SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yediğimiz İki Golde de Hatalıydık"

0
Güncellendi - 2021-04-25 16:57:01
A- A+ PAYLAŞ

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Yeni Malatyaspor maçında yedikleri iki golde de hatalı olduklarını söyledi.

Süper Lig'in 37. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Mücadele sonunda basın toplantısında konuşan Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ilk yarı buldukları iki gol pozisyonunu değerlendirmeleri durumunda maçta öne geçen tarafın kendileri olacağını ifade ederek, “Maçın analizine baktığımızda sanki kim hata yaparsa maçı kaybedecek gibi gözüken bir maçtı” dedi.

Pas hatalarının çok olduğu bir karşılaşma olduğunu belirten Karaman, “Özellikle biz Ankaragücü açısından son vuruşta başarılı olamadığımız bir 90 dakikayı bitirdik. Hem ilk yediğimiz hem de ikinci yediğimiz golde hatalıyız. 65. dakikada Geraldo'nun kırmızı kart görmesi ki oyunu 1-0 devam ettirsek ikinci yediğimiz golde de böyle gol yememiz lazım ama futbolda hata var. İkinci golü yemesek maç 1-1 bitecek. Geraldo'nun pozisyonu net kırmızı kart orada ayağını çekeceksin, içeride özür diliyor ama top çıkmış. Hafez topu oynamış rakibin ayağında top yok, rakibin ayağına orada öyle girilmez. Girerken bile hadi ayağını kaçırdın ayağı çeksek belki kırmızı yemeyeceksin. Dolayısıyla 10 kişi kalmasak oyunun ilerleyen bölümlerinde tempoyu artıracaktık. Bu işimizi zorlaştırdı. Şimdi önümüzde Gaziantep maçı var ve diğer maçlar var. Bir an önce 41 puanı yakalayıp, tekrar 3 puan alıp, 44 puana ulaşmak zorundayız ki bunu da yapacağız. Ankaragücü olarak bu gücümüz var. Belki bazı pozisyonlarda eksik, sakat oyuncular var ama bunu formülümü bulup topu kalenin içine atacak oyuncuları bulup gereken puanları alacağız" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Nuri (3 yıl önce)
    Hikmet karaman,Maçın skoruna bakıp,mağlubiyeti hazmedemiyorsan yani İllada çok basit hatalar yaptık ve çok basit goller yedik diyorsan,bu sana yazar.Demekki iyi teknik ve taktik verememiş,oyuncuları iyi motive edememişsin demektir.Genellikle böyle maçlarda hakeme de yüklenilir.Ama bir kelime konuşmadın.Belliki hakemlerden gayet memnunsunuz.Mesela verilmeyen 2 penaltımızı ve size ikram edilen uyduruk penaltı veren hakeme ne Diyebilirsiniz ki?
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    zaten hata yapmasan gol yemezdin.laf mı şimdi bu :) bizide böyle avutup duruyordu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (3 yıl önce)
    Hikmet hoca beyefendi dir kendisine yakışanı yapmış tebrikler başarılar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Hocam geçen sezon bizde aynı çaba ve gayretin yoktu, keşke birkaç gün kalsaydinda , başkanımız adil gevrek Malatya'da gezmedigin yerleri gezdirseydi,geçen sezon saha kenarında hiç bir heycanin yoktu,bu sene hocaliga yeni başlamış 35 yaşlarındaki bir hocanın heycanini görüyorum,
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğrucu (3 yıl önce)
    Hikmet hocaaa, malatyasporda kaybettiğin maçlar için de böyle konuştun mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernek34 (3 yıl önce)
    Hikmet Hoca, Malatya ya gelmişken Sürgü Takas ta bir balık yeseydin...
    0
    0
    Yanıtla