SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor 70 Gündür Galibiyete Hasret

0
Güncellendi - 2021-03-31 01:21:20
Yeni Malatyaspor 70 Gündür Galibiyete Hasret
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de son galibiyetini 20.haftada deplasmanda 20 Ocak 2021’de Atakaş Hatayspor’a karşı 2-1’lik skorla alan Yeni Malatyaspor, 70 gündür galibiyet elde edemiyor.

Sezonun ilk yarısında 27 puan toplayan Yeni Malatyaspor, 20.haftada deplasmanda Atakaş Hatayspor’u 2-1 mağlup ettikten sonra 10 haftalık bölümde hanesine 3 puan yazdıramadı. Sezonun ikinci yarısında oynadığı 9 karşılaşmada galip gelemeyen sarı siyahlılar, son 10 maçında sadece 5 puan toplayabildi.

10 MAÇTA 5 BERABERLİK, 5 DE MAĞLUBİYET

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de oynadığı son 10 maçında 5 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşadı. Sarı siyahlılar, 31 haftalık bölümde oynadığı 29 karşılaşmada 7 galibiyet, 11 beraberlik, 11’de mağlubiyet yaşarken, 32 puan kazandı.

Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’de oynadığı son 10 maçında aldığı sonuçlar şöyle:

21.hafta Yeni Malatyaspor-Galatasaray: 0-1

22.hafta Yeni Malatyaspor-Fatih Karagümrük: 0-0

23.hafta Göztepe-Yeni Malatyaspor: 2-2

24.hafta Yeni Malatyaspor-Trabzonspor: 0-2

25.hafta Fraport-TAV Antalyaspor-Yeni Malatyaspor: 1-1

26.hafta Yeni Malatyaspor-İttifak Holding Konyaspor: 2-3

27.hafta Gençlerbirliği-Yeni Malatyaspor: 1-1

28.hafta Yeni Malatyaspor-Beşiktaş: 0-1

29.hafta Yukatel Denizlispor-Yeni Malatyaspor: 3-2

31.hafta Yeni Malatyaspor-Gaziantep Futbol Kulübü: 2-2.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Bundan sonrada kalan maçlarımıza bakınca galibiyet alabileceğimiz bir rakip göremiyorum! Hamza hamzaoğlu bu kulübün canına okudu ve gitti.keşke giderken umut bulutuda götürseydi bir yararı oldu derdik.malesef kaçınılmaz sona doğru gidiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla