SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatya, F. Karagümrük Maçı Hazırlığına Başladı

0
Güncellendi - 2021-09-13 19:58:09
Yeni Malatya, F. Karagümrük Maçı Hazırlığına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, 17 Eylül Cuma akşamı kendi sahasında VavaCars Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Yeni Malatya Stadı'nda Cuma akşamı saat 20.00'de başlayacak olan maçla ilgili Nurettin Soykan Tesisleri sahasında yapılan ilk antrenmana, yeni transfer Walter Bwalya da (aşağıdaki fotoğrafta) katıldı.

Bu arada, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor- VavaCars Fatih Karagümrük maçının biletlerinin, 14 Eylül salı günü 11.00'den itibaren satışa sunulacağı, Passoligi olanların merkez gişe ile passo.com.tr üzerinden biletlerini alabilecekleri belirtildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • 44malatya (2 yıl önce)
    Besiktas macini unutun bu maci almaya bakin bol sanslar diliyorum galip gelirsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Takımımızın bu ligdeki durumunu içerde oynanacak karagümrük ve sivas maçlarıyla biraz daha net görmüş olacağız.Bizim asıl rakiplerimiz böyle takımlar. .F.Karagümrükde iş bitirici çok oyuncu var.Bu maç Göztepe ve Gaziantep maçları gibi olmuyacak.Bu iki takımına nazaran, karagümrük çok daha güçlü,çok iyi oyunculara sahipler. Çoğu kimse beğenmezsede şu bir gerçek Göztepe ve Gaziantep maçlarında,rakipler iyi oynadı,iş bitirici oyuncuları olsa sonuç farklı olurdu.Şükür Biz kazandık.Tv spor servislerinde bile Malatyasporun bu seneki bu oyun anlayışı bu kadar eleştiri almadı. Bu oyunumuz ve bu oyuncu seçimleriyle sürdürülebilir görünmüyor.İnşallah içeride oynuyacağımız bu önemli iki maçdan 6 puan alırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    başta irfan buzun oynattığı futbol güven vermiyor.. kalec abdulsamed. güven vermiyor.. irfan buz elindeki yetenekleri yedeğe çekiyor. ya kardeşim yeni gelen wlatır iyise adem büyükü bile yedeğe çek. kimse malatyaspordan büyük değil. endong. münir. varken yine jospin. rahman ve kubilay sahada olursa hoca bırak git bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulsamet'le ne almış veremiyorsunuz? Abdulsamet alt yapısı iyj oynadıkça çok çok iyi olabilecek kaleci.Bu hafta Altay,Gökhan, Subic gibi kaleciler benzer hatlar yaptılar kötü kaleciler mi? Kaybetmek kolay kazanmak zor Bakınız Irfan Eskibayat ne hatalar yaptı hala da yapıyor ama kazanılması için özveriyle oynatılıyor. Abdulsamet kötü olsa U 21 milli takım aday kadrosuna çağırılmıydi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor44 (2 yıl önce)
    Üçlü defansta üç tane sağ ayaklı adam var. Savunma üçlü oynamaya devam edecekse Sadık fazla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fazlalık varsa o da Semihtir
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Cesaret li futbol, çok koşan, rakibe pres yapan, her topu kovalayan, bir takım izlemek istiyoruz. Bu sezon lig çok zor geçecek. Lig in ilk yarısı çok puan toplayan rahat eder. Lig in ikinci yarısında puan almak çok zor olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Bwalya ya şans verirlirse, kariyerinin patlamasını yapacak diye düşünüyorum inşallah. Ceza sahasında Tetteh ten daha hızlı.
    0
    0
    Yanıtla