SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Haftalar Sonra Puanla Tanıştı:1-1

0
Güncellendi - 2022-01-22 18:53:50
YMS, Haftalar Sonra Puanla Tanıştı:1-1
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 23. haftasında kendi sahasında Beşiktaş'ı ağırladı. Karşılaşmanın 61. dakikasında Alex Teixeira'nın attığı golle Beşiktaş 1-0 öne geçti.  83. dakikada VAR incelemesi sonunda Hakem Zorbay Küçük, Yeni Malatyaspor'un penaltı kullanmasına karar verildi. Adem Büyük'ün kullandığı penaltı atışında skor 1-1 oldu. Başka golün olmadığı karşılaşma 1-1 sona erdi. Yeni Malatyaspor, 4 hafta sonra puanla tanıştı. Marius Sumudica'nın kırmızı kart cezası nedeniyle kulübede olmadığı maçta teknik yönetim görevini üstlenen Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit de kırmızı kart gördü.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Zorbay Küçük (Hakem), Ekrem Kan (1. Yardımcı Hakem), İbrahim Bozbey (2. Yardımcı Hakem),Yiğit Arslan (Dördüncü Hakem), Özgür Yankaya (VAR), Kerem Ersoy (AVAR), Alper Akarsu(AVAR)

YENİ MALATYASPOR: Ertaç Özbir, Philip Gamelı Awuku (Tetteh dk. 66), Mustafa Eskihellaç (Kenan dk. 88), Aabıd Rayane, Sadık Çiftpınar, Mehdı Embareck Zeffane, Okechukwu Godson Azubuıke (Mallan dk. 74), Semih Kaya, Mounır Chouıar, Karim Hafes Ramadan Seıfeldın, Nouha Dicko (Adem dk. 66)

YEDEKLER: Abdulsamed Damlu, Benjamın Tetteh, Rahman Buğra Çağıran, Kenan Özer, Adem Büyük, Stephen Patrıck Mallan, Mert Örnek, Jospın Nshımırımana, Mert Miraç Altıntaş, Muhammed Emin Sarıkaya

TEKNİK SORUMLU: Gabriel Margarit

BEŞİKTAŞ: Ersin Destanoğlu, Valentın Andre Henrı Rosıer, Rıdvan Yılmaz, Josef De Souza Dıas (Atiba dk. 44), Mıchy Batshuayı Atunga, Mıralem Pjanıc, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Domagoj Vıda, Kenan Karaman (Emirhan dk. 66), Alex Teixeira Santos (Güven dk. 66)

YEDEKLER: Emre Bilgin, Francısco Javıer Montero Rubıo, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Atıba Hutchınson, Cyle Chrıstopher Ların, Serdar Saatçı, Güven Yalçın, Emirhan İlkhan

TEKNİK SORUMLU: Önder Karaveli

GOLLER: Adem (dk. 84 penaltı Yeni Malatyaspor), Teixeria (dk. 61 Beşiktaş)

KIRMIZI KART: Gabriel Margarit (Teknik Sorumlu- Yeni Malatya)

SARI KARTLAR: Karim Hafes, Adem Büyük (Yeni Malatya), Alex Teixeira, Rıdvan Yılmaz (Beşiktaş)

2. dakika: Josef'in ortasında tehlikeyi Yeni Malatayaspor savunması engelledi, korner.

9. dakika: Rachid Ghezzal ortasında, Semih topu uzaklaştırdı.

11. dakika: Rıdvan'ın vuruşunda topu ceza sahasında bulunan Alex Teixeira karşıladı, vuruşundu top kaleci Ertaç'ta kaldı.

14. dakika: Rıdvan'ın sol kanattan yaptığı ortasında top kaleci Ertaç'ta kaldı.

16. dakika: Rachid Ghezzal'in ortasında top auta çıktı.

18. dakika: Pjanic'in ortasında Necip topa vurdu, savunma topu uzaklaştırdı.

19. dakika: Valentin Rosier'in pasında topu Josef karışladı, Josef topu Batshuayi'ye gönderdi. Batshuayi'nin vuruşunda top auta gitti.

22. dakika: Miralem Pjanic vuruşunda top üstten auta gitti.

