SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Galatasaray'a Sahasında Mağlup Oldu: 0-1

0
Güncellendi - 2021-01-26 01:48:22
YMS, Galatasaray'a Sahasında Mağlup Oldu: 0-1
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 21.haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Galatasaray’ı konuk etti. Karşılaşmayı, 87. dakikada Babel'in, Kaleci Abdulsamed'in topu seyrettiği pozisyonda attığı golle Galatasaray 1-0 kazandı.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Ali Palabıyık (Ankara Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), Kemal Yılmaz (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), Erdinç Sezertam (Ankara Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), 4.Hakem Bülent Birincioğlu (Trabzon Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), VAR Hakemi Burak Şeker (Antalya Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), AVAR Hakemi Serkan Ok (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi)

YENİ MALATYASPOR: 1.Abdulsamed Damlu, 6.Afriyie Acquah (Dk.79 61.Zeki Yavru), 9.Umut Bulut (Dk.90+1 11.Jody Lukoki), 13.Wallace Fortuna Dos Santos, 17.Teenage Lingani Hadebe, 26.Semih Kaya, 45.Karim Hafes Ramadan Seifeldin, 55.Youssuf Ndayishimiye, 57.İssam Chebake (Dk.90+3 14.Doğukan Emeksiz), 90.Kubilay Kanatsızkuş (Dk.46 19.Benjamin Tetteh), 99.Adem Büyük (Dk.80 20.Ahmed Ildız)

YEDEKLER: 67.Eray İşcan, 8.Fernando Ruben Zuqui, 11.Jody Lukoki, 14.Doğukan Emeksiz, 19.Benjamin Tetteh, 20.Ahmed Ildız, 39.Erkan Kaş, 61.Zeki Yavru, 92.Bülent Cevahir, 98.Jetmir Topalli

TEKNİK SORUMLU: Hamza Hamzaoğlu

GALATASARAY: 1.Nestor Fernando Muslera, 4.Taylan Antalyalı, 8.Ryan Guno Babel, 10.Younes Belhanda (Dk.74 18.Muhammed Kerem Aktürkoğlu), 14.Martin Linnes, 15.Ryan Henk Donk, 20.Emre Akbaba (Dk.84 19.Ömer Bayram), 36.Marcelo Josemir Saracchi Pintos (Dk.85 27.Christian Nekadio Luyindama), 45.Marcos Do Nascimento Teixeira, 66.Arda Turan (Dkt.74 77.Jesse Tamunobaraboye Sekidika), 89.Sofiane Feghouli (Dk.25 54.Emre Kılınç)

YEDEKLER: 34.Okan Kocuk, 99.Farih Öztürk, 13.Oghenekaro Peter Etebo, 18.Muhammed Kerem Aktürkoğlu, 19.Ömer Bayram, 27.Christian Nekadio Luyindama, 49.Valentine James Ozornwafor, 54.Emre Kılınç, 77.Jesse Tamunobaraboye Sekidika, 80.Ali Yavuz Kol

TEKNİK SORUMLU: Fatih Terim

GOL:Dk.84 Ryan Babel (Galatasaray)

SARI KARTLAR: Tetteh, Chebake, Ahmet Ildız (Yeni Malatyaspor), Taylan Antalyalı, Ryan Babel (Galatasaray)

Dakika 1: Sofiane Feghouli'nin vuruşunda top savunmaya çarparak, kaleci Abdulsamed Damlu'da kaldı.

Dakika 6: Adem Büyük'ün kullandığı köşe vuruşunda, Ryan Donk topa kafayla vurarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 9: Afriyie Acquah'ın kafa vuruşunda top kaleci Fernando Muslera'da kaldı.

Dakika 14: Sofiane Feghouli'nin ortasında savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 19: Issam Chebake'nin ortasında Marcao topa müdahale ederek tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 23: Ryan Babel'in vuruşunda kaleci Abdulsamed Damlu tehlikeyi önledi.

Dakika 27: Marcelo Saracchi'nin ortasında, topu karşılayan Emre Kılınç topu auta gönderdi.

Dakika 30: Saracchi'nin gönderdiği topa ceza alanı dışından Linnes vurdu ancak top auta çıktı.

