SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Galibiyete Odaklandı

0
Güncellendi - 2021-10-30 15:21:57
Yeni Malatyaspor Galibiyete Odaklandı
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto Süper Lig takımlarından Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un savunma oyuncusu Karim Hafez, Kasımpaşa maçında sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini belirtti.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 30 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını, Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesislerde teknik direktör Marius Sumudica yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulunan savunma oyuncusu Karim Hafez, Sumudica'nın göreve gelmesiyle takımda her şeyin değiştiğini söyledi.

Takım olarak Sumudica'nın anlattıklarını anlayarak, benimsediklerini belirten Hafez, "Takım iyi çalışıyor, 5 maçlık mağlubiyet serisinin ardından çıkışa geçmemiz lazımdı. Taraftar bizden bunu bekliyordu, bizim de bunu başardığımızı düşünüyorum. Böyle devam edeceğiz." diye konuştu.

Takımda çok güzel bir atmosferin olduğunu dile getiren sarı-siyahlı futbolcu, "Hocamız bizi çok iyi hazırlıyor, biz de bunu kabul ediyoruz. Anlattığı şeyler çok basit ama futbolun detayları, bunu sahada iyi uyguladığımızı düşünüyoruz. Bundan sonra da galibiyet serisinin geleceğini düşünüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam ettiklerini aktaran Hafez, "Kasımpaşa zor günler geçiriyor olabilir ama biz de o günleri yaşadık. Biz elimizden geleni yapacağız, sadece kendi başarılarımıza odaklanıyoruz. Kasımpaşa maçını kazanmaya odaklanarak, öyle hazırlanıyoruz. Süper Lig'de hiçbir maç kolay değil ama biz zoru başaracağız." ifadelerini kullandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44malatya (2 yıl önce)
    Yurt icinde yurt disinda yasayan 2 million malatyalilara 3 puan armagan etmenizi bizleri sevindirmenizi bekliyoruz bol sanslar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla