SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Geçmiş 3 Sezonunun Gerisinde

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de dördüncü sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor, bu sezon ligde 11 hafta geride kalırken, 10 maçta topladığı 13 puanla 2017-2018, 2018-2019 ve 2019-2020 sezonlarının ilk 10 haftasında topladığı puanların gerisinde kaldı. Sarı siyahlı takım ayrıca, gol yollarında da geride kalan sezonlara göre etkisiz kaldı.

Süper Lig’de bu sezon 10 karşılaşmaya çıkan Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 4 beraberlik, 3’te mağlubiyet yaşarken, 13 puan toplayabildi. 3 galibiyetin tamamını iç sahada elde eden sarı siyahlılar, deplasmanda henüz galibiyetle tanışamadı.

Doğu Anadolu ekibi, bu sezon topladığı 13 puanla geçen 3 sezonunu gerisinde kaldı. 2017-2018 sezonunun ilk 10 haftasında 4 galibiyet, 2 beraberlik, 4’te mağlubiyet ile 14 puan toplayan Yeni Malatyaspor, 2018-2019 sezonunda ise ilk 10 haftada 4 galibiyet, 3 beraberlik, 3’te mağlubiyetle hanesine 15 puan yazdırmıştı. Sarı siyahlı takım, 2019-2020 sezonunun ilk 10 haftasında ise 5 galibiyet, 2 beraberlik, 3’te mağlubiyetle 17 puan toplamıştı.

Yeni Malatyaspor, bu sezon ligde oynadığı 10 karşılaşmada rakip ağları 11 kez havalandırırken, kalesinde ise 13 gol gördü.

Sarı siyahlılar, 2017-2018 sezonunda Süper Lig’de 10 karşılaşmada 16, 2018-2019 sezonunda ilk 10 haftada 13, 2019-2020 sezonunda da 10 haftalık bölümde 24 gol kaydetmişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Geçen yıldan halen ders almamışız.yol yakınken zararın neresinden dönülürse kardır diyerek derhal hamza hoca ile umutu takımdan göndermek farz olmuştur.bizim bunlara tahammül etme lüksümüz olmadığı apaçık ortada.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 yıl önce)
    O hoca varken gerilemeye devam eder bu kadro ile başka bir hoca mucizeler yaratırdı ama korkak taktiksiz iki torpilli futbolcu Umut bulut ve Kubilay Kanatsızkuş a kadro da yer açmak için queva yem edildi ziqui gibi orta saha ligde süre dahi verilmiyor Hamza Hamzaoğlu gitmeden bu takıma bahar gelmez Adil Gevrek ve Hamza el ele İstifa edinn
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    sosyal medyaya ve sık sık bu siteyi ziyaret ediyorum..! acaba hamza hamzaoğlu ile yollar ayrıldı yazacakmı diye malesef.. inşallah öyle bi başlık görürüz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayisi_Kentli (3 yıl önce)
    Ertaç issam semih wallace hafez yousuff acquah cueva adem lukoki tetteh, Malatyaspor bu kadroyla sampiyonlugu kovalar, Macera aramaya gerek yok, Feneri siler sahadan bu kadro, Maradona öldü biraksinlar cuevayi izleyelim...
    0
    0
    Yanıtla
  • grundrock (3 yıl önce)
    sonra küme düşmüştü
    0
    0
    Yanıtla
  • Küme düşmedi.Bilerek,isteyerek düşürüldü.
    0
    0
    Yanıtla