takım çalıştıracak hele süper ligi taşıyacak ne bilginiz var nede ağırlığınız bunu denizli maçıyla şaşmaz bir şekilde ısbatladınız.Bu takıma yazık ediyorsunuz.İstifa etmek de bir erdemdir.Bakın Küme düşme hattındaki tüm takımlar,oyuncu alıp,Teknik ekibi değiştirdiler,bazıları da değiştirmek üzereler.Bu takımların hepsi toparlandı ve alt sıralardan çıktılar.Bakın ligin dibindeki kayseri ile aynı puana geldik .Neler oluyor farkındamısınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malesef. Bu takımı bu hale getirenler utansın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (3 yıl önce)
    Sahipsiz Malatyasporun hiçde sonumuz iyi görünmüyor. Ne başkanı ne T.D olmayan bir takıma sahip çıkacak birleri yok yazık. ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahtuka (3 yıl önce)
    Sayın Hocam Futbolcuların süper lig maçlarını hiç seyretmiyorlar sanırım. Biraz süper lig maçı seyretsinler, bir zahmet. Ne böyle bir oyun var ne de böyle bir skor. Elin oğlu çatır çatır maç alıyor. Bizim futbolcular sahada geziyor. Ne taktik ne teknik vur patlasın çal oynasın. Sahada kimin ne yaptığı belli değil. Bu adamların problemi mi var? Allah aşkına Acquah ın oyunu nedir. Top tutucam diye bütün tıpları kaybetti. Yazık değil mi bu takıma?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ender kızmaz (3 yıl önce)Ahtuka isimli kullanıcı yorumuna
    Geçen yıl haberleri bile çıktı kulüpte kesin beinsport u kapatmışlardır faturalar ödenmediği için geçen yıl Hikmet Karaman öyle demişti Futbolcular aylardır ödeme almıyor oynamazlar tabi devre arasında mallan dışında 6 tane daha çöp transfer yapıldı bunlar nerde çünkü bu ligin futbolcuları değil Adil Gevrek istifa etmeden defolup gitmeden kurtuluşu yok bu takımın demesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Blnt 44 (3 yıl önce)
    Diyecek birşey yok sahip çıkan yok ses çıkaran yok sözüm ona yönetim milletvekilleri vs alttaki takımlar kazanıyor bu gidişle küme düşme garanti gibi yazıklar olsun memleketi rezil ettiniz futbolcular vs aldığınız paralar haram olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (3 yıl önce)
    Ya sizin karşı takımı kutlamaktan başka bildiğiniz birşey yokmu elinizi çekin şu takımından açıkça beceremiyoruz deyip çıkın kenara. Güngeçtikçe batırıyorsunuz takımı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murteza (3 yıl önce)
    Allahınızı Muhammedinizi seviyorsanız bırakın yeter bu memleket bunları hak etmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil 44 (3 yıl önce)
    Futbolculara kızıyıhta bu rezil barajı belliki Kurt hocalar (!) Takima çalıştırmış barajın ardına bi topçu yere yatacak barajda havaya ziplayacak. Zıplayan baraj dağılır diye düşünen kurt topcu Roday ağa barajın üstüne vurdu golü attı. Bu maçlar ekmeklik maçlar bu kaçan puanları çok arariz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Hiçbiriniz bu lige yakışmıyorsunuz..Ligin dibindeki ankaragücü bile bugün deplasmanda F.karagümrüğü yendi.Bu halimizle biz bu ligin takımı değiliz.Takım; Bugünlere ,dün olduğu gibi Y.Malatyasporu futbol klübü yerine problem klübü haline getiren tek sorumlu Adil gevrektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (3 yıl önce)
