SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, '44' Numarasız!

A- A+ PAYLAŞ

2020-2021 Sezonu Süper Lig, TFF 1. Lig, Misli.com 2. Lig ve Misli.com 3. Lig'de mücadele eden kulüplerin İkinci Transfer Tescil Dönemi sonrası Resmi A Takım Oyuncu Listeleri futbolseverleri bilgilendirmek amacıyla Tff’nin resmi internet sitesinde yayınlandı.  TFF'nin resmi internet sitesinde 37 isim yer almasına rağmen, A takım listesi 33 kişi olarak açıklandı. Bunlardan 31'inin forma numaraları belli olurken, 2'sine forma verilmedi.

33 oyuncunun yer aldığı Yeni Malatyaspor’da A takım oyuncu listesi ve bu oyuncuların giyecekleri forma numaraları şöyle:

Abdulsamed Damlu-1

Adem Büyük-99

Afriyie Acquah-6

Ahmed Ildız-10

Aly Malle-12

Benjamin Tetteh-19

Burak Efe Yaz-88

Bülent Cevahir-92

Doğukan Emeksiz-14

Eray İşcan-67

Eric Ndizeye-27

Erkan Kaş-39

Ertaç Özbir-25

Fernando Ruben Zuqui-8

Haqi Osman-18

İssam Chebake-57

Jetmir Topalli-98

Jody Lukoki-11

Jospin Nshimirimana-66

Karim Hafes Ramadan Seifeldin-45

Kubilay Kanatsızkış-90

Moryke Fofana-21

Mustafa Eskihellaç-77

Olcay Şahan-24

Philip Gameli Awuku-3

Semih Kaya-26

Stephen Patrick Mallan-4

Teenage Lingani Hadebe-17

Umut Bulut-9

Walllace Fortuna Dos Santos-13

Zeki Yavru-61

Hasan Basri Gömülü ve Mehmet Suha Yiğit’in giyecekleri forma numaraları listede yer almadı.

Bu arada, sezon başında Giresunspor'dan Yeni Malatyaspor'a dönen ve Malatya'nın sembollerinden '44' numaralı forma verilen, ancak devre arasında Altay'a transfer olan Murat Akça'nın ayrılmasından sonra, ilgili talimat gereği 44 numaralı formanın başka bir futbolcuya verilmedi. Sportif Ekipman ve Reklâm Talimatı'nın 10. maddesi hükümleri gereğince; sezon başında forma numarası bildirilen futbolcu ara transferde gitse bile forma numarasını başka futbolcu kullanamıyor.

Yeni Malatyaspor kadrosundayken başarılı bir performans sergileyemeyen, daha sonra Giresunspor'a transfer edilen Murat Akça'nın, burada da başarılı olamamasına rağmen, sezon başında yeniden transfer edilmesi ve üstelik sembolik özelliği olan '44' numaralı formanın verilmesi eleştiri konusu olmuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • gecegözlüm (3 yıl önce)
    ertaç yada acquah hak ediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Haca444 (3 yıl önce)
    Hiç önemli değil bunlar tefaruat başarılar Malatyaspor yolun açık olsun doğunun kralı
    0
    0
    Yanıtla
  • merttt (3 yıl önce)
    Çok da ehemmiyeti yok. Malatya Stadında olan 27000 taraftarın niye 44 numara sahada yok yok diye delirip soruşturduğunu düşünmüyorum. haber niteliği yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut (3 yıl önce)
    takıma girip girmeyeceği bile şüpheli bir oyuncuya 44 numaralı formayı verirseniz böyle şişersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Yönetimin yaptığı saçmalığın resmidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • can (3 yıl önce)
    Herhangi bir numarayı bir futbolcu giyip takımdan ayrılmışsa o forma numarasını o sezon boyunca kimse giyemez!
    0
    0
    Yanıtla