SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, 10 Haftadır Kazanamıyor

0
Güncellendi - 2021-03-23 02:18:07
Yeni Malatyaspor, 10 Haftadır Kazanamıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, ligde 10 maçtır galip gelemiyor. Sarı siyahlılar, ligdeki son galibiyetini 20.haftada deplasmanda Hatayspor’a karşı 2-1’lik skorla alırken, sonrasında oynadığı 10 maçta hanesine 3 puan yazdıramadı.

Süper Lig’de 10 haftadır galip gelemeyen Yeni Malatyaspor, yeni teknik patronu İrfan Buz ile birlikte Gaziantep Futbol Kulübü maçında da galibiyet elde edemedi.

Lig’de, sezonun ikinci yarısında oynadığı 9 karşılaşmada galibiyet elde edemeyen Yeni Malatyaspor, 29 haftalık süreçte 7 galibiyet, 11 beraberlik, 11’de mağlubiyet yaşadı. Ligde toplamda 10 haftadır galip gelemeyen sarı siyahlı takım, şuana kadar topladığı 32. puanın 20’sini sahasında, 12’sini ise deplasman maçlarında elde etti.

Yeni Malatyaspor, son 6 iç saha maçında ise hanesine sadece 2 puan yazdırabildi. Bu sezon sahasında son galibiyetini 19.haftada Çaykur Rizespor’a karşı 4-1’lik skorla alan Yeni Malatyaspor, sonrasında oynadığı 6 iç saha maçında 4 mağlubiyet, 2’de beraberlik yaşadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Yeni Malatyaspor, 2-2 sonuçlanan Gaziantep FK maçı seremonisinde

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Ahmet (3 yıl önce)
    Koskoca bir Malatya bu kadarmı sahipsiz? Reis fahri hemşehrimizsin lütfen bu adil gevrek denen adam kimseyi takmiyor delege beni getirdi eş, dostlarından oluşan delegeyle giderim diyerek hiç kimseyi takmıyor ve şehrimizin gözbebeği Malatya Sporun içini boşaltıp küme düşürmeye çalışıyor lütfen bu adama bir dur de istenmeyen birisi yıllardır istenmiyor ama kimse dokunamıyor Malatyalı sözde siyasetçiler de buna sessiz kalarak şehrimizi sahipsiz bırakıyorlar helede Öznur Hanım herkes gibi oda kılını kıpırdatmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    eskiden kırmızı gören topçu ağlayarak çıkardı oyundan.arkadaşlarıma fazladan yük binecek diye.gol atamayan forvet kırk defa özür dilercesine tüm arkadşlarına mahcup bakardı.gol yiyen kaleci direkleri tekmelerdi nasıl yedim bunu diye.takım yenilince,ekmek teknesini sel basmış bir esnaf gibi oturduğu yerden kalkamazdı...Ya şimdi;adamları yediriyorlar,içiriyorlar,gezdiriyorlar,paraya boğuyorlar.adam gülerek sahadan çıkıyor.seyircinin tepkisine karşılık veriyor.çok rahat kart görüyor,oyuncu değişiminde hocasına tepkisi koyarak çıkıyor v.s. Taktik ve teknikten önce disiplin ve vefa dersleri verilmeli.zaten her gelen hoca birbirlerinden gördüğü birkaç klasik ısındırmaları yaptırıp bitiriyorlar.Hangi maçta ''helal olsun size,yenildik ama mücadelenizi ayakta alkışlıyoruz'' dedik.Tüm futbolcu arkadaşlarımızı seviyoruz,bu sevginin karşılığını bize gösterin yeter.düşsekte kalksakta her zaman o taht gönlümüzden düşmeyecektir.Malatya halkı vefalıdır.yapılan iyiliği hiç unutmaz,kötülüğü ertesi gün unutur.Gözünüzü seveyim bizi ele güne karşı mahcup etmeyin.Saygılar....
    0
    0
    Yanıtla
  • Balık baştan kokar.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    baştan umudumuzu kestik zaten.futbolcularımızın gayretiyle olacak inş
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Malatyasporun oynadığı her maça Dikkat ediyorum takım içesinde banko oynayan başta Acguah. Kerim hafez. Sanki besiye çekilmiş iyice formdan düşmüşler bu saatten sonrada onlardan verim beklenmez Benjamin Teteh ise iyi bir futbolcu ama beceriksiz daha olgunlaşmamış Fofanaya gelince beş para etmez, yazık diğerlerine gelince hele Umut Bulut futbolun son emekli evresine gelmiş bedava futbolcu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne kaldı geriye?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Aynı başkan,Aynı yöntem ve Aynı sorun doğal olarak Aynı sonu göreceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (3 yıl önce)
    BU NASIL BİR TAKIM YA 10 HAFTA LİGİN YARISI DEMEK YA ! Ayıptır yazıktır . ne başkanda ne de teknik adamlarda sorun aramayın , futbolcularda arayın, pendik bile feneri yeniyor , bunların karakteri değişik, her hafta biri takımı yakıyor, sanki anlaşmışlar sırayla yapacaklarını yapıyorlar!
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    son oynadığı 10 maçta bir tek galibiyet alamayan bir takımın süperligde kalması mümkün değildir.helede alt sıradaki takımların üstün mücadelesini görüpde bizim halimize bakınca durum çok daha net görülüyor.Hamzaoğlu-Umut bulut ikilisi takımın ipini çektiler.şimdi İrfan hocanın şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • jubo (3 yıl önce)
    parayı ver bak topçular nasıl oynuyor sorun para
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Biz bu filmin aynısını geçen sezon da gördük ve yaşadık, filmin sonu da belli olacağına göre elimizdeki genç oyunculara şans verilip onları kazanalım, bize de uzun yıllar hizmet verirler. Biz hiç mi bir şeyden ders almayacağız. Bu yönetim ile ancak şans ve başkalarının ikramı ile puan ve puanlar alırız
    0
    0
    Yanıtla