SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Haftayı 8. Sırada Tamamladı

0
Güncellendi - 2020-10-27 00:16:43
Yeni Malatyaspor, Haftayı 8. Sırada Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligde 6. hafta, Pazartesi akşamı oynanan DS Sivasspor- Ç.Rizespor ve Y.Denizlispor- Beşiktaş maçlarıyla tamamlandı. Bu maçlarda deplasman takımları galip gelirken, 6.haftaya 5 puanla 15. sırada giren Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği karşısında kendi sahasında elde ettiği 2-1'lik galibiyetle 7 sıra birden yükselerek haftayı 8. sırada bitirdi.

6.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI VE PUAN CETVELİ..

6. haftanın kapanış maçlarında, Sivas kendi sahasında Rize'ye 2-0 yenilirken, Yeni Malatyaspor'un 7. haftadaki rakibi Beşiktaş da Denizlispor'u deplasmanda 3-2 mağlup etmeyi etti. Oynanan maçlar sonucu A.Alanyaspor liderliğini sürdürürken, haftayı galibiyetle kapatan Fenerbahçe ikinci, Galatasaray üçüncü sırada yeraldılar.

Haftanın toplu sonuçları şöyle:

Bu sonuçların ardından puan sıralaması şöyle gerçekleşti:

YMS 7. HAFTADA BEŞİKTAŞ'A KONUK..

Süper Ligde, 7. hafta karşılaşmaları 30 Ekim Cuma- 2 Kasım Pazartesi günleri arasında oynanacak. Yeni Malatyaspor, 1 Kasım Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

7. hafta maçlarının programı şöyle:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAF: 6. haftada Gençlerbirliği karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin ardından puan cetvelinde 7 sıra yükselen Yeni Malatyaspor'lu futbolcular, bu maçın sonrasında (YMS)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Beşiktaş maçı kaybedilse bile bana göre kayıp değildir.Ama en azından bir puan garantidir.Souza kırmızı kart cezalısı hakem faktörüde olmazsa en azbir puan olmasada dünyanın sonu değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Beşiktaşda bu sezon bir numara yok biz rahat geçeriz rahat ol .
    0
    0
    Yanıtla