SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor 2 Futbolcu Transfer Etti

0
Güncellendi - 2022-01-13 20:34:46
Yeni Malatyaspor 2 Futbolcu Transfer Etti
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Gaziantep FK'de forma giyen santrfor Nouha Dicko ve en son Gaziantep FK'da forma giyen serbest statüdeki Kenan Özer'i transfer etti.

Nouha Dicko ile 1 yılı opsiyonlu 1,5 yıllık, Kenan Özer'le ise 1,5 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. İki futbolcu da Malatya'ya gelerek, kulübe katıldılar.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Şahin (2 yıl önce)
    Antep bunlarla maç alıyordu artık antep düşünsün
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (2 yıl önce)
    Malatyasporumuza sonsuz başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (2 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun İNŞALLAH..Pozitif duygular,başarının mayası..cesarette ANASIDIR !! Arkadaşlar,taraftar olarak,idareci,TV sunucusu olarak,MALATYALI SPORSEVERLER olarak lütfen eski futbolcu,yeni futbolcu demeyelim.. takıma CESARET,ÖZGÜVEN,MORAL verelim..Ben başaracaklarına inanıyorum..çocukların hepsi,çok iyi niyetli.."tekmeye kafasını sokuyor" motivasyon Şart..kolay gelsin..BAŞARILAR DİLİYORUM..ALLAH YAR VE YSRDIMCILARI OLSUN..Selamlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (2 yıl önce)
    Ligin ilk yarısı çok verimsiz az puanla geçildi ikinci yarısı çok iyi değerlendirilmeli mümkün olduğunca puanlar toplanmalı eğer böyle olmassa GEÇMİŞ OLSUN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Transferler müthiş helede kenan özer transferi yüzyılın transferi sayılır.birde eski golcümüz oktay çevik de alınırsa harika olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (2 yıl önce)
    ANtepin çöpleri
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin (2 yıl önce)fth isimli kullanıcı yorumuna
    Antep bunlarla maç alıyordu artık antep düşünsün
    0
    0
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (2 yıl önce)
    Bu transferler Göztepe maçında oynayacak mı acaba. Herhangi bir açıklama yapılmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Az önce açıklama yapıldı Azubuke de alındı
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hey gidi günler hey İnönü stadı başka idi 3 saat önce 18 bin kişi stat kapıları kapanıyor iğne atsanız yere düşmez seyirciler 90 dakika susmuyor takimina destek veriyor Orhan diye bir oyuncumuz vardı stada çıkıp o seyirci ve yapılan tezahürati görünce o gün performansimiz yüzde yüz artıyordu demişti , değerli dostlar böyle para ne arasın o günlerde yönetici ve başkanlar cebinden harcardi bir çok yöneticinin mal varlığını özellikle rahmetli soykan döneminde kaybettiklerini biliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • SOYKAN'I da yuhaladılar pet şişeler attılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    İnşallah yarın 4 futbolcu daha transfer ederiz bir kaç maç alınsa takım biraz ümit verse stadın dolacagindan eminim .
    0
    0
    Yanıtla
  • Stadın yeri çok kötü..bu pahalılıkta otobüs 4.5olmus git gel 9 TL kentesel dönüşümü ne mi veriyorlar ne yaparlarsa yapsınlar stadın yerini değişinler .bir maç zevkimiz vardı oda gitti .
    0
    0
    Yanıtla