SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Bonservisini Aldı

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, 2019-2020 sezonunun devre arasında kiralık olarak kadrosuna kattığı sol bek Karim Hafez Ramadan Seifeldin’i bonservisiyle birlikte transfer ettiğini duyurdu.

Sarı siyahlı kulüp, Karim Hafez’i geride kalan sezonun devre arasında Mısır Süper Lig ekiplerinden Wadi Degla'dan yarım sezonluğuna kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Yeni Malatyaspor yönetimi, 24 yaşındaki sol beki kadrosuna katmak için harekete geçti. Güncel piyasa değeri 675 bin Euro olan Hafez ve kulübü ile her konuda anlaşan sarı siyahlı yönetim, Mısırlı oyuncusu bonservisi ile birlikte transfer etti.

Kariyerinde daha önce Başakşehir, Lierse, Omonoia Lefkoşa, Kasımpaşa ve Lens takımlarının formalarını giyen Karim Hafez, geçen sezon Yeni Malatyaspor formasıyla 13 Süper Lig maçında görev aldı. 984 dakika sahada kalan Hafez, 2 asist yaptı.

Süper Lig kariyerinde 39 karşılaşmada görev alan Mısırlı oyuncu, sol bekin yanı sıra orta sahanın sağında, solunda ve sağ bekte de görev yapabiliyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Kernekli ali kardeşim soruyor bana senin Turkça noton kaçtı ben türkça bilmiyordmki Benim notum olsun üç dort sana boş boş Gitik geldik sonra dedilar den gelma boşuna Zaman kayibı bana karne vermazlardi bigun Ben sordum bana niya karne vermiyorsunuz Dedilar kagıt ziyan olur yarım kalan eytim Hayatımi askerda ali okolunda mastırmı Yaptım
    0
    0
    Yanıtla
  • ŞERİF CAN (3 yıl önce)
    Sayın Başkan Adil Gevrek Fenerbahçe spor klubüne ne kadar yakın olduğunuz tescillidir bu yakınlığı kullanarak FREY ve MURAT SAĞLAM'ı transfer edin..Bizde çok iş yaparlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Frey mi? Frey denilen sporcu !!! Fenerbahceye sportif direktör tarafından yutturulan ve fenerbahçe tarihinde gün zaten dahi daha kötü bir transfer. Yapmayın lutfen şerif can bey
    0
    0
    Yanıtla
  • Şerif Can (3 yıl önce)Ersin isimli kullanıcı yorumuna
    Geçen sene ki performansına bir bakın derim bizim gibi Anadolu takımlarında güzel iş yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • murat salam malatyalı,isabet olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (3 yıl önce)
    Zayıflamadığı sürece diyet yapmadığı sürece böyle takım takım dolaşmağa mahkum bir fiziğe sahip oyuncudur kendisi.Bir sporcu yediğine içtiğine dikkat etmelidir hele helede profesyonel bir sporcuysa bu kilo da olmaması gerekir
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    sayim okulda Türkçe ders notun nasıldı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Engelli olabilir, gözleri net görmüyor olabilir. Takımına gönül vermiş, yorum yapıyor. Sizin yorumlarınıza bakıyorum; hep karamsar hep pesimist...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Hamza hoca onu tabanca gibi yapar Onunda tekniğini biraz geliştirmesi lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (3 yıl önce)
    Kesin onu da satmaya çalışıyordur
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Tekniyi zayif fakat mucadeleci foksan Daka kosabilen faydalı bir ftbolcu
    0
    0
    Yanıtla