SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatya Stadı'nın Zemini Tamamen Yenileniyor

0
Güncellendi - 2021-06-12 18:58:32
Yeni Malatya Stadı'nın Zemini Tamamen Yenileniyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un mabedi Yeni Malatya Stadında çim zeminin değiştirilmesi için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Süper Lig’in tamamlanması ile birlikte Yeni Malatya Stadı da bakıma alındı. Stadyumdaki çim zemin değişikliği için çalışmalar başladı. Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri çalışmaları yerinde takip etti.

Zemin çalışmaları hakkında bilgi veren Stat Müdürü Cem Eren, 4 yıl boyunca Yeni Malatyaspor'a hizmet veren çim zeminin ömrünü tamamladığını belirterek, "Çimimiz yıpranmıştı. Ekim yaptığımız alanlar gelişimini tamamlayamıyordu. Şu an 5 cm kadar zeminimizi kaldırıyoruz. Sulama ve alttan ısıtma sistemlerinin bakımlarını yapacağız. Sonrasında 10 cm kum serip zemini oturttuktan sonra yeni rulo çimlerimizin serilmesi işlemlerini tamamlayacağız. Yaklaşık 25 günde işlemlerin tamamını bitirmeyi hedefliyoruz. Stadımız yeni sezona yetişecek" ifadelerine yer verdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • ali şanlı (2 yıl önce)
    Stadı, çimi, dozeri anladık da... o son resimdeki 6-7 adam kim? kılıkları kıyafetleriyle malatyaspor'a hizmet mi ediyorlar show mu yapıyorlar? 1 çim 8 adam ne yapıyor orada anlamak güç.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Malatya'da en son stad yapılacak yere stat yapıldı ,hava sirkülasyonu olmayan stat içerisinde çimler çabuk yıpranıyor ,yılda 25 maç oynansa 90 dakikadan 45 saat yapar ,onun dışında kapalı,halbuki şehrimizin gelişen bir bölgesine stat yapılsa ve stadın etrafına yemek yenilecek,zaman geçirilecek yerler ,spor tesisleri, alışveriş merkezleri yapılsa 365 gün halkımızın hizmetinde bir yer olur maç günü gittiğimizde maç saatine kadar orada oturup zaman gecirebilirdik şimdiki stada gitmek gelmek ayrı bir sorun,maç günü stadın etrafında oturup zaman geçireceğiniz bir yerin olmaması ayrı bir sorun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bence de stad yanlış yere yapıldı. Bu nasıl bir düşünce yapısı ki hiç olmayacak yere stad yapıldı. En azından eski yerine yapılmasa bile şeker arazisine yapılabilirdi. Stadyuma seyirci yürüyerek gidebilmeli. Nasıl bir anlayış buraya karar verir. Nasıl bir kafa yapısı bunu kabul eder, hiç anlamak mümkün değil. Her zaman aynı şey ben yaptım oldu mantığı. Neden bir anket yapılmaz Malatya halkına stadın nerede olmasını istediği sorulmaz. Neden katılımcı demokrasi ile bu işlere karar verilmez. Artık internetten bile anket yapılabiliyor. Eğer Malatya halkına sorulsa idi burası en sonda kalırdı. Sonrada sporda başarı. Önce spor yapılan yeri halkın ayağına getireceksin. Malatya gibi bir şehirde biletini alıktan sonra bir de insanlara ulaşım sorunu yaşatmayacaksın. Seyirciyi stada çağırırsan neden gelmiyor diye o zaman sormayacaksın. Stadı halktan koparıp uzaklaştırmayacaksın. Stadı halkın ayağına getireceksin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün (2 yıl önce)
    Şimdiye kadar ne işiniz vardı. Maçlar bitince niye başlamadınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (2 yıl önce)
    Eh artık zamanı gelmişti.Neredeyse 25 yıldır futbol oynanıyordu bu zeminde!!!
    0
    0
    Yanıtla