SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor- Galatasaray Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2021-11-26 01:15:31
Yeni Malatyaspor- Galatasaray Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak karşılaşmalarda görev alacak hakemler belli oldu. Pazar akşamı Malatya'da oynanacak olan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor- Galatasaray maçını Atilla Karaoğlan yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta heyecanı yarın, cumartesi, pazar ve pazartesi oynanacak maçlarla yaşanacak. Haftanın açılış müsabakalarında Adana Demirspor - Kasımpaşa ve Medipol Başakşehir - Altay karşı karşıya gelecek. Hafta Göztepe - Fenerbahçe mücadelesiyle sona erecek. Haftanın hakemleri de belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan duyuruya göre, ligin 14. haftasında oynanacak maçlarda görev alacak hakemler şöyle:

26 Kasım Cuma

20.00 Adana Demirspor - Kasımpaşa: Erkan Özdamar

20.00 Medipol Başakşehir - Altay: Ümit Öztürk

27 Kasım Cumartesi

13.30 FT Antalyaspor - Aytemiz Alanyaspor: Ali Şansalan

16.00 Çaykur Rizespor - Y. Kayserispor: Yaşar Kemal Uğurlu

19.00 Beşiktaş - GZT Giresunspor: Hüseyin Göçek

28 Kasım Pazar

13.30 Gaziantep FK - İH Konyaspor: Fırat Aydınus

16.00 V. Fatih Karagümrük - Trabzonspor: Cüneyt Çakır

16.00 DG Sivasspor - A. Hatayspor: Arda Kardeşler

19.00 ÖK Yeni Malatyaspor - Galatasaray: Atilla Karaoğlan

29 Kasım Pazartesi

20.00 Göztepe - Fenerbahçe: Mete Kalkavan

28 Kasım Pazar akşamı oynanacak Öznur Kablo Yeni Malatyaspor- Galatasaray maçında hakem Atilla Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Samet Çavuş ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçın 4'üncü hakemi ise Yasin Kol oldu.

İstanbul, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • fatih (2 yıl önce)
    Malatya trabzon maçında görmeden penaltı çalan hakem. Zaten görseydi çalmazdı. Takımımız zaten sürünüyor. Bu hakemle iyice sürünür.
    0
    0
    Yanıtla