Dakika 32: Arda Turan'ın atağında ofsayt kararı çıktı.

Dakika 35: Adem Büyük'ün pasında topla buluşan Umut Bulut şutunu çekti, Fernando Muslera tehliyeki önledi.

Dakika 37: Younes Belhanda'nın rakip savunma topu karşıladı.

Dakika 40: Karim Hafez'in ortasında top rakip oyuncuda kaldı.

Dakika 44: Martin Linnes'in ortasında Teenage Hadebe topu uzaklaştırdı.

İlk yarıya 2 dakikalık uzatma süresi eklendi.

Dakika 46: Hadebe, Emre Kılınç'ın çevirmek istediği topu kornere gönderdi.

Dakika 49: Babel'in sert şutunda top Hadebe'ye çarptı. Hadebe'ye bir süre yerden kalkamadı.

Dakika 52: Emre Akbaba'ın kullandığı serbest vuruşta topu, Yeni Malatyaspor savunması uzaklaştırdı.

Dakika 55: Acquah'ın ortasında rakip savunma topu taca yolladı.

Dakika 58: Sağ kanattan gelişen Yeni Malatyaspor atağında topu karşılayan Tetteh vurdu ancak sonuç alamadı.

Dakika 62: Karim Hafez'in serbest vuruşunda top az farkla auta çıktı.

Dakika 65: Benjamin Tetteh, Yeni Malatyaspor'un önümüzdeki hafta Fatih Karagümrük'le oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

Dakika 70: Younes Belhanda'nın kullandığı serbest vuruşta, Youssouf Ndayishimiye tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 72: Emre Kılınç'ın kullandığı köşe vuruşunda Karim Hafez topu karşıladı.

Dakika 75: Adem Büyük'ün vuruşunda, kaleci Fernando Muslera topu kontrol etti.

Dakika 82: Taylan Antalyalı'nın şutunda top yandan auta çıktı.

Dakika 85: Zeki Yavru'nun kullandığı köşe vuruşunda, kaleci Fernando Muslera tehlikeye izin vermedi.

Dakika 87 : GOL Ryan Babel'in uzaktan şutunu Kaleci Abdulsamed seyredince top ağlarla buluştu: 0-1

İkinci yarı için 5 dakikalık uzatma süresi eklendi.

Sonraki dakikalarda skor değişmedi ve maçı Galatasaray 1-0 kazandı.

