SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Adana Demirspor'la 6'ncı Randevuda

0
Güncellendi - 2021-10-17 03:26:00
Yeni Malatyaspor, Adana Demirspor'la 6'ncı Randevuda
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Cumartesi akşam deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya geliyor.

Süper Lige, milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından oynanacak 9. haftada Adana Demirspor'la karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor'da sakat ya da cezalı futbolcu bulunmadığı bildiriliyor. Yeni Adana Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşma için Perşembe günü karayoluyla Adana'ya giden Yeni Malatyaspor, yeni teknik direktörü Marius Sumudica ile ilk resmi maçını oynayacak. Maçla ilgili son çalışmayı, Cuma günü Adana Demirspor antrenman sahasında yapan sarı kırmızılılar bu maçtan puan çıkarmayı ve tehlikeli bölgeden uzaklaşmayı hedefliyor.

Karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılığını Murat Altan ve Bahtiyar Birinci'nin yapacağı maçın 4. hakemi Murat Erdoğan.

6'NCI RANDEVU..

Akşamki maç iki takımın 6'ncı randevusu. İki takım daha önce 1. kez 2.lig, 4. Kez 1.Lig olmak üzere 5 kez karşılaştılar. Bu karşılaşmaların birinde Yeni Malatyaspor, birinde Adana Demirsporspor galip gelirken, 3 maç da berabere sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda Yeni Malatyaspor rakibine 6 gol kaydetti, kendi kalesinde 7 gol gördü.

Yeni Malatyaspor- Adana Demirspor maçları ve sonuçları şöyle:

15.5.2011 TFF 2.Lig

Adana Demirspor: 1 – Yeni Malatya:1

Gol: Dakika 90+6 Enis Kahraman (Yeni Malatyaspor) Dk.119 Ertan Koç (Adana Demirspor)

06.12.2015 TFF 1.Lig

Yeni Malatya:1- Adana Demirspor: 3

Gol:Dakika 7 Sunday Mba (Yeni Malatyaspor) Dk.8 Azat Filiz Kendi kalesine Dk.44 Burak Çalık Dk.90+2 Mickael Franck Pote (Adana Demirspor)

23.4.2009 TFF 1.Lig

Adana Demirspor: 1 – Yeni Malatya:1

Gol:Dakika 48 Umut Nayır ( Yeni Malatyaspor) Dk.75 Abdulkadir Özgen (Adana Demirspor)

18.12.2016 TFF 1.Lig

Yeni Malatyaspor:1- Adana Demirspor:1

Gol: Dakika 13 Boubacar Dialiba Diabang (Yeni Malatyaspor) Dk.63 Onur Akbay (Adana Demirspor)

08.5.2017 TFF 1.Lig

Adana Demirspor: 1 – Yeni Malatyaspor: 2

Gol: 48 Mickael Franck Pote (Adana Demirspor) Dk.52 Yiğitcan Erdoğan Dk.71 İrfan Başaran

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Yorgun (2 yıl önce)
    2 hafta önce bu maçın ilk yarısı 1 0 olur 2,devreyi seyretmediğimi yazmıştım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    Yönetim lütfen rica ediyorum, şu takımın ismini kısaltın "yeni malatyaspor" nedir? Rakipler dalga geçiyor... Yapın sizde GFK gibi "MFK"..
    0
    0
    Yanıtla