    Hafez serbest vuruşu dağlara atar.baraj içinden top geçer gol olur.takim o kadar kötü ki hangi birini yazsam.adem hadebe.acuah.zeki.olcay..adem..chebej ...ve daha bir çoğu çöp. Takım çiftlik gibi...top oynamıyorlar.bitsede gitsek..başkan suçlu.. yedek oyuncu...çok sağlam düşüyoruz.yaziktir...günahdır.umarim yanılan biz oluruz.istek sıfır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkam (3 yıl önce)
    Hatanın eb büyüğü sizlersiniz yıllardır malatya nin ekmeğini yiyorsunuz 1 metre bile yol alamadınız istifa bile etmeyi düşünmediniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Rizeyi çalıştıran sumilika çıktı bu oyuncular beni kulübede öldürecekler ben ne dersem tersini yapıyorlar ben bu işte yokum dedi ve ayrıldı,sürekli teknik adamlar geliyor ve gönderiliyor kimse yanlışi başka bir yerde aramiyorlar dedi aynen hocanın dediği gibi esas yanlışlari yapanlar kulüp başkanları hesapsız harcamalar yanlış transferler hesap vermemeler lütfen bakınız Kocaeli,Sakarya,Mersin, Eskişehir, Elazığ, Bursa, Şanlıurfa, Ordu,efsane Malatya,fazla saymaya gerek yok işte butun bu kulüpleri başkanları bu duruma düşürdüler ve hesap vermeden ellerini kollarını sallayarak gittiler ,bir çoğu başarılı iş insanı olan başkanlara soruyorum bu kulüplerimiz onların iş yerleri olsa batarmiydilar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yördem (3 yıl önce)
    acilen hakan çalışkan&ali ravcı ikilisinden kurtulmak lazım ikiside çok başarısız ayrıca gelen hocaların başarılı olmasını engelliyorlar.davul birinde tokmak ötekisinde zurna başkasında olmaz böyle güçlü sözü geçen saygın bir hoca lazım acilll..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ary (3 yıl önce)
    Aynen öyle bireysel hatalar ama perşembenin gelişi çarşambadan belli,Aquah önceki maçtada aynı hatayı yaptı.Oyuncuların hepsinde düşüş var Chabek,Hadebe,Semih, Adem,Mallan..Yusuf’tan sonra 7 oyuncu geldi diye hatırlıyorum,neredeler?.TAKIM TAKIM GİBİ OYNAMIYOR VESSELAM.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tf44 (3 yıl önce)
    Herkes hocaya kızıyor ama takımın gücü bu geçen seneki düşen takımın oyuncuları bunlar ellerinden ancak bu geliyor şansta yanlarında olmayınca sonuç bu %30 topla oynama oranı ne bekliyorsunuz bu oyundan
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    8 maç 4 puan 21 puan kaybı var takımın hala konuşuyor ya gerçekleri anlat bu takım neden bu hallere düştü yada süs.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan Erdoğan (3 yıl önce)
    Adil gevrek gevrek istifa et. İstenmiyorsun. Ali ravcı ve hakan siz bu işi bilmiyorsuunuı. Ali ravcı mutlaka acilen gönderilmeli çünkü gelen hocayı rahat bırakmaz. Aqua’ya süresiz kadro dışı tutulmalı. Kaptan Adem kendine gelinceye kadar yedeklere çekilmeli Malatya’nın büyükleri siyasileri Malatyaspor’a el atın ve istenmeyen ADİL GEVREĞİN ELİNDEN BU TAKIMI ALIN.Hesaplarını versin gevrek gevrek gitsin yetti artık adam kimseyi takmıyor bu kadar sahipsiz bir şehirmiyiyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Malatya taraftari futboldan anlamiyor. Dun hamza hocayi ovenler sonra hamzaya git diyenler, ali ravci lig sonuna kadar kalsin diyenler bugun gitmesini söyleyenler. Adem buyuksuz mac alamıyoruz diyenler bugun gitsin diyenler. Yonetim transfer yapinca iyi diyenler bugun gitsin diyenler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumunda mantık yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Topçular, lig bitsede gitsek modundalar. Sahada “ mış “ gibi yapıp geziniyor çoğu futbolcu. Hocanın yerinde olsam bundan sonraki maçlarda dünkü kadrodan ( ertaç, wallace, hafez, hadebe, mallan ve Mustafa) dışında hiçbirini lig bitene kadar oynatmam. Bunlar gelenden gidenden 3 yiyorlar öbürleride 4 yerler ama haysiyetleriyle mücadele ederler en azından
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (3 yıl önce)
    Eğer düşecek tek takım varsa oda banko malatyaspor dur. Yoksa diğer takımlara haksızlık olur. İşallahhhh düşerde bu mide kramplarından kurtulurum. Yeter artık bu zulüm
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle doğru. Gecen sene de bu sene de kişiliksiz oyunumuzla düşmeyi hak eden tek takım biziz maalesef. Adil efendi aynı takimi iki sene üst üste küme düşüren başkan olarak tarihe geçecek...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuzca (3 yıl önce)
    Adem Büyük maç boyunca ne yaptı? İlk yarıda takımın tek hareketli oyuncusu Mustafa çıkar mı? Madem Hamza Hamzaoğlu gönderildi 24 saat içinde bir hoca neden açıklanmaz? Acaba Adil Gevrek ve ekibi gideceğini anlayınca takımı kimseye yar etmemek için küme düşürmeye mi çalışıyor? Malatya transferin son günü 7 oyuncu aldı mallan dışında diğer 6 topçu neredeler ne yaparlar?
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (3 yıl önce)
    Kayseri,rize,antep, göztepe bir iki maç hocaları ayrıldı yeni hoca gelene kadar takımları yardımcı hocaları nasıl yönettiler galibiyetler beraberlikler aldılar. Malatya yardımcı hocaları yıllardır kulupteler az gelişim olmaz mı baraj yapma disiplini dahi yok takımda, oyuncular birbirinden kopuk, az hırslı oynayan oyuncu yok kaptan var mı belli değil yazık gercekten yardımcı hocaların hepsini yollanmalı bu saatten sonra bu takıma hiçbirşey vermediler veremezler de.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (3 yıl önce)
    Malatyasporumuzun bu oyunla yenebileceği 2 takım vardı birisine yenildi birisiyle berabere kaldı. Diğer takımlar yürekten oynamaya başladı. Kendimizi kandırmayalım işimiz zor. Yarından tezi yok haftayı bay geçecekken bir hoca bulalım.Hakan hoca iyi olabilir ama komuta kademesi Malatyalıların benimsemediği Ali Ravcı’da ve oyuncular üzerinde etkileri yok. Bu oyuncuları ancak otoriter biri yönetebilir. Yoksa bu oyuncular kötü değiller birileri bilinçli oynamıyor. Ara transferde 7 oyuncu ikisi oynadı birisi 10 dakika oynadı gerisi yok. Geleceğe yatırım denildi ama biz Porto yada Hollanda’nın Ajax takımı değiliz. Ara transferin amacı ilerisi için değil mevcut durumundan çıkmak yada şampiyon olmak için yapılır. Bizdeki transferler milletin gazını almak için yaptılar. 2. Lig için alındılarsa sözüm yok. İşin garip tarafı mevcut durumdan çıkmak için yönetiminden bir gayreti yok. Üzüldüğüm taraf, aynı durumda 2 sene üst üste bizi ligden düşürüp tüm Türkiye’ye rezil edecekler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Geç olmadan alınacak bir galibiyete çok ihtiyacımız var. Haftaya bay geçeceğiz. Sonraki hafta antepten alınacak bir galibiyet moral olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (3 yıl önce)