Ferdi Durdu- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

83 yorum yapılmış

  • ÖMER (3 yıl önce)
    maçın manşeti: siz almazsanız biz veririz
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (3 yıl önce)
    Maçı O kaleciliği bilmeyen kişiden dolayı kaybettik.Takım iyi savundu hücumu hiç düşünmedi .Para olmadan düdük çalışmıyor Hamza hoca ve oyuncuları suçlamayın Yönetim maalesef çok aciz stadyum un halini gördünüz utanç verici Sivas konya Ankara Kayseri Malatya'da sıcak iller değil hiçkimsenin zemini böyle değil.Maçlara gittiğimiz dönemlerde de stadın bakımsızlığı yönetimin durumunu aslında özetliyordu
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Ali palabiyik DENEN zat seni allah'a haval EDİYORUM inşallah bundan sonraki yaşamın ızdırap ve acı içinde geçer
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Para yok.Hocanın oyun değişiklikleri soru işareti?Saha patates tarlası.Hakem golden önce faulu çalmıyor,Vardakiler yoklar.Ne hoca ne de yönetim niçin bunları dile getirmiyor!Anlamadığım bir şeyide sorayım da cümlemi tamamlamayı.Semih son 20-25 dakikada ilerideki taç atışlarını neden kullanıyordu?
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Para yok.Hocanın oyun değişiklikleri soru işareti?Saha patates tarlası.Hakem golden önce faulu çalmıyor,Vardakiler yoklar.Ne hoca ne de yönetim niçin bunları dile getirmiyor!Anlamadığım bir şeyide sorayım da cümlemi tamamlamayı.Semih son 20-25 dakikada ilerideki taç atışlarını kullanıyordu?
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut açıkgöz (3 yıl önce)
    Kupa maçını ve lig maçını da Hamza Bey hatalı oyuncu değiştirerek Galatasara'a hediye etti.Afriyie Acqua ve Adem Büyük'ü çıkarmakla Galatasaray camiasına yeşil ışık yaktı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Bugün mağlubiyet sonrası sevinen, Fenerbahçeyi yendiğimizde üzülen sözde Malatyasporlular oldukça bize bu lig fazla. Bırakın bu İstanbul takımlarını kendi şehrimizin takımına sahip çıkalım, rakibin adı hiç önemli olmamalı, yenince sevinelim, mağlubiyete sevinelim. Bu düşünceye sahip olmayan asla ve asla Malatyasporlu olamazsınız buralarda Bjk, Fb ve Gs üzerinden yorum yaparsınız ve bun da da şeffaf olmazsınız, şahsen ben Malatyaspor dan başka takım tutmayan birisi olarak hangi takım olursa olsun yenince seviniyor, yenilince de kafayı yiyorum bugün olduğu gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoģan (3 yıl önce)
    Galatasarayin golden önceki hareketi Tetteh e karsi hem foul hemde sari kart. Ali Palabiyik denen hakem, yediģin ekmek sana haram olsun, taraf tuttuģun icin. Insanlarin ekmeģiylen oynuyorsun....
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    ben bunu herzaman söylerim trabzonsporda dahil tüm anadolu kulüpleri ligden çekilsin ligi istanbul takımlarına göre dizayn efiyorlar adamların katrilyonlarca borcu var ver ha uçaklar iniyor kimse bunlara dur demiyo yetmiyor anadolu takımlarını bunlara yem ediyorlar kulüpler para bulup futbulcuları idmana çıkartamıyor yetmiyor hakemlerde galibiyet başına alacağı parayıda gasp edip büyüklere veriyor bugün gs nin attığı golden önce tettehe net faul var vermedi gitti bizim kaleye gol oldu ayıp ayıp
    0
    0
    Yanıtla
  • S.O.F. (3 yıl önce)
    Umut kupa da yanlışlıkla attığı gole sevinmedi, bilerek bu maça çıkaran ve bu maçı bu şekilde planlayan Hamza kime çalıştıklarını gösterdi. iyi bi film izledik
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer Başeğmez (3 yıl önce)
    Aquah ile sorunu bitmeyen Hamza Hoca Cueva gibi göndermeden rahat etmeyecek. Son 1haftalarda ilk oyundan Aquah çıkarmadan rahat edemiyordu. Bu maç bu kadar dayanması mucize.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emir Asaf (3 yıl önce)
    Maçı izlemeyen adam gelmiş burada yorum yapıyor. Bu mağlubiyeti ne Hamza hocaya ne de oyuncu grubuna yazabilirsin. Abdulsametin acemiliğine gol yedik bence maçın tamamına yakınında kötü bir oyun da ortaya koymadık. Büyük takıma karşı nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Burada takıma sallayanların bir çoğu FB li üzüldüler tabi takım GS yenilince . 3 aydır maaş almayan futbolcuya da hocaya da en son laf söylenir bu ortamda. Çalıştığın yerde 1 ay maaşın yatmasın bakalım sizler nasıl tepki veriyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali44 (3 yıl önce)
