SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor- Beşiktaş Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2021-03-01 12:48:02
Yeni Malatyaspor- Beşiktaş Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 28.haftasında 2 Mart Salı akşamı 19.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçını Halis Özkahya yönetecek.

Lig’de 7 haftadır galip gelemeyen ve sezonun ikinci yarısında oynadığı 6 karşılaşmada hanesine sadece 4 puan yazdırabilen Yeni Malatyaspor, 28.haftada sahasında şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Beşiktaş’ı konuk edecek.

Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan Yeni Malatyaspor-Beşiktaş karşılaşmasını, İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Haliz Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Bursa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemleri Ali Saygın Ögel ile Hakan Yemişken yapacak. Mücadelede, Trabzon Bölgesi Üst Klasman Hakemi Bülent Birincioğlu ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Bülent yasar (3 yıl önce)
    Bu adam tam bir tetikçi. Bize bu nactan puan cikmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet KARADAŞ (3 yıl önce)
    İnanın takım doğramada acaip zevk alan bir hakem beykardeşimiz.Geçen sene Kasımpaşa maçında yaptıkları unutulmadı.Aynısını bu kez Beşiktaşa istemek ahlaksızlıktır ama ne bize nede onlara yaranmasın adam gibi yönetsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Bu halis denen hakem önyargılı bir hakem bir kere bile düzgün Malatya maçı yönettiği görülmemiştir.En son .Geçen yıl Takımımızın başındaki Sergen yalçın a ve bir oyuncumuz a kasımpaşa maçında durup dururken kırmızı kart verip Malatyasporun küme düşmesin de bayağı katkısı olmuştur .Yarın umarım bu sefer şampiyonluğa oynayan Beşiktaşın hocası olan Sergen Yalçın'a yaptığı bu yanlışların özürünü bu maçta bize vereceği anormal kararlarla dilemiş olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Hakemler trabzon izmir bölgesi bizi doğrayabilirler dikkat edelim.
    0
    0
    Yanıtla