SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Y.Malatyaspor, Erzurumspor'la 4'üncü Kez Karşılaşacak

0
Güncellendi - 2021-04-20 10:45:31
Y.Malatyaspor, Erzurumspor'la 4'üncü Kez Karşılaşacak
A- A+ PAYLAŞ

Helenex Yeni Malatyaspor, BB Erzurumspor ile bugüne kadar 3 kez karşılaştılar. 3'ü de 3-1'lik skorlarla sonuçlaran karşılaşmaların 2'sini Helenex Yeni Malatyaspor, 1'ini BB Erzurumspor kazandı.Helenex Yeni Malatyaspor 7 gol atarken kalesinde 5 gol gördü.

İki takım, 4’üncü kez 21 Nisan Carşamba Saat 16.00’da Kazım Karabekir Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

Yeni Malatyaspor- BB Erzurumspor maçları ve sonuçları şöyle:

09 Aralık 2018 Süper Lig Maçı

BB Erzurumspor:1 Yeni Malatya:3

Dakika. 44 Jasmin Scuk (BB Erzurumspor) Dakika. 42 Dadijel Aleksic, Dakika. 67 Mitchell Glenn Donald, Dakika. 78 Eren Tozlu (Helenex Yeni Malatya),

12 Mayıs 2019 Süper Lig Maçı

Yeni Malatya:3 - BB Erzurumspor:1

Dakika. 50 Dadijel Aleksic, Dakika. 61 Thievy Guivane Bifouma Koulossa, Dakika 90+3 Ömer Şişmanoğlu (Helenex Yeni Malatya) Dakika. 75 Rashad Muhammed (BB Erzurumspor),

27 Aralık 2020 Süper Lig Maçı

Yeni Malatya:1 - BB Erzurumspor:3

Dakika. 44 Rıcardo Jorge Pires Gomes, Dakika. 67 Mitchell Glenn Donald, Dakika. 71 Gabriel Obertan (BB Erzurumspor) Dakika. 62 Afriyie Acguah (Helenex Yeni Malatya).

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ahmet (2 yıl önce)
    Erzurum kesinlikle galibiyet için açık ve atak oynayacak ilk yarı gol yemeden onları iyice yorarsak ikinci yarı gollerle 3 puanı alırız . adil gevrek nerde bi kez olsun başkan gibi davran da futbolcu ödemelerini yap ve Erzurum maçı öncesi pirim ilan et. Futbolcu arkadaşlar lütfen bu maçı alın Malatyalılarda asla paranız kalmaz , şu Erzurum u yenin ve ligde kalın . Bu yönetim gidecek kesinlikle ama önce ligde kalalım bu nedenle özellikle kaptan Ademimiz saba çok büyük iş düşüyor bu takımı sen ateşle ve bu maçı alalım lütfen. ADEM,Hadebe,Chabek,Semih,Umut,Zeki Yavru siz oynatsanız bu maçı Söke Söke alırız. Haydi arkadaşlar biz size ve teknik heyete güveniyoruz yönetime değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44-Emekli Futbolcu (2 yıl önce)
    Sayın İrfan Buz Hoca, BB Erzurumspor maçında defansa çok dikkat etmelidir. Çükü Yılmaz Vural Hoca riskli oyunları çok sever. O nedenle İrfan Buz Hoca, Yılmaz Vural Hoca oyunlarına gelmeden kontra ataklarla sonuca gitmelidir.
    0
    0
    Yanıtla