SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Antalya'da Hazırlanacak

A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 25.haftasında 15 Şubat Pazartesi günü 19.00’da deplasmanda Fraport-TAV Antalyaspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, bu maçın hazırlıklarını Antalya’da gerçekleştirecek.

Süper Lig’de 24.haftada sahasında Trabzonspor’a 2-0’lık skorla mağlup olan ve ligde 4 haftadır galip gelemeyen Yeni Malatyaspor’da, teknik heyet ve futbolcular, Trabzonspor maçı sonrası izne ayrılmıştı.

Sarı siyahlı takım, iki günlük iznin ardından 15 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Perşembe günü başlayacak. Malatya ekibi, Fraport-TAV Antalyaspor maçının hazırlıklarını Antalya’da gerçekleştirecek.

Yeni Malatyaspor Kulübü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Takımımız, 2 günlük iznin ardından yarın Antalya’da toplanarak, ligin 25. haftasında oynayacağımız Antalyaspor maçı öncesi kampa girecek” denildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • hamza (3 yıl önce)
    Ben bir Malatyalı olarak kesinlikle umutlu değilim takımda acaba bu takımda umudu olan kimse var mı? Bu takıma kaç Malatyalı inanıyor acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • ben umutluyum,kesin galibiyetle dönecek maçtan sonra görüşürüz
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (3 yıl önce)
    Bıktık, Umut ,kubilay , Ahmet yorumlarınızdan. Umut sahanın her yerinde, Kubilay Tetteh den daha faydalı, Ahmet çok faydalı, Adem ve aquah son maçlarda kötü, Chabeke iyi diyemem.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Maçın sonucu,husran
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    Bu maçta puan alamazsak veya yenilirsek Hamza Hocayı uğurlayıp yerine Okan Buruk veya İsmail Kartal getirilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent korkmaz gelmeli takım borç batağında bu ekonomik tabloyla ankaragücü gençlerbirliği denizli yenimalatyaspor düşer yazın kenara
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Malatyaspor camiası topyekün umut bulut isyanlarındayken hamzaoğlu nun inatla her maç ilk onbirde çıkarmaya devam etmesine dur diyecek bir yönetici yokmu?Bunun malatyaspora nasıl zarar verdiğini hala görmüyorlarmı? Belki ikisinin başka hesapları var ama malatyasporun başarısını zerre kadar düşünmedikleri apaçık ortada.hala kimseden ses yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid 44 (3 yıl önce)
    Futbolcular zaten yetersiz...aleksic gilerme dönemini mumla arıyoruz....bunun üstüne birde hamza hocanın saçma sapan sistemi bizi Haziran ayına kazasız belasız yeyistirseydi başka bişey istemezdik...
    0
    0
    Yanıtla
  • HakanRr (3 yıl önce)
    Trabzon maçında kötü oynamadı takım.Takimdaki tek sorun yönetim.Futbolcularinparasini ödeyemiyor.Kaldiki ara transfer döneminde sadece İskoç futbolcu iyi diğerleri göstermelik transfer.
    0
    0
    Yanıtla
  • İşine bahhhh
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (3 yıl önce)
    Umuttaki rahatlığa kemal sunal ın filmdeki kaleci bülent deki rahatlık adam 80 dk saha da gezsede torpilli ekibi Semih kaya Kubilay kanatsızkuş Umut bulut ve torpilli adem sahada 90 dk gezsede adamların 11 i garanti
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco senin şube duhulün kaç Hamzaya söyleyelim de seni oynarsın olur mu hemşehrim Üsküdar daki Malattalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan Karadeniz (3 yıl önce)
    Su kadronun hakki ilk 5 di ama sumudicia gibi bi hocamız yok. Cueva Arabistan'da 2 milyon dolara oynuyor şimdi. Mallan I da yerbu diyim. Trabzon maçında umut ve zeki ile ilerde başlaması yanlıştı. Eskihellac var mallan var aly malle de fena oyuncu degilmis.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Ronaldo messi olsa bile umut u kubulay ı Ahmet i ademi kesemez çünkü oturma grubu dağılmaz hamza dahil
    0
    0
    Yanıtla
  • DEMİR ASLAN (3 yıl önce)
    HAMZA HOCAYA AÇIK ÇAĞRI-TAKIMDA ADALET BAŞARININ TEMELİDİR,ADALETİ SAĞLAYINIZ Hocam Başında bulunduğunuz takım 24 haftada 29 puan almıssa bunda emegi geçen futbolcular, teknik ekip ve teknik direktör olarak siz ,kulüp çalısanları ve yönetimi tebrik etmek emeğe saygı ve hakkaniyet gereğidir., Gerek sizin daha basarılı olmanız gerekse kulüp yararına olacağı için size küçük bir elestiri ve uyarım olacak umarım dikkate alırsınız.24 hafta boyunca oyucu seçimlerinnizde uygulamak istediğiniz oyun sistemine uygun oyuncu tercihinde bulunmak en doğal hakkıızdır.Ancak yakıdan takip ettiğimiz üzere bazı oyuculara gereğiden fazla sans aıdığı halde bazı futbolculara ise o sansın tanınmadığı ve takımdaki oyuncuların takım adaletie güvenlerini sarsılmaya basladığı ve bunun da takmıı olumsuz etkilediği görülmektedir.Bir de son maçlara baktığımızda rize maçı hariç diğer malçarda 2.yarı başladığında aksayan oyuncuları değiştirmek yerine son 10 dakikaya bu değişiklikleri bırakıp kalan süreyide takım aleyhine oyuncu değşiiklikleriyle zaman harcandığı gözlemlenmektedir.gereğini yapacağınıza inancım tamdır. basarı dileklerimle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen galiba yenisin.Hamza hamzaoğlunu tanımıyorsun.Sana tavsiyem,Galatasaray,Akhisar,Bursa,Erzurumspor,Gençlerbirliğinde çalıştığı dönemleri bir oku ,öğren.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bravo tenkit ederken dahi seviyeli bir uslüple yapmışsınız.Gerçek taraftar böyle olmalı.
    0
    0
    Yanıtla