    maçı elinle verdin fatih babana yeter git başka takımları şampiyon yap biz ligden düşeriz sıkıntı olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Şeref (3 yıl önce)
    Eğer bu futbolcuların ücretleri ödenmiş olsaydı inanın sonuç farklı olacaktı buna rağmen futbolcular ellerinden geleni yaptılar. Yönetimdeki ZEVAT da icraatlarınızla ne kadar övünseniz azdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Al.... Per (3 yıl önce)
    Gerçekten hayretle izledim neresini söylesem hadebe bek oynuyor hücum ortada yani lukoki zugui topali giremiyor bu takima düşünün teteh ikinci yarı ancak alındı oyuna burada ancak bu kadar kotu olabilir kenar yönetimi sahanın zeminine gelince Buda ne kadar kotu bir yönetimimiz olduğunun aynası BİZ TAKIMIMIZI TURARIZ AMA ADİL BAŞKAN ARTIK BİR TOPARLA TAKIMI
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Adil ne transfer yapabiliyorsun ne futbolcu nun parasını verebiliyorsun nede takımda bir ağırlığın var hala neyin peşindesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Herkes Ademe Umuta Adile Hamzaya yazıyor eleştiriyor çoğuda haklı, pekiiiiiiiii evlere şenlik gol yiyen Samed efendiye ne demeli.... Sonrada çıkıp diyorlarki gençlere forma şansı verilmiyor hadi buyurrr üzerine gelen topu yemekte nedir ya söyleyecek kelime bulamıyorum böyle kalecilik olmazzzz olamazzzz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sanakul (3 yıl önce)
    Hamzaoğlu 2 maçıda eliyle hediye etmiş ve vefa borcunu ödemeye devam etmiştir.Basiretsiz hesap vermeyen veya sorulamayan bir yönetim içler acısı bir stad herera ve guevayı yiyip kendi evlatlarını transfer ettirerek heybeye para verdiren,zigui,lukoki oturduğu yerden para alacaksa niye geldi vasat sever Başkan onun teknik direktörü bu ligi asla haketmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (3 yıl önce)
    Hamza hocam eline ayağına sağlık bi maç ancak bü şekilde verilir devamını diğer maçlarda bekleriz bu yönetime ancak böyle hoca olurr.
    0
    0
    Yanıtla
  • Demirci (3 yıl önce)
    Hamza hoca cuevayi takımı küçümsüyor diye gönderdin. Peki sana ne demeli ? 25 yıldır malatya maçlarını izlerim bu yıl senin futbol anlayışınla takımdan soğuduk istersen 50 puan topla. Böyle futbol olmaz olsun.onceki maçta gol atmış, moralli oyuncuyu oynamıyorsun her maç farklı bir maceraya giriyorsun. Bugün gs ordusunu sahaya sürdün, bütün maç 1-0 olacak golü bekledin. Tüm Türkiye gördü. Şimdi mutlusundur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    yönetmeni, moderatörü, editörü, yorumcusu eski 6s’li olan BeinSports 6s’nin attığı gol öncesi Tetteh’e yapılan faulün tekrarını göstermediği gibi VAR hakemleri de orta hakemi faul olduğu konusunda çağırmadı! 2 haftadır Ali Koç boşu boşuna protesto etmiyor bu yayıncı kuruluş ve VAR sistemini. fatih terim ve bu ekibi Türk futbolundan temizlenmediği sürece bu devran böyle sürecek...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş git başka yerde ağla! burası büyük takımların sayfası değil...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)M44 isimli kullanıcı yorumuna
    sen ismine M44 yazma Gs34 yaz bence. yediğimiz golde Malatya’nın hakkının nasıl yendiğine itiraz etmiyosun da büyük takımlar diye konuşuyosun burda.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaleci hata yaptı gol yedik, zaten takım çokta iyi oynamadı,hiçbir yorumcuda golden önce faul var falan demiyor sen ne ayaksın Malatyalı fenerli...
    0
    0
    Yanıtla
  • M44 (3 yıl önce)
    Tebrikler takım, iyi bir mücadele vardı sahada. Ertaç olsaydı ve takımdaki finasal durum iyi olsaydı şimdi faklı bir sonuç olabilirdi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Demirci (3 yıl önce)M44 isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeş heralde gs lisin. Sahada mücadele vardı da biz mi göremedik? Sen farklı maçı izledin heralde. Forvetsiz, sahada yürüyen gs ne zaman gol atacak diye koca 90 dk seyrettik. Hoca ve futbolcular da bizim gibi seyretti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Karşında büyük takım var birader , fark yemediğine dua et, realist yorum yap