    Bu hafta bay geçeceğiz biz 28 maç yapmışız alttakiler 26 maç yapmış ve alttaki hangi takım puan alırsa alsın biz haftaya düşme potasındayız. Ve kolay maçlar bitti önümüzde fenerbahçe, başakşehir, Antep, Galatasaray, Sivas, Alanya, hatay vs. çok zor bir fikstür var. Bu takımın küme düşmemesi mucize olur. Çünkü ne karakterli oyun, ne karakterli oyuncu, ne karakterli yönetim var. Ve bu kadar olumsuzluğa rağmen ara transfer döneminde oyuncu almayıp eldekini sayıp 3 haftadırda sanki ligde kalmayı garantilemiş gibi teknik direktörsüz maçlara çıkan bu takım düşmeyecekte hangi takım düşecek. Bu saatten sonra Mourinho gelse boş gibi Allah yardımcımız olsun. Bu saatten sonra Allah yönetimi bildiği gibi yapsın bizede sabırlar versin. Her hafta kahrolmaktan bıktık yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (3 yıl önce)
    Kalibresi düşük yönetim zafiyeti olan Vizyonsuz bir başkan Rize hocayı yolladı bugün Bülent Uygun ile anlaştı Yeni bir hoca ve kendi ekibi gelmezse Ali ravcı hakan çalışkan ikilisi o hocayıda bozar Ali ravcı hakan çalışkan gitmeli 20 martta mali genel kurulda Gevrek de gitmeli Geçen sezonun aynısı yaşanıyor G. S - fb bjk den alınan puanlar değil Kendi rakiplerinden puan alamıyor 4 takım düşecek hızla gidiyoruz son sıralara Şehrin ileri gelenleri bu başkana hesap sormalı Adam 7.den 77 ye tüm taraftarlar git diye yalvarıyor Ne yapıştın kardeşim bırak ya Allah aşkına bırak git ne istiyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Senden başkası git demiyor.Bu yıl kadromuz böyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taraftar2344 (3 yıl önce)
    Bu sene bizi korona da kurtaranayacak anlasilan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Hoca haftaya da iyi oynadık ama hiç haketmediğimiz goller yedik diyeceksiniz.Acil olarak artık Ali ravcı ve ekibinin artık bu klüpden uzaklaştırılması ve süper ligi çalıştırabilecek yeni bir Teknik ekibin takımın başına gelmesi gerekiyor.Bunlarla kolay maçları bile kaybettik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (3 yıl önce)
    Kaç Hoca değişti bu Ali Ravcı neden orda
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Falan filan,inter milan.Artık yenebileceğimiz takım kalmadı.Sen ne anlatıyorsun hocam ?Gerçi sizin zerre kadar suçunuz yok hocam.Neyse fenerbahçe hataysporu falan yenip telafi ederiz değilmi?Başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • bilir kisi (3 yıl önce)
    Yesilyurtsporla yer degistirsin takim seneye bence. Boylece adilden kurtulmus oluruz. iki takimda profesyonel ligde ve ayni sehrin takimlari oldugu icin yer degistirebilirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur (3 yıl önce)
    Sayenizde tüm Türkiye rezil olduk sayın adil gevrek artık lütfen istifa et yoksa daha köyü şeylere neden olacaksın
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (3 yıl önce)
    Korona,kanser olmaya gerek yok Malatya Sporu sev yeter seni bu iki illet hastalıktan beter eder bu beceriksiz iş bilmez Başkan ve yönetim,yahu bırakın gidin yeter,bu beceriksizler normal bir sitenin yönetimini bile beceremezken koca Malatyasporu nasıl yönetiyorlar. ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    İstifa kelimesini unuttuk başarısız olanlar görevi bırakırlar artık bende istifa kelimesinin Türkçe den çıktığına inanmaya başladım biraz önce köydeki çoban Vakkas dayiyi aradım dayı nedir bu sorumsuzluk elalemin yüzüne bakamıyoruz geçen sezon 17 maçta 8 puan aldık bu sene 8 maçta 4 puan aldık küme düşüyoruz görevi bırak diye Vakkas dayım yeğen yanlış yeri aramış sin sen Malatya başkanıni ara biliyorsun köylü benden memmun ben niye görevi bırakayım demezmi, değerli taraftarlar biz kime derdimizi anlatacağız .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Diğer takımlar çatır çatır hoca değiştirebiliyorken bizde niye işler kaplumbağa hızında. Yav artık gülümsüyorum sizin bu halinize ya. Daha hamzayı gönderememişiz bile şaka gibi ya. Neyse asıl bireysel hata sizlersiniz. Napalım artık mukadderat
