SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Godfred Donsah ile Sözleşme İmzaladı

0
Güncellendi - 2022-01-05 00:44:43
Yeni Malatyaspor, Godfred Donsah ile Sözleşme İmzaladı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Godfred Donsah ile sözleşme imzaladı.

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; "Kulübümüz, son olarak Serie B ligi ekiplerinden Crotone forması giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Godfred Donsah ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Hoş geldin Donsah!" denildi.

Yeni transferin, geçtiğimiz yıl Çaykur Rizespor'da forma giydiği öğrenildi.

Bu arada, Yeni Malatyaspor'un halen Medipol Başakşehir forması giyen eski futbolcusu Azubuike'yi kiraladığı yolundaki iddialara karşın, kulüpten bu konuda bir açıklama gelmedi.

Mehmet GÖRESİYE, Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • EROL (2 yıl önce)
    Tahta açılmadığı sürece Resmi olmaz. İmza attı eğer lisans çıkmazsa tazminat öderiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Rizenin kovaladığı bir oyuncu.İnşallah bizde kendine gelir,iyi oynar.
    0
    0
    Yanıtla
  • savaş (2 yıl önce)
    ''Yeni transferin, geçtiğimiz yıl Çaykur Rizespor’da forma giydiği öğrenildi.'' Bu cümleyi yazacağınıza www.transfermarkt.com.tr adresine girip oyuncu hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • öğrenildi..., vaaay beaaa , ne istihbarat ama:)))
    0
    0
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    Yeni kaplana tüm kalbimle iyi bir performans diliyorum. Güçlü fizik, ara sıra da olsa kıvrak çalımlar.. Sorun maç kondisyonu ve takıma adaptasyon. İnşaAllah tüm gücünü ve aklını Malatya'm için kullanırsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Yönetim değişmeden bu takımdan hiç bir şey olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Transfer tahtası kapalı borç batağında bir kulüp Trabzon'a 13 oyuncu ile gidiliyor ligin sonuncu takimiyiz birileri gerçekleri gormemekte ısrar ediyor lütfen uyanalim kral çıplak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Temennimiz çekirge bu senede üçüncü kez sıçrar ve ligde kalır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Transfer 1 ocakta başlasa olmazmi adı üzerinde 2.yari başlıyor yapılan transferleri oynatamiyorsunuz adeta üstü kapalı ceza veriliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • remzi (2 yıl önce)
    küme düşen 4 takımdan bırı olan Crotone 18 macta 2 galibiyetı bulunan bir takımın oyuncusundan ne bkleyebılırsın geldıkı malatyayıda küme düşürsün zaten iyi oyuncu olsa geldiği takım düşmez
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Yeni bir hoca şart... simunica ya sportif direktör yapın geldi takı ligin dibine demir attırdı..adil gevrek gibi bir başkanı sahaya indirdi çıldırttı adamı resmen nerdeyse hakeme saldıracak ti bu takımın hocası gibi davranmıyor hemen gönderilmesi lazım yoksa ligi sonuncu bitireceğiz yada alt yapıya gönderin gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazık oldu.Adil gevrek gibi bir başkanın sahaya indi.Çıldırdı.Bizde inandık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğrucu Davut (2 yıl önce)
    Bu ve bunun gibi elimizde bir sürü saat,çi çocuklar vardı zaten adil gene beleşe getirmiştir boşa kürek çekiyoruz o sene bu sene adille beraber takımda gidecek başka türlü adil,den kurtuluş yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Bizim alt ligler bitti şimdi diğer ülkelerin alt liglerinden adam buluyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)Fth isimli kullanıcı yorumuna
    Günün en güzel yorumu.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Eyy adil gevrek oluyordu da niye bu transferleri sezonun ilk yarısında yapmadın ? yada adı geçen adamları bu takıma almadın ? Koca takımı ne durumlara soktun gelinen noktada teknik adamların kabahatı yok tek suçlu sen ve yönetimindir sayın gevrek. Bu adamları alsan bile hazırlanma süreci diye bir şey var 5-6 haftaya bu adamlar anca hazır olurlar buda demek oluyor ki 12 haftada en az 8 galibiyet alması gerekiyor bu takımın.Ayrıca tahta açıldı mı tabi bide bu mesele var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Takımın çıbanbaşları olan isimler gitmeden yeni transferlerinde bir faydası olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu çıbanların sebebi de A.gevrek
    0
    0
    Yanıtla