SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Bir Gönül Seferberliği Başlatıyoruz"

0
Güncellendi - 2020-05-24 00:49:10
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı ile video konferans görüşmesi yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin hem salgınla mücadelesi hem de salgın sonrasına ilişkin vizyonu tüm dünyada dikkatle takip ediliyor örnek alınıyor." dedi.

"Hiçbir zaman milletimize sadece seçimden seçime giden bir parti olmadık"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hiçbir zaman milletimize sadece seçimden seçime giden bir parti olmadık. Unutmayınız siyaset girmekle talip olduğumuz tek şey milletimizin hizmetkarlığıdır." dedi.

"Yarından tezi yok, yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yarından tezi yok, yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz. Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde telefonla ulaşarak, çarşambadan itibaren de bizzat sahaya inerek, milletimize gidecek kendimizi anlatacak, onun da derdini dinleyeceğiz." dedi.

"27 Mayıs'ta bu yıl Yaslıada'yı, Demokrasi ve Özgülükler Adası olarak, açıyoruz"

Bul yıl Yassıada'nın Demokrasi ve Özgülükler Adası olarak açılacağını ifade eden Erdoğan, "27 Mayıs'ta bu yıl Yaslıada'yı, Demokrasi ve Özgülükler Adası olarak, açıyoruz. Öncelikle 27'sinde dar kapsamlı bir açılış töreni yapacağız. Hiç gecikmeden açılışını yaptıktan sonra teşkilatımız bence Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na gitmeli, orada yaptığımız tüm çalışmaları mimari çalışmaları olsun diğer düzenlemeleri olsun, yerinde görmeli." dedi.

"Salgınla mücadelede elde ettiğimiz kazanımları korumamız ve daha ileri taşımamız şart"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Kovis-19) salgınına ilişkin, "Salgınla mücadelede elde ettiğimiz kazanımları korumamız ve daha ileri taşımamız şarttır." dedi.

İstanbul, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Murat (3 yıl önce)
    Malatya teşkilatı ve belediyeler çevre şehircilik Afad valilik hiçbir kurum daha deprem zedelere yapılan yardımları ulaştıramadı depremzedelerin sorunlarını çözmelerini geçtim sorularımıza bile cevap veremiyor sayın başkanım bilginize
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadrazam (3 yıl önce)
    Bu ekiplemi reis seferberlik yapacaksınız malatya teskilatı Ancak kendi işlerinde seferberler
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Senin ALLAHINA KURBAN
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Sayın editör yada yorumlarımın hiç birini yayımlamayın. insanlar çok maksatlı düşünüyor o yüzden. bu arada bayramınız kutlu olsun. teşekkür ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Hayret bu kez chp'ye saldırmamış sayın cumhurbaşkanı açıkca söylemek gerekirse şaşırdım.Aman reis sen milleti,bölme,kutuplaştırma da en iyi gönülü öyle kazanırsın malum kaç aydan beri gerginsin ve sert bir dil kullanarak zaten epey bir gönül kırdın.Koranavirüsle mücadele bir nevi cehape ile amansız bir mücadeleye dönüştü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gezgin (3 yıl önce)
    Keske oyle olsa sayin cumhur baskanim keske gelip su mubarek gunde gelip de rezilli gimizi gorseniz akcadag bahri mahallesinin bir kisminda sularimiz surekli kesik ve son uc gundur yine yok akmamaktadir basimizdaki beceriksiz insanlarin yuzletini keske editor yayinlasada ve size bu hakli haykirisimi iletse ne yazikki yayinlanacagindanda em8n degilim umarim malatya haber sitemimizi duyar gorir su bayram gunu yayinlar buguun basimizdaki buyulsehir akcadag maski de sorumlu olan kisileri kiniyor allaha have le ediyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Canım feda sana
    0
    0
    Yanıtla