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih kabasakal (3 yıl önce)Mülayim isimli kullanıcı yorumuna
    Paramı kaldı kulübü fena sömürdüler sahipsiz bir memleket olursan olacağı bu
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (3 yıl önce)
    Ne yapın edin, Hamza hocayla devam edin. Geri getirin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Hoca takım içten yıkılmış görmüyor musunuz oyuncular arası gruplasmalar görünüyor oyuncu oynamıyor 8 maçta 21 puanı sanki başka takım kaybetti,8 haftada galibiyet yok bugün o görevi Ali Ravci ile birlikte bırakınız bu başkanın yanlışlarına ortak olmayınız başkan görevi bıraktı mı bu ile birdaha uğramaz ama sizler sürekli bu şehirde olacaksınız lütfen bakınız İstanbul'dan gelip başkanlık yapanların hangisi görevlerinden sonra bu ile geldiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Geride kalan haftalarda Bu takımın bu ligde yenebileceği başka takım kalmadı. Tüm Malatyasporlulara geçmiş olsun. Bekle bizi PTT 1. Lig. Bu kadar yenilginin tek izahı var. Bilerek O-Y-N-A-M-I-Y-O-R-L-A-R. Aldıkları parayı hak etmek, helal ettirmek gibi bi detleri yok futbolcu kardeşlerimizin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesela acquah yenilen iki golde direkt katkısı var.Neden böyle davranıyor?Acaba bizim bilmediğimiz şeyler mi var?Görünen o ki bilmediğimiz şeyler var.Maçlardan önce de, sonrada Futbolcular da hiç ama hiç stres yok.Bu normal mi sizce?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaptan (3 yıl önce)
    Bitime 12 hafta kala takımın küme düşeceğine bizlerin inandırdınız. Son 3 maçta ligin son 2 sırasındaki takimlara 4 puan verdiniz, her takim bizle karsilasacagi zaman elini ovuşturuyor ve sizler hala kulubun ve kulubenin başındasınız. Ayıp gercekten. Başkan ve sizler bu takima gerekli değilsiniz 2. Malatyaspor vakasi noktasinda emin adimlarla ilerliyorsunuz. Bravo
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Hocam kalecin baraj kurmasını, futbolcun topu ayağında tutmasini bilmiyor.her hafta ayrı bir bahane anlatıyorsunuz.. sonuç ne..sonuç malatyaspor bir alt lige gidiyor...yeni aldınız futbolcuları salonunuzdaki vitrine koymak için mi aldınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Derhal disiplinli iyi bir hoca gelmeli ve Ali Ravci ile yollar ayrılmalıdır,hoca tek yetkili olmalıdır.bu hafta bay takimiz en azından bu arada hoca takımı toparlar yeni hocanın aciklanmasini bekliyoruz ama olmayan başkan yeni hoca getirebilirmi veya bu takımın başına iyi hoca gelip kariyerini çöpe atarmi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamza hocayı hukuken gönderebilirlerse inşallah. Yeni hoca getirecekler.:))
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (3 yıl önce)
    Her maç sonu karşı takımı kutlarsınız. Aynı hamza hoca gibi. Sizin gibi beceriksizler Şen ve Ali ravcı kesinlikle tesislere girmeyin. Malatyaspora daha fazla zarar vermeyin. Acil Aklı başında iyi bir teknik adam gerekli.
    0
    0
    Yanıtla