    0
    0
    Yanıtla
  • Gazi (3 yıl önce)
    Tıpkı kupa maçı gibi son dakika da yenildik.Sahipsiz takım olursa ancak bu kadar olur.Bu klübün ne başkanı,ne basın sözcüsünün aylardır konuştuğunu gören duyan varmı?Yahu suçlular gibi niye ortalarda görünmüyorsunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben Malatyasporluyum (3 yıl önce)
    sahipsiz Malatya çok üzgünüz yazıklar olsun. yav yönetim bişeyler yap aleme rezil olduk ya da bırak belediyeye teslim et yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    hamzaoğlu, semih, adem ve umut için Malatyaspor’un başarısı değil 6s’nin başarısı önemli. 6s maçından önce antrenmanı sabote eden bu isimler bugün de maçı resmen verdiler! Bir de büyükşehir belediyesi kulübe destek versin, belediyenin parasıyla bu yanlış adamlara ödeme yapılsın diyorsunuz. Bu kadar rezillik olmaz!
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (3 yıl önce)
    hamza diyeceğini yine dedi. sorunlarımız var çözülmezse ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vlkn44 (3 yıl önce)
    Bu takımda 3 aydır futbolculara ödeme yapılmıyor. Zeminin hali ortada devlet bedava stat yapmış Bi zemine bakamıyorsun. Neyse yönetim yakında patlar az sabırlı olun 150 milyon TL ile hocaya oyunculara sitem etmek boşa bence yinede iyi puan topladık hedef zaten şampiyonluk değildi ilk 10 bunu bilip ona göre değerlendirme yapalım. Yönetim kendine gel artık yada istifa edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Yazıklar olsun senin gibi bir takıma kümeye düş bir daha bu lige çıkma 88 dakika gol yeme son 2 dakika kala gol ye, tuh sana inşallah küme düşersin kurtuluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah seni bildiği gibi yapsın.Bu ne düşmanlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    3 aydır para alamayan futbolculardan bu kadar oyun olur.Adil bey yine aynı geçen seneki gibi kötü rüyayi bizlere göstermeye devam ediyor.Neden başkanlığı bırakmıyor bunu da anlamış değiliz.En son suclanacaklar Hamza hoca ve oyunculardir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Şimdi başlar malatya nın futbol dan çok iyi anlayan futbol severleri..Hamza istifa..Hamza futboldan anlamıyor..Hamza nın görevine son verin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Basgül (3 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen Hasan kardeş , ben haftalardir yaziyorum bu hoca degil diye. nasil kurtuluruz biliyormusun bu başakandan ve hocadan. malatyaspor taraftarlari sokaga cikmasi lazim .
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin futboldan anlayıp anlamadığını bilmem ama okuduğunu anlamadığın kesin. Adam ironi yapmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sorun hoca değil kardeşim..biri gider biri gelir ne farkeder? Ülkemizde taraftarlar kuluplerdeki sorunların üstüne gitmiyor..konuyu sadece hoca göndermekle başkan göndermekle veya transfer yapılarak çözüleceğine inanıyorlar..tamam bugün hamza gitti hikmet Karaman geldi..karaman gitti mesut bakkal geldi..hiç birşey değişmez..çünkü iyi bir stratejin yok senin..organizasyonun yok..dediğim gibi bu malatya nın sadece sorunu değil ülkenin futbol yönetimindeki problemleri..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    40 yıldır maç izlerim bir maçı bu şekilde isteyerek karşıya veren bir halaybasi ve oyuncularını bu kadar aleni hiç görmemiştim..yaziklar olsun..yok para almamışlar yok su yok bu..hicbirsey bu kepazeligin bahanesi olamaz..yonetimde başkan varmi ki hesap sorsun..ah ah sahipsiz memleketimin sahipsiz takımı vah vah
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu nasıl maç vermekmiş anlamadım.Golden önce bizim faulümüz çalınmadı az adamla yakalandık biraz zemin birazda kalecinin hatası sonucu golü yedik.Sizlere yazıklar olsun ki yapılan mücadeleyi görmezden geliyorsunuz.GS bin 2-3 pozisyonun dışında posizyonu yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gözleri var görmezler kulakları var duymazlar, sizin gibi maçı fanatizm gözlüğüyle seyredenlere ne desen anlamazlar.. sahadaki takım acziyet içerisinde başka hesaplar içindeyse gafil gafil baka durursunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni trol
