SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yeni Malatya Maçını Kazanmak İstiyoruz'

0
Güncellendi - 2021-08-25 02:32:47
'Yeni Malatya Maçını Kazanmak İstiyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in üçüncü haftasında deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-siyahlıların akşam saatlerinde yaptığı antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Erol Bulut, Beşiktaş maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını ifade ederek, üçüncü haftadaki Yeni Malatyaspor maçını kazanarak şanssızlıklarını kırmaya çalışacaklarını belirtti.

Son oynadıkları Beşiktaş maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gaziantep FK Teknik direktörü Erol Bulut, "Beşiktaş maçı bizim açımızdan baktığımızda güzel ve tempolu bir maç oldu. Maç sonrası baktığımızda kaçırdığımız 2 puan var. Yani galibiyeti kaçırdık. Maçın sonlarına doğru net pozisyonlara girdik. Maçta yüzde yüz pozisyonlar bizim tarafımızda oldu. Maçın geneline baktığımızda memnun olduğumu söyleyebilirim. Yeterli mi tabi ki de değil. Oyunumuzu hücum anlamında geliştirmemiz gerekiyor. Defans anlamında iyi işler yaptık. O konuda da küçük dokunuşlar yapacağız. Daha sıkı çalışarak önümüzdeki dönemde seviyemizi daha da arttırmış olacağız. Kamp döneminde bireysel hatalardan dolayı yediğimiz goller oldu. Her şey bugünden yarına olmuyor. Bu hafta Beşiktaş maçında iyi bir performans sergiledik. Önümüzdeki hafta daha iyi olacağını düşünüyoruz" dedi.

"Yeni Malatyaspor maçını kazanmak istiyoruz"

Ligin 3. haftasında oynayacakları Yeni Malatyaspor karşılaşmasını kazanmak istediklerini söyleyen Erol Bulut, "Yeni Malatyaspor Göztepe maçını 1-0 kazandı. Onlar da 5-3-2 sistemi ile oynuyor. İki takım için de güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Kazanmak için Malatya’ya gideceğiz. Üç puanı alıp evimize dönmeyi istiyoruz. Zor bir maç olacak" ifadelerini kullandı.

Gaziantep, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Yıllardan beri Antep takımına şansımız tutmuyor inşallah bu sefer 3 puanı alırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • muzaffer başeğmez (2 yıl önce)
    Erol nerdesinnn
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (2 yıl önce)
    iyi oynayan değil MALATYASPORUMUZ kazansın herkes nasıl isterse oynasın ve kazanan biz olalım inşallah aminnnn seslerini buradan duyar gibiyim
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Erol efendi ya üç puan alırsın yada üç puanın birini alirsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Çok isteyen kazanacak. Biz istersek olur. Çok istemeniz lazım. İnşallah İrfan hoca ve futbolcular da çok ister.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Erol hoca iyi oynayan kazansın
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    O iş öyle kolay değil Erol hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Senin hedefin ismini duyurmana vesile olan Malatya'yı, Fenerbahçe'yi mağlup etmek değil beşiktaş, trabzon, gs'yi yenip onlara çelme takmak olmalı!
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Bizde G. Antep maçını kazanmak istiyoruz Erol efendi nolacak şimdi. Önümüzdeki hafta kendi evinde oynayacağın maçı kazansan daha iyi değilmi. Bence sen evinde oynayacağın Antalya maçına odaklan.
    0
    0
    Yanıtla