TOP DİREKTEN DÖNDÜ.. 24. dakika: Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'dan Mustafa Eskihellac'ın vuruşunda top üst direkten döndü.

27. dakika: Orta sahadan gönderilen topu karşılayan Nouha Dicko vurdu, top auta çıktı.

30. dakika: Rachid Ghezzal'in pasında topu Valentin Rosier karşıladı ve vurdu, ancak savunma topu kornere gitti.

32. dakika: Valentin Rosier'in pasında topu karlışayan Rachid Ghezzal kaleyi düşündü ancak top üstten auta çıktı.

38. dakika: Alex Teixeira topu Josef'e göndermek istedi, ancak savunmada Sadık topu uzaklaştırdı.

43. dakika: Batshuayi gelen topa dokundu, ancak savunma araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

İlk yarıya 1. dakika uzatma süresi eklendi.

45. dakika: Pjanic, savunma arkasında bulunan Batshuayi'ye topu gönderdi, ancak savunma araya girdi.

47. dakika: Alex Teixeira ceza sahasına yöneldi, savunma araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

49. dakika: Rıdvan'ın sert vuruşunda top direğin dibinden çıktı.

51. dakika : Rıdvan'ın vuruşunda top Kenan'a gitti. Kenan topu, Valentin Rosier'e bıraktı, Valentin Rosier ortaladı top savunmada kaldı.

57. dakika: Rıdvan topu içeriye ortaladı, savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

59. dakika: Atiba topu, ceza sahasındaki Batshuayi'ye gönderdi, Batshuayi'nin vuruşunda top auta çıktı.

GOL.. 61. dakika: Batshuayi'nin ortasında savunmaya çarpan top  Alex Teixeira'da kaldı.  Alex Teixeira'nin vuruşunda top ağlara gitti.  0-1

68. dakika: Rachid Ghezzal topu ortaladı, top auta çıktı.

70. dakika: Valentin Rosier orta yaptı, Karim Hafez topu uzaklaştırdı.

74. dakika: Adem Büyük'ün pasıyla topu karşılayan Mehdi Zeffane ortaladı, ancak top auta çıktı.

77. dakika: Batshuayi topu gönderdi, Emirhan vuruşunda top direkten döndü.

PENALTI.. 83. dakika: Sol kanattan gelişen Yeni Malatyaspor atağında, ceza sahasına giren Tetteh, Necip Uysal tarafından yere indirildi. Hakem Zorbay Küçük, VAR kontrolünün ardından penaltı noktasını işaret etti.

PENALTI- GOL.. 84. dakika: Adem Büyük kullandığı penaltıda topu ters köşeye göndererek ağlarla buluşturdu. 1-1

87. dakika: Mehdi Zeffane'nin kullandığı köşe vuruşunda, Tetteh topu karşılayıp vurdu ancak savunma tehlikeyi engelledi.

89. dakika: Rachid Ghezzal topu ortaladı, Vida kafayla vurdu top direkten döndü. Direkten dönen topa Michy Batshuayi vurdu, top yine direkten döndü.

İkinci yarı için 5. dakikalık uzatma süresi eklendi.

90+3. dakika: Karim Hafez vuruşunda top kalecide kaldı.

90+4. dakika: Ghezzal, kaleyi düşünerek vurdu, top üstten auta çıktı.

Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Tf44 (2 yıl önce)
    Takımın kurtuluşuna. Ümit kalmamış futbolcularda kendilerine yeni takımlar buluyor gitmek için alınan. yeni futbolcularda iş yok yine döklüntü leri vermişler
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Ulusal basında semihin rizeye gideceği konuşuluyor Hamza Hamzaoğlu kubilaydan sonra semihide rizeye alıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rafet (2 yıl önce)
    Şu hafez ve r.abid boş çöp hiç katkı yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rafet bir insan iyi ftbol oynamaya bilir demek deyilki o adam kotuua adamdır pisliktir coptur senin gibiler malatyada çoktur bu gorgisizliktir kabaliktir kendinizi biraz geliştirin buyla yorum baskayerda bulamasin bir tek Malatya'da olması utanç verici
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (2 yıl önce)
    Malatyaspor neden bu kadar geriye yaslanıyor anlamak mümkün değil 10 dakika rakip sahada göründük bir penaltı bir de net pozisyon yakaladık.Korkunun ecele faydası yok takım biraz cesur olmalı rakipten kaçmamalı.Tetteh bu takım için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Malatyalı gençler bu hakemler ne yaptınız bu kadar düşmanlığı yunan dahi yapmaz Malatya Atina maçının hakemi yunan olsa bu kadar yapamaz utanır Bu gençler biraz uslu olmalı onlarada yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)44 gurbet isimli kullanıcı yorumuna
    Var olmasa gözünün önündeki pozisyunu hakem vermedi yani puanımız yine gidiyordu ayıp yahu en az 8 puanımızı aldınız başkanla propleminiz varmış bizi ne ilgilendirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Düşme hattiyla 8 puanlık fark var 22 haftada 16 puan alan 11 haftadan beri 3 puan alamayan bir takım bu oyunla farkı kapatırmi ,gerçekci olursak kapatamaz ,hayalcilerin hayalide bir kaç hafta sonra biter sezon başından beri bu defansla olmaz diyoruz , ligden havlu atmış Beşiktaş'ı bugün yenemiyorsan ne zaman yeneceksin,sahi bizim başkan nerelerde diyecektim ki ceza aldığı aklıma geldi ,bugün yardımcı hocada sahadan atıldı, kısacası değerli Malatyalılar yanilmayi çok isterim ama işimiz bitmiş gibi .
    0
    0
    Yanıtla
  • O zaman kınanı yak ne duruyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • İnşallah yanılırsın diyelim. Senin yazdıklarının hepsini hepimiz biliyoruz tabiki ama yazdıklarınızın Malatyaspora ve taraftarına hiçbir yararı olmadığı gibi birçok zararı var. onun için olumsuz ya da umutsuzluk ifade eden demeçlerden sakınmalı. Bence bu takım kafasındaki bütün sorunlardan arındırılırsa her hafta galip gelebilecek kapasiteye sahiptir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Hücumda çabuk çoğalamıyoruz.hagi osman gibi bir yeteneği heba ettik.Takımda budama yapılmazsa kaçınılmaz son bizi bekliyor.Semih beşiktaşın ortasında topu yumuşatıp rakibe gol pası verdi sanki.bunun sonu yok artık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Takımın oz güvene ihtiyacı var.Bu maçta oldukça şanslıydık. Iyi mücadele eden oyuncularımız vardı. Performansı düşük olan oyuncularımız da vardı. Takım olarak hep birlikte üst duzey mücadele edilirse seri galibiyetlerle iyi bir posizyona gelebiliriz.bugün futbol adına şanslı bir günümüz dü Beşiktaş bu maçta etkili oynadı posizyonlar yakaladı değerlendiremedi. Biz ise son dakikalarda biraz hareketli idik.Mutlaka seri galibiyetler almalıyız ki umutlanalim
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Yine hakem beşiktaşa hediye verdi Teşekürler Malaatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Yedigimiz golde Hafez yüzde yüz sucludur .Awuku nun varligini hazmedemiyor arkadasi Hadidi nin yeriini kaptigi icin . Bu arkadasi hemen takimdan uzaklastirilmali Adem derken Birde Bu cikti kimsenin gözünün yasina bakilmamali Genelde takimda biraz canlanma var ilerki haftalarda daha iyi olacak Bu takim
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Yeter artık göz göre göre düşüyoruz!!! Adil Gevrek ve Sumudica'nın istifa etmesi için Malatya kamuoyunda gerekli baskı oluşturulmalıdır, Gevrek'in yerine Cengiz Günaydın, Sumudica'nın yerine de Okan Buruk, Ersun Yanal veya Aykut Kocaman gelmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Ilk yarı iyi değildik birazda şanslıydık.Besiktas çok geride karşılıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    ilk 45 dk çok iyi gidiyor, yakalanacak %100 bir fırsat ta golü bulursak galibiyet içten değil, Tetteh 2. yarı oyuna lütfen, Awuku nun iyi kumaşı var sadece biraz heyecanlı, Azuibike pas hataları yaptı. Haydi kaplanlar, yakın fitili !!
    0
    0
    Yanıtla