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Adil uyuma takıma on numara ve kanat oyuncu lazım yapamıyorsan bırak yapanlar gelsin kafanı kuma gömme
    0
    0
    Yanıtla
  • Adilin de çok umurundaydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Bay Palabıyığın ne olduğunı TFF denilen monşerler kurulununda atamalara da ne denli etkili olduğunu dün açıklamıştım.Teknik taktik hataya eyvallahda golden önceki faul pozisyonuna ne demeli.Palabıyığın avanesinin gözü önünde devam kararı ne denli doğru acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali palabıyığa gelene kadar o kadar çok problem var ki göre göre hakemi mi gördün?
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (3 yıl önce)
    Adem ve Acquah çıkarılacak son oyuncular. Değişiklikler hem yanlış hem de çok geç. Yanlış müdahalelerin hemen arkasından golü yedik. Bu oyuncular 90 dk oynayacak ve maçı tutacak kalibrede. Aldığın adam kim Ahmet İldiz. Skoru değiştirmeye katkı yaptığını hiç görmedik. 70 de kanatlara hareketi vereceksen koy lukoki, zeki tamam. Ayrıca golden önceki pozisyonda faul vardı. Oyuncular iyi mücadele ettiyse de ikinci yarı reaksiyon veremedik. Fazla baskı yedik. Maalesef daha çok Hamza Hoca ya yazar bu maç. Beraberlik olmalıydı en azından. Geçmiş olsun. Yine de emeklerine sağlık. Başkan da ödemelerini halletmeli. Esas orası korkutuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Size katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Oyuncu değişiklikleri resmen sabotaj gibiydi.Yenik duruma düşmeden umut işkencesini oyundan almıyor.Hamzaoğlu ve umut bulut Malatyanın başına gelen en büyük felakettir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu felaketi seyretmeye devam edeceksin.Çünki takımın teknik patronu siz değilsiniz bu kafaylada çok yol alırsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gevregin yeni şakşakcisimisin..
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (3 yıl önce)
    Afriyie Acquah adem neden oyundan çıkartıyorsun resmen maçı verdin semih savunmanın ortasında oynayan adam 87lerde ilerde taç kullanıyor anlamış degilim
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (3 yıl önce)
    yazıklar olsun yazıklar. elin adamları kör topal canavar gibi mücadele ediyor bizde mücadele sıfır
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Hamza hoca ve ekini tebrik ederim. Galatasaray çok güzel iki maç verdiler. Maçı vermek adına güzel değişiklikler yaptı. Semih’e yer açmak için önce Hadebeyi sol kanat başlatı ardından Semih’i sağ beke aldı. Acuahı alarak orta sahayı rakibe verdi. Kalecide ilk gelen topu aldı. Yabancı oyuncuların ayağına sağlık olan onların emeğine oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur (3 yıl önce)
    Malatya mağlup olmadı Hamza hoca maçı verdi adem ile aquah çıkartıp orta sahayı boş bıraktı 88 dakikada lukokiyi alıyor saçma sapan işler yapıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Hamza hocanin kafası sevdası ekmek yediği yerde değil önce oynadığı ve hocalık yaptığı Galatasaray da vefa borcunu ödemiş oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok ayıp bu yorumunuz hakeret niteliğinde.Siz herhalde kolay satın alınacak yapınız varki böyle yorum yazıyorsunuz.Hiç bir hoca kendi kariyerini ayak altı etmek istemez Bu insanlar profosyenel maaş alırlar galibiyet pirimi alırlar hiç takıma ihanet edebilirler mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bos yorum ustasi, sanki Malatya kötü oynadida bahane araniyor. Karsidaki takim Galatasaray, fb gibi mahalle takimi degilki 3 atalim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Adeta GS maçı hediye ettik başka şeyler yazacağım ama yazmıyorum anlayan anlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • forza malatya (3 yıl önce)
    adem ve aquah'ı yenilmek için oyundan aldı Hamza bey bilerek ya da bilmeyerek. geçen maç aquah çıkınca orta saha ne hale geldi bilmeyen yok
    0
    0
    Yanıtla
  • adil (3 yıl önce)
    maci bilerek verdiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Biz futboldan anlamıyoruz Hamza hoca son dakika değişikliği ile 3puanı hediye etti.umut amatör oynadı bunu görmedi yaptıgı degişliklerle. Dalga geçti.Yönetim yok sahipsiz Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya mağlup olmadı Hamza hoca maçı verdi adem ile aquah çıkartıp orta sahayı boş bıraktı 88 dakikada lukokiyi alıyor saçma sapan işler yapıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Ödemelerin zamanında yapılmadığı takımlarda bu tür durumlar normaldir yinede iyi puan topladık hocaya ve oyunculara teşekkürler.ikinci yarı parasal sorunlar devam ederse geçen sezonki filmi kaldığı yerden seyrederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (3 yıl önce)
    ta ortasahadan adam şut çekiyor kaleci gol yiyiyor yazıklar olsun. niye kaleye hiç gitmek istemedik. faullerde niye adam akıllı itiraz etmedik çünkü yenilmek istedik. beraberliği bile bize çok gördüler.
    0
    0
    Yanıtla
  • GENE GELDİM (3 yıl önce)
    Yürüyen gs da tek gol atacak kişi babel di onuda tutamadılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Gazi (3 yıl önce)
    Parasız takımın,Galatasarayı yenmesini beklemek!
    0
    0
    Yanıtla
  • DertliBaba (3 yıl önce)Gazi isimli kullanıcı yorumuna
    Çok yerinde bir tespit
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (3 yıl önce)
    Başkan verdiğin para kadar futbolcular top oynadı. Geçen hafta Hatay deplasmanında verilen mücadele verilmedi. Mücadele verilsin takım yenilsede futbolcuların yanında olurduk ama mücadele vermediler. Adem Malatyaspor’un kaptanısın unutma ekmeği buradan yiyorsun yakışmadı. Başkan parayı vermezsen bu futbolcuları oynatamazsın. Malatyaspor’a başkanlığa geldiysen parayıda bulacaksın. Tetteh ve chebake gereksiz sarı kart alarak takımı gelecek hafta yalnız bıraktılar yazık. Başkan Allah’a şükür ilk yarı puanı iyi . Başkan ikinci yarı para bulamazsak ve transfer yapmazsak kötü son bizi bekliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (3 yıl önce)
    Malatyaspor yenilmek için tüm hamlelerini yaptı yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN (3 yıl önce)
    Bu maçın başlığı.. HAMZA VE HALAY EKIBI FATIH HOCALARINI UZMEDI....gerisini siz anlayın.. bir hoca uzatmalarda iki oyuncu değiştiriyorsun...HAMZA hoca daha neler neler yaptı.. kaleci zaten gol yemeyi bekliyordu...ilk şutu da yedi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)HÜSEYİN isimli kullanıcı yorumuna
    6alatasaray rakiplerini ancak rakiplerdeki eskilerinin yardımlarıyla yener!
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaw he he
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözde 'Malatyalı' Arkadaş , Kadıköydeki maçın acısı geçmemiş herhalde
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Basgül (3 yıl önce)
    Bravo hamsa hoca , elinden geleni yaptin galatasayarin galibiyetine. Ademi ,Acquahi cikarinca orta saha yok oldu. Yalniş oyuncu degiştirdin yine , oyunu okuyamiyorsun dışarda .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Hamza Adem ile aquahı çıkararak GS ye buyurun dedi
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (3 yıl önce)
    Hamza ve uşakları gs uçağıyla ist gitsin
    0
    0
    Yanıtla
  • GENE GELDİM (3 yıl önce)
    Hersey güzelde bu tetteh nedir ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Büyük umutlar ile alınan Teteh beş para etmez defolsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Basgül (3 yıl önce)Basri isimli kullanıcı yorumuna
    tetteh neyapsin , talimin başında doğru bir hoca yokki. bilerek maci cim boma verdi hamsa hoca . ben bilmiyorum Lukoki ve zuqui niye aldilar , bunlar ilk 11 de olmasi lazim .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Adem aguah cikarirsan maçı hediye edersin böyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru maçı göz göre göre verdi.
    0
    0
    Yanıtla